via EkstraBladet Rabatkoder

Christiansen/Pedersen – Chi-Lin/Chia Hsin: Betting tips & optakt

17. oktober 2018 17:00 Odense Sports Park
Christiansen & Pedersen V Chi-Lin & Chia Hsin

Nye NordicBet kunder

RISIKOFRIT SPIL OP TIL 500 KR. + SPIL PÅ SUPERLIGA

18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye DK kunder med første indbetaling 2. Neteller og Skrill ekskluderet 3. Min. indsats: 100 kr. 4. Regler og vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
Udgivet d. Sidst opdateret 17. oktober 2018 @ 9:35

Christiansen/Pedersen - Chi-Lin/Chia Hsin: Optakt

Der er ikke længe til at duoen Mathias Christiansen og Christinna Pedersen går head-to-head imod Wang Chi-Lin og Lee Chia Hsin i Denmark Open.

Se vores tip

Det bliver uden tvivl et spændende opgør, og at dømme ud fra holdenes tidligere opgør i September, står den danske duo til også at vinde dette opgør. I denne kamp var der ingen tvivl om hvem der var kampens mestre, og danskerne formåede også at dominere spillet hele vejen igennem. Den største føring til modstanderne var 0-1, så man må sige at Christiansen og Pedersen i dén grad udviste viljestyrke. Der er ingen tvivl om at dette vil påvirke de overordnede odds på næste kamp.

Se en oversigt over aktuelle betting velkomsttilbud 

Spændende bliver det at se, om de kan få gang i samme gode spil som de leverede sidst. På trods af at det er en relativt ny mixeddouble, kunne man tydeligt se harmonien i spillet, og at de to danskere formår at udnytte hinandens evner til fulde. Vi håber at se samme hurtige spil i næste opgør til Denmark Open, og er ikke et sekund i tvivl om at danskerne igen har gode vinderchancer. Det interessante når vi taler badminton odds – og i særdeleshed når det kommer til double, er at disse odds er mere vejledende end i andre sportsgrene.

Det er ikke sjældent at en ”underdog” via en god dynamik og godt holdarbejde kan dominere spil, hvor alle odds er imod dem.

Seneste indbyrdes opgør

Ser man på statistikkerne i øvrige opgør, ligger Mathias på en 5. plads i mixed double på verdensranglisten, hvor Wang Chi-lin ligger på en 16.plads. Der er dermed ingen tvivl om at det er en værdig modstander til danskerne, og at de ikke kommer sovende til en sejr. For dette opgør bliver det afgørende at høste på den samme dynamik som kunne leveres i tidligere spil, hvis der skal leveres samme overbevisende og overlegne spil, som vi så under Victor China Open.

Odds til Denmark Open er skudt i vejret hos Betsafe

Hvis bookmakerne får ret, så bliver dette til en kamp der er 100% til dansk favør – og en meget lidt overraskende en af slagsen. Både Betsafe og Nordicbet er ganske enige om at sejren bliver dansk, og med nul penge i retur ved dansk sejr, bliver dette til et meget lidt spændende odds. Dog ser det imidlertid anderledes ud, hvis det skulle ende med at blive en sejr til Wang Chi-Lin, der giver pengene hele 9.45 gange igen!

Vores tip

Ved et sætspil eller ved at gætte den rigtige score kan der dog hives lidt flere penge hjem på denne kamp. Vores tip er et sætspil på at Christiansen og Pedersen vinder med en score på 2-1. Det er lidt af et sats, men skulle Chi-Lin og Lee Chia Hsin få lov til at vinde et sæt, så er der hele odds 4.55 at hente hos NordicBet, hvilket efter vores mening er chancen værd.

Hent din NordicBet velkomstbonus her, inden du spiller på kampen

Reklame

Christiansen / Pedersen vs. Chi-Lin vs. Chia Hsin