via EkstraBladet Rabatkoder

Christiansen/Pedersen – Ahmad/Natsir | Betting tips & optakt

19. oktober 2018 16:20 Odense Sports Park
Christiansen & Pedersen V Ahmad & Natsir

Nye Unibet kunder

Få 100% op til 1.500 kr. i velkomstbonus

18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye kunder 2. Gyldighed: 60 dage 3. Min. indbetaling: 80 kr. 4. Omsætningskrav: Odds-spil: 3 gange din bonus & indskud, min. odds: 1.40. Casino: 25 gange din bonus. 5. Regler og vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
Udgivet d. Sidst opdateret 19. oktober 2018 @ 15:16

Christiansen/Pedersen – Ahmad/Natsir optakt

Efter to særdeles overbevisende sæt i gårsdagens kamp mod Marvin Seidel og Linda Efler, formåede Mathias Christiansen og Christinna Pedersen igen at vise stærkt spil omkring nettet.
Med en 21-15 og en 21-10 stilling, er der ingen tvivl om at denne kamp blev domineret af en stærk og målbevidst dansk duo.

Læs vores tip

Resultatet var da heller ikke specielt overraskende, specielt ikke taget i betragtning at de to hold tidligere har krydset klinger, og med gårsdagens kamp hedder statistikken her nu 2-0.

Seneste opgør

Det bliver interessant at se hvordan danskerne møder Ahmad / Natsir kombinationen, og om de formår at holde det samme gode tempo og præcision i deres spil. De to konstellationer har mødt hinanden tidligere, hvor det endte ud i en dansk sejr til power-duoen.

Denmark Open Odds

I dette tilfælde lader det dog til at oddsene er relativt udlignede. Bwin giver en lille fordel til danskerne, og du får dermed pengene 1.83 gange igen, hvorimod du får 191 kroner hvis du smider en 100-kroneseddel på den indonesiske duo.

Alt i alt trækker det op til en ganske lige kamp, og selvom danskerne i tidligere kampe har udvist fantastisk viljestyrke, vil det helt klart være en fejl at undervurdere Tontowi Ahmad og Liliyana Natsir i dagens opgør, da denne mixeddouble tidligere har vist at de kan tage kampen op imod selv de bedste i sportens verden.

Den danske duo har helt klart en fordel i erfarne christiansen, og i at have en konstellation der helt klart fungerer som smurt. Der er ingen tvivl om at der er enighed i rækkerne, og at man går på banen med et fælles mål. Her har Ahmat og Natsir tidligere udvist enkelte fodfejl, og medmindre de får dette 100% under kontrol, er der ingen tvivl om at Christiansen og Pedersen har alle chancer for at vinde.

Vores tip

Historisk set har Christiansen og Pedersen domineret ikke blot Natsir og Ahmad, men utallige doubles i løbet af deres karriere. Vi tror på en sejr til Christiansen og Pedersen,. Dels fordi vi her finder lige dele teknik og erfaring, men også helt klart en velsmurt maskine der fungerer.

 

Reklame

Ahmad/Natsir - Christiansen/Pedersen odds