via EkstraBladet Rabatkoder

Christiansen/Pedersen – Seidel/Efler | Betting tips, odds & optakt

18. oktober 2018 13:40 Odense Sports Park
Christiansen & Pedersen V Seidel & Efler

Nye Unibet kunder

Få 100% op til 1.500 kr. i velkomstbonus

18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye kunder 2. Gyldighed: 60 dage 3. Min. indbetaling: 80 kr. 4. Omsætningskrav: Odds-spil: 3 gange din bonus & indskud, min. odds: 1.40. Casino: 25 gange din bonus. 5. Regler og vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
Udgivet d. Sidst opdateret 18. oktober 2018 @ 13:29

Christiansen/Pedersen vs Seidel/Efler optakt

Mathias Christiansen og Christinna Pedersen udviste i gårsdagens opgør med Chi-Lin og Hsin både styrke, målbevidsthed og højt tempo. Med begge sæt vundet, har de besejret duoen, og nu endda med 2-0 statistik.

Se vores tip

Næste opgør bliver dog ikke helt så ligetil. I dag møder den danske mixeddouble tyske Marvin Seidel og Linda Efler, som ligeledes har vist fantastisk spil igennem denne omgang af Denmark Open.

Seneste indbyrdes kampe

Den danske duo har dog formået at få en sejr hjem mod tyskerne tidligere, så det i skrivende stund står 1-0 i statistikken. Interessant bliver det om den danske mixeddouble kan øge føringen, eller om dette skal være Seidels mulighed for udligning.

Ser man på ranglisten, er der imidlertid ingen tvivl om, at det er danskerne der fører på boardet. En stabil 5-plads på verdensranglisten sættes i dette opgør op imod en 25. plads. Her kan man forvente at Christiansen og Pedersen er klare favoritter i det kommende opgør.

Denmark Open Odds 2018

Der er ingen tvivl om at danskerne har hjemmebanefordel i dette opgør. På dansk grund plejer tilskuerne altid at give rigeligt med støtte til de danske spillere, og her er der ligeledes en fantastisk mulighed for at hjælpe den danske duo godt på vej.

Det ser ud til at bookmakerne har luret dette, og derfor bliver det også et temmelig kedeligt bet, hvis man satser på dansk sejr. Her får du faktisk kun pengene 1.04 gange igen hos Betsafe & NordicBet, hvorimod du kan få 8.40 igen ved tysk sejr. Således er det et af de højeste odds i dagens mixed doubles, og kun kampen med Siwei og Karandasuwardi kommer lige så højt op.

Således er det vist sikkert at konkludere, at Christiansen og Pedersen er storfavoritter i dagens kamp. Herfra håber vi at de kan øge forspringet, og bygge på en 1-0 statistik, ved at Christiansen trækker på sin erfaring og overlegne tekniske evner.

Vores tip

Er Christiansen og Pedersen gavmilde i denne kampe og under de Seidel/Efler at vinde et sæt? I så fald er der lidt bedre odds at hente og lide mere at spille om. Vores tip bliver derfor et spil på en korrekt score 2-1 til Christiansen og Pedersen der giver odds 3.65 hos NordicBet

Få velkomstbonus op til 500 kr hos NordicBet

Reklame

Christiansen/Pedersen - Seidel/Efler odds