via EkstraBladet Rabatkoder

Boe/Mogensen vs. Maas/Tabeling: Betting tips

17. oktober 2018 12:00 Odense Sports Park
Boe & Morgensen V Maas & Tabeling

Nye Unibet kunder

Få 100% op til 1.500 kr. i velkomstbonus

18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye kunder 2. Gyldighed: 60 dage 3. Min. indbetaling: 80 kr. 4. Omsætningskrav: Odds-spil: 3 gange din bonus & indskud, min. odds: 1.40. Casino: 25 gange din bonus. 5. Regler og vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
Udgivet d. Sidst opdateret 17. oktober 2018 @ 9:30

Optakt: M. Boe & C. Mogensen vs. J. Maas & R. Tabeling

Den interessante double med Mathias Boe og Carsten Mogensen, er uden tvivl en duo der vækker opsigt i badmintonhallerne rundt omkring i verden. På 11. pladsen på verdensranglisten ligger Mathias Boe lunt i svinget imod de fleste modstandere i double. Og i dette tilfælde er det ingen undtagelse.

Se vores tip

Maas og Tabeling har tidligere vist glimrende spil og dynamik i deres doubles, men det er svært at ignorere det faktum, at Mathias ligger 16 pladser over Maas på verdensranglisten. Dette vil helt klart påvirke bookmakerne til næste opgør, når der skal udregnes badminton odds.

Seneste indbyrdes kampe

De to konstellationer har da også op til flere gange været i opgør. Første gang de to hold mødtes, var til Danisa Denmark Open, der resulterede i en sejr til dansk side i oktober sidste år.

Vindermentaliteten blev fortsat i opgøret i Januar, hvor det igen blev danskerne der løb med sejren. Det var først til Daihatsu Yonex Japan Open i september, det lykkedes hollænderne at knække kurven, og trække en sejr i land. Både Jelle Maas og Robin Tabeling udviste i dette opgør sublimt samspil, og efter første sæt gik til dansk side, formåede de at vende kampen til deres favør.

Interessant bliver det at se, om de kan ride videre på denne bølge til det kommende opgør, eller om Boe og Mogensen formår at vinde indpas i denne kamp, og om den erfarne Boe kan stå imod en topmotiveret Maas.

Vi glæder os altid til denne type opgør, hvor vi for alvor får sat fokus på teknisk erfaring, kontra ung dedikation. Der er ingen tvivl om at Boe har væsentligt mere erfaring end Maas, og han skal bruge hver eneste gram af denne erfaring, for at kunne følge med den 27-årige hollænder.

Indtil videre har danskerne deres odds med sig, men der er ingen tvivl om, at denne kamp kommer til at blive eksplosiv med masser af aktivitet hele spilletiden igennem.

Denmark Open Odds 2018

I dette omgang af Denmark Open, er der i første omgang udsigt til sejr til den danske duo. Betsafe sætter faktisk oddsene helt i vejret denne gang, og giver pengene 5.55 gange igen, hvis sejren skulle gå til Maas og Tabeling. Dette kommer ikke som en overraskelse – i hvert fald ikke hvis man ser på verdensranglisten. I dette tilfælde tror bookmakerne i hvert fald på, at det kommer til at være erfaringen der bliver afgørende for dagsordenen ved nettet, og med odds 1.11, ser det ud til at danskerne ligger lunt i svinget i denne omgang.

Vores tip

Vores tip til opgøret er at spille på en correct score. Her giver NordicBet et lidt højere odds 1.36 hvis Boe og Mogensen vinder 2-0.

Hent en velkomstbonus her inden du better på kampen

Reklame

Boe / Mogensen vs. Maas / Tabeling odds