via EkstraBladet Rabatkoder

Boe/Mogensen – Ahsan/Setiawan | Betting tips og optakt

18. oktober 2018 15:50 Odense Sports Park
Boe & Morgensen V Ahsan & Setiawan

Nye Unibet kunder

Få 100% op til 1.500 kr. i velkomstbonus

18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye kunder 2. Gyldighed: 60 dage 3. Min. indbetaling: 80 kr. 4. Omsætningskrav: Odds-spil: 3 gange din bonus & indskud, min. odds: 1.40. Casino: 25 gange din bonus. 5. Regler og vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
Udgivet d. Sidst opdateret 18. oktober 2018 @ 13:28

Boe/Mogensen - Ahsan/Setiawan optakt

Efter en fænomenal sejr over Jelle Maas og Robin Tabeling, ser det ud til at duoen Boe og Mogensen er flyvende i denne omgang af Denmark Open.

Se vores tip

Efter en sejr i begge set over hollænderne, bliver det uden tvivl et brag af en kamp, der venter modstanderne omkring klokken 16. Det bliver interessant at se om Ahsan og Setiawan formår at lukke ned for danskernes offensiv, eller om danskerne igen kan kravle længere op af rangstigen. Maas og Tabeling var en hård modstander for danskerne, uden mangel på dynamik, men på trods af hårde odds gik sejren til dansk side.

Seneste indbyrdes opgør

Den kommende kamp kommer til at handle om hvorvidt danskerne formår at vende en kedelig statistik imod duoen. De har nemlig været i kløerne på hinanden før, hele 5 gange endda, hvilket kun har resulteret i én sejr til Boe og Mogensen.

Dog bør man ikke undervurdere Boes evne til at kradse en sejr hjem til duoen. Med en 11. plads på verdensranglisten er han uden tvivl en erfaren og stærk modstander, og 5 pladser over sin modstander Ahsan.

Denmark Open Odds 2018

Når holdene igen skal dyste, denne gang for 6. gang, bliver det uden tvivl under spændende odds for alle sportsentusiasterne. På den ene side har vi erfarne Boe, med utallige sejre under bæltet, og mange års erfaring. Dog har han ikke tidligere vist sig fra sin bedste side overfor Ahsan, og det bliver interessant at se i hvilken form, dette kommer til at påvirke bookmakernes odds.

Med en tilspidsende konkurrence i dette års Denmark Open, kommer det uden tvivl til at blive en vind-eller-forsvind kamp for begge parter. Kan Ahsan vise sig fra sin bedste side, og igen overvinde danskerens erfaring? Eller vil erfaring endelig trumfe, og sikre en sejr til dansk side?

Vores tip

Vores tip til kampen er et spil på en korrekt score. Det er her, der er de højeste odds at hente. En 2-1 sejr til Boe & Mogensen er vores bud på et spil. Dette valg giver odds 3.35 hos NordicBet.

Hent din NordicBet velkomstbonus her

Reklame

Boe/Mogensen - Ahsan/Setiawan odds