via EkstraBladet Rabatkoder

Anders Antonsen – Yuxiang Huang | Kan Antonsen gå hele vejen?

19. oktober 2018 17:40 Odense Sports Park
Anders Antonsen V Yuxiang Huang

Nye Unibet kunder

Få 100% op til 1.500 kr. i velkomstbonus

18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye kunder 2. Gyldighed: 60 dage 3. Min. indbetaling: 80 kr. 4. Omsætningskrav: Odds-spil: 3 gange din bonus & indskud, min. odds: 1.40. Casino: 25 gange din bonus. 5. Regler og vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
Udgivet d. Sidst opdateret 19. oktober 2018 @ 15:38

Anders Antonsen - Yuxiang Huang

Efter et sandt gys i badminton arenaen i går, ser det ud til at Anders Antonsen er i topform. Imod kolossale odds formåede den unge spiller at vælte Viktor Axelsen i 3. sæt. Viktor Axelsen var ellers seedet nr. 1 i herresingle af BWF og spået til at gå hele vejen. Denne spådom satte Antonsen en stopper for. Mon det i stedet er ham der kommer til at stå med metallet i sidste ende?

Se vores tip

Første sæt blev til en overbevisende sejr til Antonsen, med 21 point over 10, hvor vi for alvor så Antonsen i fuld vigør. Det er ikke nyt, at Antonsen med sin aggressive og lynhurtige spillestil typisk formår at få lagt god distance imellem ham og hans modstander, og ofte ganske hurtigt inde i kampen. Her formåede han at bruge hans aggressive og hurtige spillestil til punkt og prikke, hvilket sikrede ham en sejr i første sæt. Andet sæt gik dog til Viktor, som ikke formåede at opretholde kadencen i tredje og sidste sæt af kampen, som slutted 21-19 til Anders Antonsen.

Særligt interessant er det imidlertid hvordan kampene udvikler sig herfra, for med en overraskende sejr skal Anders nu møde Yuxiang, hvor han tidligere har haft held med at brillere på banen. Han er favorit i det kommende opgør, og Bwin vil give dig 1.42 gange pengene retur, hvis sejren ender på den danske side af nettet.

Denmark Open 2018 Odds

Hvis der er en ting som man kan lære af gårsdagens kamp, så er det at intet er sikkert når det kommer til badmintonverden. Det er dog ganske sandsynligt at sejren igen går til dansk side i dag, da Antonsen tidligere med sit aggressive spil, har vist at han kan matche selv de bedste spillere. Han viser altid gåpåmod og styrke når han træder på banen, og der er ingen tvivl om at både de tekniske egenskaber og passionen er 100% på plads.

Hvis sejren skal gå til Antonsen imod Yuxiang er det vigtigt at Antonsen sørger for hurtigst muligt at lægge afstand mellem ham og modstanderen. Tidligere kampe har vist at Antonsens styrke er at lægge hårdt ud, og derefter fortsætte med at lægge pres på sin modstander. En sejr til Yuxiang Huang kan fås til odds 2.90 hos NordicBet hvorimod en sejr til Antonsen er set til 1.42 hos Bwin.

Vores tip

Set ud fra at Antonsen lader til at være i absolut topform, vil vi til enhver tid satse vores penge på dansk sejr i denne kamp.

Hent velkomstbonus til Bwin: 100% op til 1000kr.

Reklame

Antonsen - Yuxiang odds