via EkstraBladet Rabatkoder

Anders Antonsen – Chou Tien Chen: Kom så, Anders!

20. oktober 2018 13:30 Odense Sports Park
Anders Antonsen V Chou Tien Chen

Nye Unibet kunder

Få 100% op til 1.500 kr. i velkomstbonus

18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye kunder 2. Gyldighed: 60 dage 3. Min. indbetaling: 80 kr. 4. Omsætningskrav: Odds-spil: 3 gange din bonus & indskud, min. odds: 1.40. Casino: 25 gange din bonus. 5. Regler og vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
Udgivet d. Sidst opdateret 20. oktober 2018 @ 12:15

Anders Antonsen - Chou Tien Chen optakt

Anders Antonsen har vist fænomenal karakter i dette års Denmark Open. Først vinder han en overraskende sejr imod Viktor Axelsen, og i gårsdagens opgør mod Yuxiang formår han også at kradse en sejr hjem.

Læs vores tip

Gratis betting tips

Efter en kort gennemgang af gårsdagens kamp, står det klart at Antonsen igen formår at bruge hans styrke og aggressive spillestil, og hermed sikre sig en sejr i første sæt. Resten af kampen viste sig dog som værende lidt af en gyser for Antonsens fans i salen. Næste sæt gik til Yuxiang, og herefter var der blot én chance tilbage for danskeren. Tredje og sidste sæt endte 22-20, og spændingen var holdt helt til slut.

Dagens opgør kommer uden tvivl til at sætte Antonsen på prøve. Han skal nemlig op imod Chou Tien Chen, en modstander han har mødt 3 gange tidligere, uden at få et ben til jorden. Det er ikke overraskende, for Chou besidder lige p.t. 4. pladsen på verdensranglisten.

Denmark Open Odds

Ifølge Bwin er Antonsens sejrsrunde ved at gå på hæld. De giver kun pengene 1.60 gange igen, ved en sejr til Chou, men giver til gengæld 2.25 igen ved en sejr til Antonsen. Det der overrasker mig mest er, at Antonsen ikke har større odds imod sig end dette, for med 3 nederlag til kineseren, og 13 pladser imellem dem på verdensranglisten, er der ingen tvivl om at han er oppe imod en sand kæmpe i sporten.

Det kan hænge sammen med at de seneste 3 kampe han har haft imod Chou, ganske vist er røget til kinesisk side, men dog har været forbavsende lige. Og ser man på Antonsens spillestil, så er der så meget styrke i hans spil, at han ikke skal have meget momentum for at overvinde sin modstander. Det har vi set utallige gange før – og i særdeleshed i hans opgør imod Viktor Axelsen (som ligger over Chou på verdensranglisten).

Vores tip

Jeg synes faktisk at Antonsen viser utrolig stærkt spil i denne udgave af Denmark Open. Han har formået at vælte hans evige rival, Viktor Axelsen, og han viser bestemt at han besidder viljestyrke og mod når han træder på banen. Selvom bookmakerne er uenige med mig, vil jeg sætte mine egne penge på Antonsen i dette opgør.

Bwin velkomstbonus: Få op til 1000kr. her

Reklame

Anders Antonsen - Chou Tien Chen odds