via EkstraBladet Rabatkoder
Ansvarsfraskrivelse: Dette er en uafhængig anmeldelse, og vi bliver ikke betalt for anmeldelsen. Vi kan dog få provisioner, hvis du klikker på visse links og kuponer.

Gratis Fodbold Odds

Der er ingen tvivl om at danskere elsker fodbold. For at se bevis på dette skal man ikke lede længere end hos bookmakerne. Ni ud af ti væddemål, der bliver placeret er nemlig på fodboldkampe. Her hos os er det derfor fodbold, der er i fokus, og der er masser af tips og vejledning til dig, der har kampe, du gerne vil spille på. Der er mange bookmakere med forskellige odds, så vi har samlet dem her på siden for at give dig et overblik.

gule-hvide-spillere-fodbold

Find de bedste odds på fodbold

Som med alle andre spil er det en god ide at lægge en strategi for, hvordan du spiller på fodboldkampe. En af de bedste måder at starte på er ved at undersøge, hvor du kan få de bedste odds. Der er mange steder at spille og mange bookmakere at vælge imellem. Derfor kan det godt betale sig at kigge lidt på, hvad de tilbyder, før du går i gang. Selvom du er en loyal kunde hos en bookmaker, kan det sagtens være, du finder et fantastisk tilbud hos en anden. Nogle har for eksempel gode odds på europamesterskabet, mens andre har gode odds på verdensmesterskabet. Med alle de mange forskellige tilbud kan man hurtigt blive væk i junglen. Heldigvis er vi som guiden over dansk odds ved din side, når du har brug for overblik og vejledning. Da vi har dansk fodbold som førsteprioritet, kan du forvente løbende opdateringer på Superligaen og andre danske ligaer. Dog er vi godt klar over, at der også er spændende begivenheder i udlandet, så derfor kommer du også til at kunne finde nyheder omkring dem her på siden.

Spil på dansk fodbold

Selvom 90 % af alle væddemål i Danmark bliver placeret på fodboldkampe, så er det selvfølgelig ikke alle kampe, der er lige populære. Superligaen og 1. division er afgjort dem, der bliver fulgt mest med i og spillet mest på hos bookmakerne. Danmark er et lille land, og derfor er kampene måske ikke lige så storslåede, som når der går for sig på den internationale scene. Men der er noget helt specielt ved at se en kamp mellem to danske hold. Kampene herhjemme føles tættere på og mere personlige, og derfor er der mange danskere, der støtter mindst et hold i de danske divisioner.

Når det gælder dansk fodbold, kan du med fordel holde øje med tilbud fra bookmakere, der specialiserer sig i det danske marked. Udover Danske Spil er der NordicBet, som giver dig mulighed for at spille på hold på serieniveau. Danske bookmakere har som regel også bedre odds og tilbud, når du skal spille på danske kampe. Derfor kan det godt betale sig at undersøge, hvad dine muligheder er næste gang, du skal spille på dansk fodbold. Et godt sted at starte er selvfølgelig her på vores side.

Vores eksperter hjælper dig med odds og tips til fodbold

Vi lever for fodbold og spil generelt, så når du læser vores tips og forslag, ved du, at det kommer fra eksperter på området. Vi ved også fra erfaring, at det er meget, der skal holdes styr på, så vi har gjort vores bedste for at give dig et nemt og hurtigt overblik over, hvem der tilbyder hvilke odds. Oddsene kan selvfølgelig hurtigt ændre sig alt efter, hvilke nyheder, der kommer ud omkring spillere og kampe, så dem holder vi dig også opdateret med, så du ikke går glip af noget. Med så mange forskellige bookmakere og kategorier inden for væddemål, er det praktisk at have en guide ved hånden, så du kan få det meste ud af din betting-oplevelse. Der sker altid nye ting inden for betting, så vi holder øje med alt fra nye væddemål, apps og oddsfiduser til lovgivning omkring spil samt nye sportsgrene. Hvis du vil øge dine egne odds for at vinde, er det her, du skal følge med.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvordan kan jeg finde de bedst fodbold odds?

Du kan selvfølgelig se alle bookmakernes hjemmesider igennem, men det er nemmere at holde øje med dem allesammen her på siden. Vi har nemlig lavet det hårde arbejde og samlet dem alle på ét sted.

Hos hvilke bookmakere kan jeg spille på fodbold?

Da fodbold ikke bare er Danmarks, men måske hele verdens foretrukne sport, kommer du til at kunne spille på fodboldkampe hos samtlige bookmakere.

Hvordan kan jeg tjene penge på at bette og oddse på fodbold?

Den bedste måde at tjene penge på et væddemål er ved at vinde! En god måde at vinde på er ved at vide så meget som muligt, før du laver et væddemål. Derfor vil vi prøve at hjælpe dig så meget på vej som muligt her på siden.

Hvordan oddser jeg på et fodbold resultat?

De fleste bookmakere tilbyder, at du kan spille på resultaterne i en fodboldkamp. Dog har du også et væld af andre muligheder, som er mere specifikke. Her på siden kan du se nogle af de mest populære væddemål samt hvilke odds, der tilbydes.

RISIKOFRIT SPIL OP TIL 500 KR. + SPIL PÅ SUPERLIGA

Nye NordicBet kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye DK kunder med første indbetaling 2. Neteller og Skrill ekskluderet 3. Min. indsats: 100 kr. 4. Regler og vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
Spil Nu

100% bonus på op til 1.000 kr.

Nye Betfair kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye DK kunder 2. Promokode: ZSKW02 3. Betaling med kort eller Paypal 4. Det samlede beløb skal gennemspilles fire gange indenfor 90 dage 5. min. odds: 1.8 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
Spil Nu

FÅ 100% OP TIL 1000 KR. I VELKOMSTBONUS

Nye 888sport kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye spillere 2. Indsats: min. 70kr. 3. Promokode: 100BONUS 4. Omsætningskrav: 10 X 5. Min. odds: 1.5 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
Spil Nu