via EkstraBladet Rabatkoder
Ansvarsfraskrivelse: Dette er en uafhængig anmeldelse, og vi bliver ikke betalt for anmeldelsen. Vi kan dog få provisioner, hvis du klikker på visse links og kuponer.

Lær om odds | Find tilbud og få odds tips og forslag her

Danskerne har altid været vilde med at satse penge på sport, da det uden tvivl tilføjer et ekstra element til spændingen. Et af de første skridt på vejen mod at blive en bedre better, er, at forstå hvad odds er samt hvordan de virker og udregnes. Scroll længere ned på siden eller benyt genvejene til at lære mere om odds.

Er du allerede en haj til at oddse, og ønsker du i stedet at læse mere om bookmakeren Oddset, så tryk her.

Nye Betfair kunder

BEDSTE ODDS PÅ SUPERLIGAEN - 100% BONUS!

Spil Nu
18+, spillemyndigheden.dk
1. Tilmeld dig med promokoden ZSKW02. 2. Din konto skal registreres i Danmark. 3. Du kan ikke deltage i kampagnen, hvis du er nuværende eller tidligere kontohaver. 4. Kun indbetalinger, der foretages med kort eller Paypal, vil kvalificere dig til kampagnen og udløse bonus. 5. Fulde vilkår og betingelser gælder.
Flere regler & vilkår

Ny inden for betting?

Er du en af de mange danskere, som endnu ikke har prøvet at spille online, eller har du bare ikke haft held til at vinde endnu? Så er der hjælp at hente! Det er helt utroligt nemt at spille online efterhånden, og det bliver kun nemmere fremover. Det tager meget kort tid at få adgang til rekordmange spil – det eneste, du skal gøre, er, at oprette dig som bruger ved en online bookmaker og indbetale penge på den tilhørende konto. Herfra skal du egentlig bare beslutte, hvilke kampe eller sportsgrene du vil spille på og så er du igang.

Et godt tip inden du tilmelder dig hos en bestemt bookmaker, er at undersøge de forskellige velkomsttilbud der findes på markedet. Find en oversigt over velkomstbonusser fra danske bookmakere i tabellen nedenfor. Find øvrige aktuelle tilbud til både nye og eksisterende kunder her.

Bliv klar til at oddse: Sammenlign velkomsttilbud her

BookmakerBonusBonus TypeSpil nu
500,00 kr.
Matchet indbetaling
Læs mere
Få bonus
18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye kunder 2. Min. indsats: 500 kr. 3. Omsætningskrav: 6X, min. odds: 1,50 4. Gennemspilskrav: inden 60 dage fra aktivering 5. Kun væddemål på Oddset 6. Regler og vilkår gælder Flere regler & vilkår
1.000,00 kr.
Matchet indbetaling
Læs mere
Få bonus
18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye DK kunder 2. Promokode: ZSKW02 3. Betaling med kort eller Paypal 4. Det samlede beløb skal gennemspilles fire gange indenfor 90 dage 5. min. odds: 1.8 6. Regler & vilkår gælder Flere regler & vilkår
1.000,00 kr.
Matchet indbetaling
Læs mere
Få bonus
18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye DK kunder 2. Min. indsats: 100 kr. 3. Gennemspilning: 10 X 4. Min. odds: 1.70. 5. Skrill, Neteller & PaySafeCard ekskluderet 6. Regler & vilkår gælder Flere regler & vilkår
1.000,00 kr.
Matchet indbetaling
Læs mere
Få bonus
18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye spillere 2. Indsats: min. 70kr. 3. Promokode: 100BONUS 4. Omsætningskrav: 10 X 5. Min. odds: 1.5 6. Regler & vilkår gælder Flere regler & vilkår

Hvad er odds?

Odds er den måde, hvorpå en bookmaker, som fx Betsafe eller NordicBet, angiver sandsynligheden for at et bestemt udfald sker. Der findes forskellige former for odds, herunder bla. amerikanske odds der skrives som positive og negative tal (fx. -150), de britiske odds der er fraktionerede (fx. 6/4) og de europæiske odds der skrives som decimaltal.

I Danmark benytter stort set alle bookmakere de europæiske odds. Er du ny inden for betting, og går du lige nu og overvejer at prøve det af, er forståelsen for især de europæiske odds et godt sted at starte. Forstår du dem, er du allerede godt på vej til at få det bedste ud af din betting. Slå et smut forbi NordicBet og Betsafe og se en oversigt over hvordan europæiske odds oftest vises hos danske online bookmakere.

Hvordan udregnes odds hos danske bookmakere ?

Da der i Danmark hovedsageligt benyttes decimal-odds, er det især udregningen af disse, der er vigtig at forstå. Decimal-odds beregnes ved at dividere den størst mulige sandsynlighed, 100%, med chancen for at det specifikke udfald sker. Lad os tydeliggøre dette med et eksempel. Lad os sige, at en bookmaker vurderer sandsynligheden for udfaldet af næste Superligakamp mellem FC København og Brøndby til at være følgende:

FC København: 50% chance for at vinde
Uafgjort: 20% chance
Brøndby: 30% chance for at vinde

For at finde frem til decimalodds, foretages følgende beregning:

FC København: 100% / 50% = 2.00
Uafgjort: 100% / 20% = 5.00
Brøndby: 100% / 30% = 3.33

Decimaloddsene skal forstås på den måde, at hvis du spiller på at kampen mellem FC København og Brøndby ender uafgjort til odds 5.00, og du har ret, vil du få din indsats 5 gange igen. Har du således satset 100 kr., vil du efter kampens afgørelse have vundet 500 kr. Træk din indsats fra og du står tilbage med en fortjeneste på 400 kr.

Decimaloddsene symboliserer således en omvendt sandsynlighed, der gør dem nemme at forstå og omsætte til vinderchancer. Det er også derfor, at decimalodds er blevet så populære blandt både bookmakere såvel som spillere på det danske marked.

Odds bonuskoder og velkomstbonus

Bookmakere gør ofte brug af forskellige former for odds-tilbud for at tiltrække nye kunder. Disse er især populære hos bookmakerne, når der afholdes store sportsevents eller populære kampe finder sted. Der kan være rigtig gode tilbud at hente her, så hold øje med bookmakernes odds-tilbud. Nedenfor kan du læse om forhøjede odds, der er et af de mest anvendte odds-tilbud hos danske bookmakere.

Forhøjede odds | Odds boost

Forhøjede odds er et udtryk for, at bookmakerne trodser den normale sandsynlighedsregning og giver din indbetaling flere gange igen end hvad der egentlig er realistisk, hvis du vinder. De booster så at sige oddsene, hvorfor tilbuddet også går under navnet odds boost.

Find aktuelle forhøjede odds-bonusser fra danske bookmakere her.

Fordelen ved denne form for bonus er, at der ofte er meget lave omsætningskrav tilknyttet. Ofte skal bonussen kun gennemspilles én enkelt gang, før den kan overføres til din hovedkonto, hvorfra den kan udbetales. Sammenligner man dette med de typiske omsætningskrav for bookmakernes generelle velkomstbonusser, der ofte ligger på 4-6 gange, er dette meget lavt. At gennemspille sin bonus én gang betyder, at man skal satse sit bonusbeløb igen på et andet spil – ofte på et bestemt spillemarked og til bestemte minimum odds.

Vær opmærksom på, at der ofte er begrænsning på hvor meget du som ny kunde kan indbetale på tilbud med forhøjede odds. Der vil typpisk være et maksimumsbeløb på 10-100 kr., hvilket selvfølgelig begrænser gevinstmulighederne. Man kan ofte godt spille for mere end dette, man skal bare være opmærksom på, at det kun er det angivne maksimumbeløb der tæller med til det forhøjede odds.

Ulempen ved denne form for bonus er, at man som ny kunde bliver nødt til at vælge den generelle velkomstbonus fra, da man ikke kan gøre brug af flere velkomsttilbud. Den generelle velkomstbonus er ofte større, men der er som sagt også flere krav tilknyttet, så det er noget man skal gøre op med sig selv, inden man vælger. Vi anbefaler, at du læser regler og vilkår grundigt inden du vælger din bonus.

sportsvæddemål online

Odds eller Oddset?

Dét at oddse er en generel term inden for betting, der bruges om at placere et væddemål på fx en fodboldkamp eller et bestemt resultat. Oddset derimod er en bookmaker under Danske Spil. Oddset fokuserer på sportsbegivenheder og -kampe samt alt hvad der relaterer sig til sport. Man kan også spille på fx politik eller skak. Læs mere om Oddset her, hvor du får information om funktioner, spillermarkeder, betalingsmetoder, bonusser, kundeservice mm.

Danske Spil havde monopol på det danske spillemarked helt indtil 2012. Derfor er Oddset blevet synonym for det “at oddse” for rigtig mange danskere.

Idag er der mange måder at oddse på og mange forskellige danske bookmakere at vælge imellem. Den øgede konkurrence er positiv for dig som spiller, da det giver et større udvalg og bedre bonusser. Dan dig et overblik over danske bookmakere samt deres velkomstilbud her.

Få gratis odds forslag hos os

Vores eksperter opdaterer hver dag deres forslag til de bedste odds samt analyser og tricks. Vi fokuserer på forskellige sportsgrene og begivenheder. Lige nu er Danmark i fokus og du kan finde massere af nye tips til Superligaen og 1. Division / NordicBet Ligaen. Vores tips indeholder altid en aktuel optakt og de seneste odds, der gør det nemmere for dig at træffe den bedste beslutning på et oplyst grundlag. Vores mål er at give dig den bedste oplevelse med spil med den højest mulige gevinst. Vi kan samtidig anbefale, at du tjekker vores anmeldelser af de forskellige bookmakere på det danske marked – her kan du nemlig få information om alt fra spilleformer og bonusser til odds og kundeservice. Alt dette kan hjælpe dig godt på vej og øge dine chancer for gevinst og det hele er frit tilgængeligt!

Vi har et utroligt hold af tippere og eksperter, som altid gør deres bedste for at levere sikre og troværdige tips og tricks til dig. Vi har forsøgt at gøre både vores anmeldelser og vores tips overskuelige, så du nemt kan finde hoved og hale i de mange muligheder. Vi er helt vilde med sport, og du kan derfor altid være sikker på at få dugfriske og gennemarbejdede tips hos os! Samtidig tilbyder vi forskellige oddsfiduser i vores mange guides til sportsbegivenheder over hele verden. Fodbold har længe været favoritten i Danmark, så vi har et stort fokus herpå, men frygt ej! Hvis du elsker at spille på f.eks. tennis, kan vores eksperter også sagtens hjælpe dig på vej her. Vi følger udviklingen hos alle de danske online bookmakere, hos spillemyndigheden og inden for hver enkelt sportsgren, og vi har således altid fingeren på pulsen i forhold til nye tendenser. Følg med her på siden og øg dine vinderchancer!

Tips til at oddse på nettet

Tusindvis af danskere elsker at oddse i ny og næ – måske er du en af dem? Vi ved, at det kan være svært at få et overblik over alle de gode tilbud fra bookmakerne. Vi vil gerne hjælpe dig med dette, så du kan komme i gang med at oddse. Vi synes nemlig, der er mange gode grunde til at spille på nettet, og dem vil vi gerne fortælle dig meget mere om her på siden.

live-betting-fra-smartphone

Hvis du netop har svært ved at få overblik over mulighederne, kan du med fordel følge os, da vi altid er travlt beskæftiget med at undersøge og anmelde både spilleformer og bookmakere. Læs vores anmeldelser og sammenlign danske bookmakere her.

Selvfølgelig skal du også gøre dig nogle overvejelser omkring, hvor mange penge du vil benytte på spil, og vi anbefaler, at man konstant revurderer dette, så man ikke skal træffe en hurtig beslutning, der kan få konsekvenser for økonomien. Der findes usædvanligt mange forskellige sportsgrene og resultater, som man kan spille på, og det kan være svært for helt nye spillere at få et overblik over mulighederne online – vi anbefaler, at du sætter dig ind i de mange muligheder, og gør dig det klart, hvilke som giver mening for dig.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Er mine odds-gevinster skattefri?

Hvis den bookmaker du vælger har en dansk spillelicens, skal du ikke betale skat af dine odds-gevinster. Skatten er allerede betalt af bookmakeren, så du kan bruge dine gevinster på lige det du vil.

Hvordan fungerer odds?

Alle odds fremgår som en indikation på, hvor stor en chance du har for at vinde et givent væddemål – det kan være alt fra hestevæddeløb til fodboldkampe. Den, som er favorit til at vinde, vil have de laveste odds. Det vil sige, din gevinst vil være lavere i sidste ende.

Findes der forskellige slags odds?

Ja. Der findes både Amerikanske, Britiske og Europæiske odds. De amerikanske odds skrives som tal, både positive og negative fx. -150. Britiske odds er fraktionerede og kan kendes på brugen af skråstregen fx. 6/4. De europæiske odds skrives som decimal tal fx. 2.00. I Danmark bruger stort set alle bookmakere de europæiske odds, så det er nemt at sammenligne odds på tværs af bookmakere og finde frem til de bedste.

Hvor meget kan jeg vinde på mit odds?

Din gevinst vil altid være afhængig af, hvilke odds bookmakeren havde på det tidspunkt, du indgik dine væddemål, samt hvilken type af væddemål du indgik. Du skal derfor især være opmærksom på, hvilken type væddemål bookmakeren tilbyder dig, sådan at du ikke i sidste ende føler dig snydt, fordi du ikke forstod brugsbetingelserne for et givent spil. Alle kunder kan tjekke deres potentielle gevinst ved bookmakeren, når de indgår et væddemål. Du vil som regel få vist et overblik over, hvilken type af væddemål du har indgået, til hvilke odds og hvilken potentiel udbetaling eller gevinst, du kan få.

Få 500 kr. i velkomstbonus

Nye Oddset kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye kunder 2. Min. indsats: 500 kr. 3. Omsætningskrav: 6X, min. odds: 1,50 4. Gennemspilskrav: inden 60 dage fra aktivering 5. Kun væddemål på Oddset 6. Regler og vilkår gælder
Flere regler & vilkår
Spil Nu

OP TIL 500 KR. EKSTRA I VELKOMSTBONUS!

Nye Betsafe kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye kunder 2. Aktivering: 60 dage fra registrering 3. Min. indsats: 100 kr. 4. Max. bonus: 500 kr. 5. Omsætningskrav: 4 X på sport, min. odds 1.50 6. Systemvæddemål samt Neteller & Skrill ekskluderet 7. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
Spil Nu

Få 1000 kr. i velkomstbonus!

Nye Bwin kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye DK kunder 2. Min. indsats: 100 kr. 3. Gennemspilning: 10 X 4. Min. odds: 1.70. 5. Skrill, Neteller & PaySafeCard ekskluderet 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
Spil Nu