via EkstraBladet Rabatkoder

Oddset, Oddset Program og Oddset forslag

De seneste år er det blevet helt usædvanligt nemt at spille online, hvilket også er hovedgrunden til, at det selvfølgelig også er blevet meget populært. Samtidig har du aldrig haft så mange forskellige udbydere af spil som netop nu, hvilket gør, at det kan være rigtig svært at vælge den rette bookmaker til dine behov. Vi vil forsøge at guide dig igennem de store udbydere på det danske marked. Danskerne har altid være vilde med at satse penge på sport, da det uden tvivl tilføjer et ekstra element til spændingen. Før i tiden måtte man ned på hjørnet til kiosken for at oddse, men nu kan du spille direkte fra mobiltelefonen, så hvis du gerne vil spille har du altså rigtig mange muligheder – vi vil forsøge at guide dig igennem disse.

Fordele ved at oddse på nettet

live-betting-fra-smartphoneTusindvis af danskere elsker at oddse i ny og næ, og måske er du en af dem? Vi ved, at det kan være svært at få et overblik over alle de gode tilbud fra bookmakerne, og vi vil gerne hjælpe dig med netop dette, så du kan komme i gang med at oddse. Vi synes nemlig, der er mange gode grunde til at spille på nettet, og dem vil vi gerne fortælle dig meget mere om her på siden. Hvis du netop har svært ved at få overblik over mulighederne, kan du med fordel følge os, da vi altid er travlt beskæftiget med at undersøge og anmelde både spilleformer og bookmakerne.

Sådan foregår det på danske odds sider

Er du en af de mange danskere, som endnu ikke har prøvet at spille online, eller har du bare ikke haft held til at vinde endnu? Så er der hjælp at hente! Det er helt utroligt nemt at spille online efterhånden, og det bliver kun nemmere fremover. Det tager meget kort tid at få adgang til rekordmange spil – det eneste, du skal gøre, er, at oprette dig som bruger ved en bookmaker online, indbetale penge på den tilhørende konto, og herfra skal du egentlig bare beslutte, hvilke kampe eller sportsgrene du gerne vil spille på. Selvfølgelig må du også gøre dig nogle overvejelser omkring, hvor mange penge du vil benytte på spil, og vi anbefaler, at man konstant revurderer dette, så man ikke skal træffe en hurtig beslutning, der kan få konsekvenser for økonomien. Der findes usædvanligt mange forskellige sportsgrene og resultater, som man kan spille på, og det kan være svært for helt nye spillere at få et overblik over mulighederne online – vi anbefaler, at du sætter dig ind i de mange muligheder, og gør dig det klart, hvilke som giver mening for dig.

Hvad er oddset den lange?

Den Lange er efterhånden er kendt begreb inden for odds, og du kan spille Den Lange i mange kiosker og supermarkeder, som i forvejen udbyder betting og odds. Det er yderst simpelt at udfylde kuponen. Du skal afkrydse de felter, som angiver kampe, resultater, indsatser og eventuelt system. Herefter afleverer du kuponen og modtager en kopi, hvor du har overblik over dine kampe og indsatser. Ved gevinst skal kuponen indløses i en kiosk eller et supermarked. De samme regler for spil gælder, når du spiller online. Her udfylder du kuponen online og markerer digitalt, hvilke kampe og resultater du ønsker at spille på. Du kan samtidig vælge at spille efter bestemte systemer. Den Lange er udformet som en tipskupon, som er forholdsvist nem at overskue. Du kan som regel vælge mellem mange forskellige kampe, og ved hver kamp kan du se odds ved sejr, tab og uafgjort. Når du spiller online, kan du meget nemt se, hvilke potentielle gevinster du står til at modtage, hvis du har gættet rigtigt.

Hvor kan jeg finde odds forslag?

Vores eksperter opdaterer hver dag deres forslag til de bedste odds samt analyser og tricks. Du kan med fordel følge med her på siden, da det hele er frit tilgængeligt! Vores fokus er på at give dig den bedste oplevelse med spil og den højest mulige gevinst. Vi kan samtidig anbefale, at du tjekker vores anmeldelser af de forskellige bookmakere på det danske marked – her kan du nemlig få information om alt fra spilleformer til odds og kundeservice. Alt dette kan hjælpe dig godt på vej og øge dine chancer for gevinst.

Få gratis odds forslag her hos os

Vi har et helt utroligt hold af tippere og eksperter, som altid gør deres bedste for at levere sikre og troværdige tips og tricks til dig. Vi har forsøgt at gøre både vores anmeldelser og vores tips overskuelige, så du nemt kan finde hoved og hale i de mange muligheder. Vi er helt vilde med sport, og du kan derfor altid være sikker på at få dugfriske og gennemarbejdede tips hos os! Samtidig tilbyder vi forskellige oddsfiduser i vores mange guides til sportsbegivenheder over hele verden. Fodbold har længe været favoritten i Danmark, så vi har et stort fokus herpå, men frygt ej! Hvis du elsker at spille på f.eks. ishockey, kan vores eksperter også sagtens hjælpe dig på vej her. Vi følger udviklingen hos alle de danske bookmakere online, hos spillemyndigheden og inden for hver enkelt sportsgren, og vi har således altid fingeren på pulsen i forhold til nye tendenser. Følg med her på siden og øg dine vinderchancer!

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Kan jeg oddse på den lange online?

Ja! Før i tiden måtte man ned i kiosken eller supermarkedet for at spille på Den Lange, men den findes i dag også i en udgave online, som stadig er ligeså overskuelig. Selvfølgelig er der mange, som stadig elsker det fysiske aspekt ved en tipskupon, men vi anbefaler bestemt, at man prøver at spille Den Lange online også.

Hvor mange oddset forslag leverer vi om ugen?

Vores eksperter brænder for spil online og arbejder derfor altid på højtryk for at give dig al den information, du skal bruge. Hver uge forsøger vi at give dig mellem 4-6 gode oddset forslag – så følg med her på siden!

Få 500 kr. i velkomstbonus

Nye Danske Spil kunder
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk
Spil Nu

OP TIL 500 KR. EKSTRA I VELKOMSTBONUS!

Nye Betsafe kunder
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk
Spil Nu

Få 1000 kr. i velkomstbonus!

Nye Bwin kunder
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk
Spil Nu

Seneste Tips