via EkstraBladet Rabatkoder
Annonce ansvarsfraskrivelse - Dette er en uafhængig anmeldelse, og vi bliver ikke betalt for anmeldelsen. Vi kan dog få provisioner, hvis du klikker på visse links og kuponer.

Fantastisk velkomstbonus
Live-betting
E-sport
Besøg NordicBet
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk

NordicBet kort fortalt

NordicBet blev grundlagt tilbage i 2002 i Tromsø, Norge. NordicBets store passion for sport har vist sig gennem deres sponsorater, hvor de bla. har været hovedsponsor for den danske 1. division samt ConIFA VM og yderligere har sponsoreret svensk, dansk og europæisk ishockey. NordicBet har dansk spillicens, hvilket sikrer dig et fair og retfærdigt spil. Du kan spille på en lang række store sportsgrene hos denne populære bookmaker, såsom Premier League, Wimbledon, NBA, NHL og håndbold. Derudover tilbyder NordicBet også muligheden for at spille casino, poker og meget andet.

Hvad får jeg ud af at tilmelde mig NordicBet dk?

NordicBet byder nye spillere velkommen med en flot velkomstbonus. Når man tilmelder sig NordicBet, får man 100% på sin første indbetaling op til 500 kr. samt yderligere et freebet på op til 500 kr. Bonussen gælder både på desktop og mobil. Bemærk at bonussen skal gennemspilles 6 gange til odds 2,00 eller højere, før den kan udbetales. Det er nemt og hurtigt at registrere sig som spiller hos NordicBet. Man logger ind med sit NemID, udfylder få personlige oplysninger, gør sin første indbetaling og så er man klar til at spille.

nordicbet-forside

NordicBet anmeldelse

Vi har udarbejdet en grundig anmeldelse af NordicBet. I anmeldelsen gennemgår vi de områder, som vi mener, har stor betydning for dig som spiller. Vi undersøger bla. bookmakerens kundeservice, spiludbud, funktioner og brugervenlighed. Du finder vores anmeldelse længere nede på siden.

Spil Nu

RISIKOFRIT SPIL OP TIL 500 KR. + EKSTRA SPIL

Nye NordicBet kunder

Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk

NordicBet velkomst- og bonuskoder.

NordicBet har altid et stort udvalg af tilbud og kampagner, og der kommer hele tiden nye til. Dette har gjort NordicBet til en meget populær bookmaker blandt alle der elsker sportsbetting. Sammenlignet med andre bookmakere, har NordicBets bonusser generelt meget enkle regler for udbetaling, hvilket er en fordel for dig som spiller. Som nævnt tidligere, tilbyder NordicBet en meget fordelagtig velkomstbonus til nye spillere.

Platforme
android-text-icon
ios-text-icon
Sportsgrene
26
Cash Out
Ja
Live Betting
Ja
Live Streaming
Ja
Bonus
600,00 kr.
Hent den nu!
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk

NordicBet app – NordicBet mobil

NordicBets mobilapp er tilgængelig til download til Android- og iOS-enheder. Appen giver dig mulighed for at nyde din favoritsportsindsats på farten, lige hvor du ønsker det. Den er enkelt opbygget, hvilket gør det nemt at se live-sport og satse på dit yndlingshold. Du kan naturligvis også følge dine kampe og odds via live-stream , og du kan håndtere dine indskud og udbetalinger nemt med din mobile enhed. Du kan naturligvis også benytte kampagner, kuponer og specialtilbud på NordicBets mobilapp.

NordicBet kontooprettelse

Det tager kun et par minutter at oprette en konto hos NordicBet. Alt, du skal gøre, er at klikke på Opret konto øverst på hjemmesiden. Derefter skal du blot indtaste nogle få, personlige oplysninger, og så er din NordicBet-konto klar, og du kan nu begynde at spille.

NordicBet spiludvalg og NordicBet blog

NordicBet har et bredt udvalg af spil. Dette er med til at placere dem blandt de bedste bookmakere på markedet. Hos NordicBet kan man spille på alt lige fra de store sportsgrene som fodbold, håndbold, tennis og Formel 1 til de mindre udbredte sportsgrene såsom vintersport, cricket, dart og snooker. NordicBet giver også sine mange spillere muligheden for at spille på e-sport, der stadig bliver mere og mere populært.

nordicbet-fodbold

NordicBet – Desktop og mobil version

Det første indtryk man får af NordicBets hjemmeside er, at den er meget brugervenlig. Siden er utrolig nem og logisk opbygget, hvilket gør den nem at navigere rundt på. Man kan således nemt lokalisere de væddemål, man ønsker at indgå. I venstre side at skærmen finder man et stort udvalg af alle de sportsbegivenheder og -events, man kan spille på. Alt, du skal gøre, er at finde dit favorithold eller -sport og placere dit væddemål. Hvis du foretrækker at spille fra mobilen, kan du gøre det via NordicBet-appen, der er tilgængelig til både Android og iOS. Appen er, ligesom hjemmesiden, meget brugervenlig og sørger for en god spil-oplevelse på farten.

NordicBet kundeservice og live chat

NordicBet står stærkt, når det kommer til kundeservice. NordicBet tilbyder nemlig en unik 24/7-supportgaranti. Det betyder, at du kan få hjælp og rådgivning, når det passer dig. Du kan kontakte NordicBet via live-chat døgnet rundt. Hvis du ønsker rådgivning på dansk, er live-chatten bemandet med dansktalende medarbejdere alle ugens dage fra 08:00-24:00. På øvrige tidspunkter foregår kommunikationen på engelsk. Telefonsupporten har åbent alle ugens dage fra kl. 08.00 til 23.45. Du kan naturligvis også kontakte NordicBet via e-mail.

NordicBet kontakt

NordicBet kan kontaktes via e-mail på support-dk@nordicbet.dk eller via telefon fra 8.00 til 23.45 alle ugens 7 dage. NordicBets kundeservice kan kontaktes på telefon på:

  • Fra Danmark: 80250762
  • Fra udlandet: 00356 22603051

nordicbet-kontakt-os

NordicBet værktøjer og funktioner

NordicBet live betting

Live-betting bliver stadig mere og mere populært, og selvfølgelig tilbyder NordicBet også deres mange kunder denne service. Med live-betting kan du spille på en masse forskellige sportsgrene mens de finder sted. Udvalget inden for live-spil er stort. Du kan således spille på alt fra fodbold- og håndboldkampe til dart og e-sport og meget mere. Når du live-better på f.eks. en superligakamp, vil du som minimum have mulighed for at spille på 1X2, handicap, antal mål og hvem, der scorer næste mål. På de større kampe og begivenheder får du endnu flere udfald, du kan spille på. Derudover tilbydes en række fede funktioner, når du har valgt den kamp, du vil spille på. Disse inkluderer live-statistikker og livescores, hvilket gør det nemmere for dig at finde de gode væddemål.

Live Streaming hos NordicBet

NordicBet giver deres brugere mulighed for at se rigtig mange spændende kampe og sportsbegivenheder via live-stream. Her kan man bla. følge Englands EFL Cup, den italienske Serie A og Serie B, den franske Ligue 1 og Ligue 2 og meget mere. Man kan også live-streame andre sportsgrene end fodbold, herunder eksempelvis basketball, tennis, håndbold, ishockey, volleyball og meget mere. Alt, det kræver for at få adgang til NordicBets live-streaming, er, at du har penge på din spilkonto, eller at du har lavet et væddemål hos NordicBet inden for de sidste 24 timer. Den høje billedopløsning gør det muligt at spille samtidig med man følger begivenheden. Dette gør spiloplevelsen endnu bedre. Det er desværre ikke muligt at få billedet i fuld skærm, hvilket må siges at være et enkelt minus ved funktionen.

NordicBet udbetaling

Hvordan får jeg pengene ud hos NordicBet ?

Det er nemt og hurtigt at få udbetalt sine penge fra sin NordicBet-konto. For at aktivere udbetalingen skal du blot logge ind på din spillekonto og efterfølgende klikke på udbetaling ude i højre side af hjemmesiden. Herefter skal du indtaste dine kort- og bankoplysninger og vælge det beløb, du ønsker udbetalt. Vær opmærksom på, at du også kan få udbetalt din gevinst til en e-wallet som f.eks. Skrill og NETELLER. Det tager typisk 2-5 bankdage, før du kan se beløbet på din konto.

NordicBet depositum muligheder

Alle indbetalingsmetoder er gratis. Du skal dog være opmærksom på, der kan være en minimums- og maksimumsindbetalingsgrænse afhængig af indbetalingsmetoden.

Betalingsmetode Behandlingstid Min. beløb (DKK) Maks. beløb (DKK)
Neteller-dark@2x
Skrill-dark@2x
Med det samme 100,00 kr. 300.000,00 kr.
BankTransfer-dark
Maestro-dark@2x
MasterCard-dark@2x
Visa-dark@2x
Med det samme 100,00 kr. 100.000,00 kr.

NordicBet udbetalings muligheder

Alle udbetalingsmetoder er som udgangspunkt gratis. Men tjek i tabellen nedenfor, hvilke udbetalingsmetoder, som koster penge.

Behandlingstid Udbetalingsmetode
24 Timer
Neteller-dark@2x
Skrill-dark@2x
3-5 dage
BankTransfer-dark
Maestro-dark@2x
MasterCard-dark@2x
Visa-dark@2x

Sikkerhed og pålidelighed

NordicBet bruger den nyeste og mest moderne teknologi for at sikre deres mange kunder et optimalt og sikkert spil. Spillemyndigheden under SKAT fører løbende kontrol med NordicBet, hvilket sikrer dig et sikkert og fair spil.

NordicBet betting typer

Bookie single bet

Hos NordicBet tilbyder de dig alle de traditionelle spiltyper som 1X2, over/under, europæisk handicap og flere, mens man til en amerikansk fodboldkamp typisk finder kampvinder, handicap og over/under.

NordicBet kombinationsspil

Når du spiller kombinationsspil hos NordicBet, kan du kombinere væddemål på samme kupon, og dit samlede odds vil dermed blive større. Du skal dog være opmærksom på, at det bliver sværere at vinde, da flere kampe øger risikoen for tilfældigheder, men også for en meget større gevinst.

NordicBet systemspil

Det kan sommetider være en god ide at spille systemspil, da du på den måde kan gardere dig mod tab af ét eller flere væddemål. Har du eksempelvis spillet på fire kampe, kan du vælge at spille 3/4 i dit system. Det betyder, at du som minimum skal have gættet rigtigt på tre ud af dine fire valgte kampe, før der er gevinst.

Konklusion

NordicBet er en god bookmaker til folk, der holder af at spille live under kampene, og de har et stort udvalg af forskellige sportsgrene og turneringer. Det er specielt i fodbold, håndbold, tennis, basketball samt ishockey, hvor NordicBet virkelig tilbyder deres kunder et stort udvalg af spil. Det eneste, man savner, er nogle flere typer spil på fodbold. Man har således hverken mulighed for at spille på antal indkast eller asian handicap, men derudover er det dog en rigtig god spiludbyder.

Fantastisk velkomstbonus
Live-betting
E-sport
Besøg NordicBet
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Skal jeg betale skat af mine NordicBet gevinster?

Nej, NordicBet har allerede betalt den skat, der skal betales, så alle dine gevinster er skattefrie.

Hvordan lukker jeg min NordicBet konto?

Det er meget simpelt at lukke sin konto hos NordicBet. Det eneste, du skal gøre, er at gå ind under din profil og derefter lukke din konto. Hvis du har problemer med det, kan du kontakte kundeservice, der er tilgængelig 24 timer i døgnet.

Hvad kan man bette på hos NordicBet?

Du kan stort set spille på alt hos NordicBet, men det er specielt inden for fodbold, tennis, basketball, håndbold og ishockey at de er eksperter.

Findes der en NordicBet app?

NordicBet har en rigtig elegant og funktionel mobilapp. Den er meget nem at bruge og har den fordel, at du ikke skal logge ind med NemID, når du spiller.

Er det sikkert at bette hos NordicBet?

Det er meget sikkert at spille på NordicBet, da de benytter den allernyeste teknologi til at beskytte dine oplysninger. Derudover bliver de kontrolleret af de danske Spilmyndigheder, hvilket sikrer et fair og sikkert spil.

OP TIL 500 KR. EKSTRA I VELKOMSTBONUS!

Nye Betsafe kunder
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk
Spil Nu

Få 1000 kr. i velkomstbonus!

Nye Bwin kunder
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk
Spil Nu

Få 500 kr. i velkomstbonus

Nye Danske Spil kunder
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk
Spil Nu

Seneste Tips