via EkstraBladet Rabatkoder
Annonce ansvarsfraskrivelse - Dette er en uafhængig anmeldelse, og vi bliver ikke betalt for anmeldelsen. Vi kan dog få provisioner, hvis du klikker på visse links og kuponer.

Fantastisk velkomstbonus
Kæmpe spiludbud
E-sport
Besøg Bwin
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk

Bwin kort fortalt

Bwin blev grundlagt tilbage i 1999 og er i dag en af de største bookmakere i verden. De har sponsoreret Juventus, Bayern München, Manchester United og endda Real Madrid. Du kan spille helt op til 30.000 spændende spil inden for mere end 90 sportsgrene, hvilket faktisk er en rekord. Hos Bwin kan du derudover også spille casino og poker online. Når du opretter dig som ny spiller hos Bwin, får du en velkomstbonus.

Hvad får jeg ud af at tilmelde mig Bwin dk?

Når du opretter dig som ny spiller hos Bwin, bliver du budt velkommen med en rigtig fin velkomstbonus. Du får således en bonus ved oprettelsen på hele 100%, op til 1.000 kr. af din første indbetaling. For at få udbetalt din velkomstbonus, skal du være opmærksom på, at den skal gennemspilles 10 gange til minimum odds på 1,70. Det er nemt at oprette sig som kunde hos Bwin – hele registreringen tager ikke mere end et par minutter. Du skal dog huske, at du skal bruge dit NemID, når du logger på.

bwin-forside

Bwin Danmark anmeldelse

Vores dedikerede medarbejdere har lavet en grundig anmeldelse af Bwin. Denne dækker blandt andet kundeservice, sikkerhed, bonus og spiludbud. Du kan læse anmeldelsen længere nede på siden.

Spil Nu

Få 1000 kr. i velkomstbonus!

Nye Bwin kunder

Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk

Bwin velkomst- og bonuskoder.

Bwin kører løbende spændende og flotte kampagner til nye såvel som gamle kunder. Dette har gjort denne spiludbyder utrolig populær. Bwin tilbyder således sommetider deres spillere ekstra høje odds. Der er også mulighed for at spille risikofrit på bestemte kampe eller at få Cash-Out på dine væddemål.

Platforme
android-text-icon
ios-text-icon
Sportsgrene
32
Cash Out
Ja
Live Betting
Ja
Live Streaming
Ja
Bonus
1.000,00 kr.
Hent den nu!
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk

Bwin app

Bwin giver også deres kunder mulighed for at spille via deres mobilapp, der er tilgængelig til både Android og iOS. Appen giver dig næsten de samme funktioner, som du har på deres hjemmeside, og den er nem og overskuelig at bruge. Det er også hurtigere at logge på Bwins-app, fordi det ikke er nødvendigt at bruge NemID. På appen bliver du tilbudt særlige tilbud, men har derudover de samme kampagner og tilbud som på din computer. Du kan finde en grundig gennemgang af mobilappen her her.

Bwin kontooprettelse

Det tager ikke mange minutter at oprette sig som spiller hos Bwin. Det eneste du skal gøre er at gå til Bwin.dk og klikke oppe i højre side af skærmen på opret konto. Derefter skal du bare indtaste personlige oplysninger og lave din første indbetaling.

bwin-join-us

Bwin spiludvalg

Hos Bwin kan du spille på alle de store sportsgrene såsom fodbold, håndbold, tennis, basketball, amerikansk fodbold, ishockey og meget mere. Men du har også mulighed for at spille på en masse andre sportsgrene som f.eks. cricket, dart, cykling, snooker og dans. Bwin er eksperter i fodbold, og tilbyder deres spillere alverdens forskellige væddemål både før og under kampen. Derudover giver Bwin dig også mulighed for at spille på det nye, men hastigt voksende e-sport.

bwin-fodbold

Bwin – Desktop og mobil version

Bwin har en rigtig nem og overskuelig hjemmeside, der gør det nemt at få et overblik over odds, kampe og begivenheder. Deres kalenderoversigt er godt opbygget, så du hurtigt kan få et overblik over, hvad der kommer af kampe i løbet af ugen. Noget, der virkelig gør siden unik, er Bwins multiview–funktion. Den giver dig mulighed for at se to kampe ved siden af hinanden og samtidig få en masse info om odds på kampene. Hjemmesiden har også en rigtig smart søgefunktion, der gør det hurtigt og nemt at finde præcis den kamp, du skal bruge.

Bwin support og kundeservice

Som kunde hos Bwin får du en rigtig god kundeservice. Deres medarbejdere er dygtige, og hjælper dig med tekniske problemer og andre spørgsmål. Du kan komme i kontakt med en kundeservicemedarbejder via livechat, telefon eller mail. Når du bruger Bwins chat-funktion, får du hurtigt svar på dine spørgsmål eller tekniske problemer. Hjemmesiden har også en detaljeret FAQ-sektion, der giver dig svar på alle de mest stillede spørgsmål.

Bwin kontakt

Bwin kan kontaktes via mail, livechat eller telefon alle ugens dage.
Telefonnummeret til Bwins kundeservice finder du her.

  • Telefon: 7873 0599

bwin-kontakt-os

Bwin værktøjer og funktioner

Bwin live betting

Hvordan better man i løbet af kampen med Bwin?

Hos Bwin kan du spille live på langt de fleste sportsgrene og begivenheder. Oddsene ændrer sig samtidig med, at kampen skrider frem. Det har gjort live-betting til en af de mest populære spiltyper. Det er også muligt at lave en kombination af pre-kampe med live-kampe, hvilket er en rigtig fed funktion. Der er rigtig mange forskellige spil og væddemål, man kan spille på, når man live-better. På en fodboldkamp er der eksempelvis rigtig mange slags spiltyper, du kan spille på. Hos Bwin har du mulighed for at spille på antal mål, handicapspil, halvlegsresultat, 1X2, første målscorer og en lang række andre spiltyper. Bwin tilbyder over 50 forskellige spilvarianter på en enkelt fodboldkamp. De streamer også en del kampe live, men hvis der ikke live-streames fra den kamp, du har spillet på, kan du stadig følge med. Bwin giver nemlig sine kunder mulighed for at følge med i kampe via live-grafik.

Live Streaming hos Bwin

Med Bwins WebTV kan du streame op til 50 arrangementer hver dag i over 20 sportsgrene. På trods af de flotte tal er det ikke så imponerende, når man sammenligner med andre af de største bookmakere. Udvalget er ok, men Bwin har plads til forbedringer på dette område. For at du kan se sport hos Bwin, skal du bare trykke på Registrer dig nu på deres hjemmeside og følge instrukserne. Du skal derefter indbetale 10 euro på din spilkonto. Pengene aktiverer din konto, og derefter er alle live-udsendelser gratis. Med Bwin kan du se en lang række sportsgrene. Du har mulighed for at se europæisk topfodbold og tennis af høj klasse. Du har også mulighed for at se Europe League live, Champions League live, Beachvolley FIVB World Tour live og meget mere.

Bwin udbetaling

Hvordan får jeg pengene ud hos Bwin?

Bwin har gjort det virkelig nemt at få sine gevinster udbetalt. Når du ønsker at få dine præmier og gevinster udbetalt, går det virkelig hurtigt. For at få dine penge udbetalt skal du bare logge ind på din konto hos Bwin, og klikke på Udbetal øverst på siden. Det vil guide dig videre til kassen, hvor du skal vælge, hvordan du ønsker din gevinst udbetalt. Der vil typisk gå mellem 1 til 3 bankdage, før du vil modtage pengene på din konto. Du betaler ingen gebyrer ved udbetalinger hos Bwin, og det samme gælder ved indbetalinger. Hos Bwin har du også mulighed for at få udbetalt din gevinst til PayPal, Skrill og NETELLER. Bwin har således gjort det meget nemt og hurtigt at få udbetalt sine gevinster og præmier. Dette har været med til at gøre denne spiludbyder meget populær.

Bwin udbetalingsmuligheder

Du kan frit trække din gevinst ud uden at skulle betale unødvendige gebyrer. Behandlingstiden hos Bwin, når du skal have dine penge udbetalt, er meget kort. En anmodning bliver således behandlet inden for 24 timer eller kortere tid. Du kan naturligvis bruge dit Visa-kort, når du skal have gevinster, præmier eller bonusser udbetalt. Der er dog også andre muligheder. Når du skal have penge udbetalt fra din Bwin-konto, kan du også bruge din eWallet (elektronisk pung). Du kan f.eks. udbetale til Skrill, NETELLER eller PayPal.

Bwin depositum muligheder

Det er ganske gratis at indbetale penge på din Bwin-konto. Du skal dog være opmærksom på, at der er en minimums- og maksimumsindbetalingsgrænse afhængig af indbetalingsmetoden.

Betalingsmetode Behandlingstid Min. beløb (DKK) Maks. beløb (DKK)
BankTransfer-dark
Paypal-dark@2x
Med det samme 75,00 kr. 60.000,00 kr.
Neteller-dark@2x
skrill-1-tap-logo-46x26
Med det samme 100,00 kr. 50.000,00 kr.
PaysafeCard-dark@2x
Skrill-dark@2x
Med det samme 100,00 kr. 1.000,00 kr.
entropay-logo-46x26
wire_trasfer-logo-46x26
Maestro-dark@2x
MasterCard-dark@2x
Trustly-logo
Visa-dark@2x
Med det samme 100,00 kr. 10.000,00 kr.

Bwin udbetalings muligheder

Det er helt gratis at få udbetalt penge fra din Bwin-konto. Behandlingstiden fra de forskellige betalingsmetoder kan dog variere, det kan du se på denne oversigt:

Behandlingstid Udbetalingsmetode
2-5 dage
wire_trasfer-logo-46x26
Med det samme
cheque-icon-46x26
24 Timer
Neteller-dark@2x
Paypal-dark@2x
Skrill-dark@2x
3-5 dage
BankTransfer-dark
entropay-logo-46x26
Maestro-dark@2x
MasterCard-dark@2x
Visa-dark@2x

Sikkerhed og pålidelighed

Det er sikkert at spille hos Bwin, da de bruger den senest godkendte krypteringssoftware. Dette sikrer, at dine personfølsomme oplysninger ikke havner i de forkerte hænder. Derudover fører de danske Spilmyndigheder tilsyn med Bwin. Du kan derfor være sikker på, at alle spil foregår efter bogen.

Bwin bet og betting typer

Bookie single bet

På langt de fleste kampe tilbyder Bwin sine mange spillere en lang række muligheder for enkelt bet. Det kan f.eks. være som 1X2, over/under, europæisk handicap og en lang række andre væddemålstyper såsom kampens vinder, handicap og over/under.

Bwin kombinationsspil

Nå du spiller kombinationsspil hos Bwin, vil det sige, at du kan indgå flere væddemål på den samme kupon. Det betyder, at du får højere odds, men det gør det også mere udfordrende. Du er nemlig afhængig af flere kampe. Således øges muligheden for uforudsete hændelser, da der er flere faktorer, der skal lykkes for, at man vinder.

Spil Bwin systemspil

Når du spiller systemspil, kan du vinde samlet, selvom ikke alle dine spil går hjem. Systemspil er således en kombination af flere kombinationspil og enkeltspil. Har man mindst 3 og maks. 8 spil på sin seddel, kan man lave et systemspil.

Konklusion

Hvis du søger en bookmaker, der har et stort og varieret spiludbud, så er Bwin absolut en oplagt kandidat. På deres kæmpe udbud af fodboldkampe tilbyder de spændende spilvarianter og attraktive odds. Men udover fodbold har man selvfølgelig også mulighed for at spille på et hav af andre sportsgrene.

Fantastisk velkomstbonus
Kæmpe spiludbud
E-sport
Besøg Bwin
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Skal jeg betale skat af mine Bwin gevinster?

Nej, du skal ikke betale skat af det, du vinder hos Bwin. Bwin har allerede betalt skatten, så du kan bare læne dig tilbage og nyde din gevinst.

Hvordan lukker jeg min Bwin konto?

Det er meget hurtigt og enkelt at lukke din Bwin-konto. Alt, du skal gøre, er at logge ind på din Bwin-konto. Herefter skal du blot vælge Luk konto. Hvis du har brug for hjælp, kan du finde råd under FAQ-sektionen på Bwins hjemmeside eller kontakte deres kundeservice.

Hvad kan man bette på hos Bwin?

Bwin giver deres mange spillere mulighed for at spille på et kæmpe udvalg af forskellige sportsgrene. De har stort fokus på fodbold, men tilbyder også spil på håndbold, tennis, basketball, golf, amerikansk fodbold m.m.

Findes der en Bwin app?

Bwin har en meget populær og yderst funktionel app til mobilen. Den er meget overskueligt opbygget, hvilket gør det nemt at finde de kampe og begivenheder, du ønsker at spille på. Det er også hurtigt at logge på, da det ikke kræver NemID.

Er det sikkert at bette hos Bwin?

Det er sikkert at spille hos Bwin, da de altid bruger den seneste og nyeste software og teknologi til at beskytte deres spilleres personlige oplysninger.

OP TIL 500 KR. EKSTRA I VELKOMSTBONUS!

Nye Betsafe kunder
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk
Spil Nu

Få 500 kr. i velkomstbonus

Nye Danske Spil kunder
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk
Spil Nu

RISIKOFRIT SPIL OP TIL 500 KR. + EKSTRA SPIL

Nye NordicBet kunder
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk
Spil Nu

Seneste Tips