via EkstraBladet Rabatkoder
Ansvarsfraskrivelse: Dette er en uafhængig anmeldelse, og vi bliver ikke betalt for anmeldelsen. Vi kan dog få provisioner, hvis du klikker på visse links og kuponer.

FIFA VM 2018 tilbud og bonusser

Den største og mest omdiskuterede sportsbegivenhed – FIFA VM 2018 – står endelig for døren. I den forbindelse vælter det ind med attraktive velkomsttilbud og gratis væddemål fra de forskellige online bookmakere. Rigtig mange fans og forventningsfulde seere vælger at gøre brug af disse tilbud for at øge spændingen og forventningerne endnu mere. Vi samler de bedste VM-tilbud her på siden både inden og under VM.

Husk også at tjekke vores VM-tips for de seneste optakter, odds og bedste betting tips.

Nye Betfair kunder

100% bonus på op til 1.000 kr.

Spil Nu
18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye DK kunder 2. Promokode: ZSKW02 3. Betaling med kort eller Paypal 4. Det samlede beløb skal gennemspilles fire gange indenfor 90 dage 5. min. odds: 1.8 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår

VM 2018 velkomsttilbud

Her finder du de bedste VM 2018 bonusser og velkomsttilbud:

VM 2018 væddemål

Der findes mange former for væddemål, man kan spille på under VM. Nogle af de mest klassiske er VM-vinder og VM-topscorer. Mange går også efter at gætte finalisterne eller spiller på det hold, de mener når finalen. Nedenfor kan du finde de bedste tips, der relaterer sig til disse populære væddemål.