via EkstraBladet Rabatkoder
Annonce ansvarsfraskrivelse - Dette er en uafhængig anmeldelse, og vi bliver ikke betalt for anmeldelsen. Vi kan dog få provisioner, hvis du klikker på visse links og kuponer.

Danske Spil Bonus Koder 2018 | Danske Spil odds

Få 500 kr. i velkomstbonus

Nye Danske Spil kunder

Spil nu
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk

Danske Spil bonuskode - hvordan finder man en bonuskode?

Hos Danske Spil kan du spille på alt fra fodbold til pokerspil, kasinospil og lottospil. Hvis du ønsker at benytte en bonuskode til at spille for, må du i første omgang være oprettet som bruger på hjemmesiden.

Bookmakers
Kunder
nothing found, try again.
Danske Spil
VIP – ODDSET – FORMEL 1 CHAMP 2018
Alle kunder
Udløber d. 29/07/2018
Få bonus
Regler&Vilkår Gælder - 18+, spillemyndigheden.dk
Danske Spil
Få 500 kr. i velkomstbonus
Gælder kun nye kunder
Få bonus
Regler&Vilkår Gælder - 18+, spillemyndigheden.dk

Danske Spil login – at registrere sig hos Danske Spil er nemt

Hvis du vil oprette dig som bruger hos Danske Spil, kan du på hjemmesidens forside trykke på opret konto. Vi anbefaler selvfølgelig, at du læser alle informationer grundigt igennem.

Danske Spil opret konto

Når du har besluttet dig for at oprette en konto hos Danske Spil, trykker du således på opret konto på forsiden. Derefter må du indtaste dine personlige oplysninger inklusive dit CPR-nummer. Samtidig skal du være opmærksom på, at du som alle andre steder skal være fyldt 18 år for at kunne oprette en konto. Danske Spil guider dig igennem hvert trin af kontooprettelsen, så du får et godt overblik.

Danskespil-Join us

Danske Spil nuværende tilbud

Danske Spil velkomstbonus

Man skal lede lidt for at finde de aktuelle tilbud til nye brugere, da de ikke reklamerer med dette på forsiden. Under kampagner kan du se aktuelle tilbud. Hvis du er ny bruger hos Danske Spil kan du få 500 kr. i velkomstbonus. For at modtage din bonus, skal du selv indbetale 500 DKK til din online spillekonto. Vær opmærksom på, at din gevinst samtidig skal gennemspilles seks gange til odds 1,5 eller højere.

Danske Spil dagens tilbud

Du kan også finde detaljer omkring dagens tilbud, som hver dag er et nyt spil med forbedrede odds. Dette vil typisk være playoffkampe i Champions League eller lignende. Hold øje med dette daglige tilbud, hvis du elsker at spille.

Danske Spil Konkurrencer

Hvis du foretrækker at spille på andet end lige fodbold, kan du også finde anre spændende konkurrencer hos Danske Spil. Hver uge kan du for eksempel spille om at blive ugens søndagsmester i tips eller VIP Champ. Dette gælder kun hvis du ynder at satse penge på Formel 1-løb. Under kampagner kan du holde øje med rangliste og din profil samt få hjælp til at spille. Vi anbefaler, at du holder øje med denne side for at finde aktuelle kampagner. Du kan også læse op på de forskellige krav og vilkår for deltagelse.

Hvordan benytter man en Danske Spil bonuskode?

Når du opretter dig som bruger ved Danske Spil, kan du få del i deres velkomsttilbud. Dette er forholdsvist simpelt, da Danske Spil sørger for at guide dig igennem alle trin. Hvis du er i tvivl om noget, kan du altid kontakte deres kundeservice. Vær opmærksom på, hvor længe de forskellige bonuskoder eller tilbud er gyldige.

Kan man finde yderligere tilbud hos Danske Spil?

Fordelen ved at spille hos Danske Spil er, at du har alle typer spil samlet ét sted. Men det kan samtidig gøre det svært at holde fokus på det, man egentlig vil bruge sine penge på. Vi anbefaler, at du gør dig det klart på forhånd, hvilke typer af spil du gerne vil benytte. Men der er bestemt mange gode tilbud til dig!

Danske Spil login – Hvordan?

Du finder Log ind øverst i højre hjørne. Her bliver du bedt om at logge ind med dit NemID. Hvis du ikke har et gyldigt NemID, kan du finde et link til at bestille det på.

Hvordan indbetaler man penge på sin Danske Spil konto?

Det er forholdsvist simpelt at indbetale penge til sin spillekonto. Hvis du er i tvivl om noget, kan du med fordel kontakte deres kundeservice, som har åbent mellem 9-23 hver dag.

Hvilke indbetalingsmetoder kan man benytte hos Danske Spil?

Hos Danske Spil kan du benytte de mest gængse indbetalingsmetoder i Danmark. Dermed burde der også være en løsning, der passer til dig.

Betalingsmetode Behandlingstid Min. beløb (DKK) Maks. beløb (DKK)
Maestro-dark@2x
MasterCard-dark@2x
Visa-dark@2x
Med det samme 50,00 kr. 20.000,00 kr.

Hvordan hæver man sine penge hos Danske Spil?

Hvis du spiller på lotto, skal du være opmærksom på, at gevinster udbetales på bestemte tidspunkter hver uge. Samtidig skal du være opmærksom på, at dine gevinster kan forældes, så lad ikke pengene ligge for længe!

Hvilke udbetalingsmetoder kan man benytte?

Som ved indbetaling kan du benytte de mest gængse metoder til udbetaling af gevinster.

Behandlingstid Udbetalingsmetode
1-3 dage
BankTransfer-dark

Danske Spil gratis bonus regler

Der er forskellige regler og krav tilknyttet deres tilbud og bonusser. Disse krav kan variere fra typer af spil og fra bonus til bonus. Derfor anbefaler vi dig at læse op på specifikke brugsbetingelser for det tilbud, du påtænker at benytte.

FAQ for brug af bonuskoder og tilbud

Sådan bruger du gratis væddemål på Danske Spil

Det er simpelt at spille hos Danske Spil, og hvis du er i tvivl om noget i forhold til dine spil, kan du nemt kontakte deres kundeservice.

Hvordan udbetaler man en Danske Spil gratis bonus? Kan man det?

Du kan som regel ikke få udbetalt din bonus direkte. I forhold til din velkomstbonus hos Danske Spil, skal din gevinst som nævnt gennemspilles seks gange yderligere til odds 1,5 eller derover.

Kan man registrere sig hos Danske Spil uden nemid?

Nej. Hos Danske Spil skal du oprette dig som bruger ved at benytte NemID. Dette er et krav fra Spillemyndigheden under SKAT, og det fungerer som en sikkerhed for både dig og bookmakeren.

Hvad er Danske Spil Oddset?

Oddset er den gode gamle, som vi kender den. Oddset kan for eksempel være Den Lange. Her kan du nemt og simpelt spille på aktuelle fodboldkampe.

Kan man fortsat spille på en Danske Spil kupon i kiosker?

Ja, hvis du er lidt nostalgisk eller uden adgang til computer, kan du stadig gå ned på hjørnet til kiosken, hvis du ønsker at oddse på fodbold.

Danmarks største udvalg af spil
Fantastisk velkomstbonus
Live-betting
Besøg Danske Spil
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk

Få 1000 kr. i velkomstbonus!

Nye Bwin kunder
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk
Spil Nu

OP TIL 500 KR. EKSTRA I VELKOMSTBONUS!

Nye Betsafe kunder
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk
Spil Nu

Få 100% op til 1.500 kr. i velkomstbonus

Nye Unibet kunder
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk
Spil Nu

Seneste Tips