via EkstraBladet Rabatkoder
Ansvarsfraskrivelse: Dette er en uafhængig anmeldelse, og vi bliver ikke betalt for anmeldelsen. Vi kan dog få provisioner, hvis du klikker på visse links og kuponer.

Cashpoint betting | Bonus & Velkomstbonus 2018

Cashpoint bonus: Primære vilkår

Kan du også godt lide velkomstbonusser? Så vil du ikke blive skuffet på Cashpoint. Som ny spiller får du op til 1000 kroner i velkomstbonus. Eneste krav er at du indsætter mindst 100 kroner, og laver ét bet. Det er alt det som enhver god velkomstbonus bør være: Attraktiv, hurtig og let.

Bonusvilkår
Krav Kun nye spillere, 18+
Bonus ➤ Matchet indbetaling 100% op til 1000kr.
Min. indbetaling 100 kr.
Min. odds ➤ 1.6
Omsætningskrav: 3 gange på sportsvæddemål
Gyldig ➤ 90 dage
Regler & vilkår gælder Cashpoint.dk,Spillemyndigheden.dk

Hent din Cashpoint bonus her

Cashpoint for nye kunder

Hvorfor tilmelde sig Cashpoint?

Cashpoint skiller sig ud fra mange af de andre bettingsites der er på markedet. Her er der ikke nogen fancy og blinkende forsider, og heller ikke et virvar af popups der kommer med ligegyldige informationer. Næ – Cashpoint er til de spillere der gerne bare vil i gang, og have et stort udvalg af spændende kampe at oddse på.

Forsiden kan for nogle se en kende uoverskuelig ud, men efter blot få minutter på siden begynder det hele at give mening. Det her er hardcore no-fuss betting. Og vi er vilde med det. Det gør det hurtigt og nemt at lave bets – hvilket er vigtigt hvis man gerne lige vil nå at klemme en sidste satsning ind, før kampen fløjtes af.

Derudover adskiller Cashpoint sig ved at have mange kampe, og mange sportsgrene. Og her mener vi rigtig, rigtig mange kampe. Og rigtig, rigtig mange sportsgrene. Der er faktisk over 70.000 kampe du kan spille på, så du kommer med garanti ikke til at kede dig her.

Derudover er Cashpoint også kendetegnet ved at have nogle af markedets bedste odds. Det er ikke unormalt at man ser Cashpoint tage kampen op imod de store bookmakere, der ellers er kendt for at presse prisen til ukendelighed. Dette, sammenholdt med det enorme udvalg, betyder at du altid har gode chancer for at få hevet gevinster hjem.

Læs mere om CashPoint her

Ikke helt overbevist? Tag et smut forbi vores bonus side hvor vi samler alle aktuelle bonusser fra danske online bookmakere. Her kan du samtidig finde en oversigt over alle aktuelle velkomstbonusser og sammenligne dem inden du vælger din næste bookmaker.

Sådan aktiverer du din Cashpoint bonus

Hvis du gerne vil have fingrene i din velkomstbonus – og det vil du selvfølgelig – så behøver det heldigvis ikke være så kompliceret. Det eneste krav efter du har oprettet dig, er, at du indsætter minimum 100 kroner, og laver dit første bet. Herefter får du låst bonussen op, og du kan nu nyde timevis af god underholdning – på husets regning. Du får matchet din bonus 1:1 med det du sætter ind, op til 1000 kroner – så jo mere du sætter ind, jo mere får du.

  1. Opret dig som spiller
  2. Indsæt penge (minimum 100 kroner)
  3. Lav dit første bet
  4. Færdig!

Slut med indviklede og komplicerede indmeldelsesbonusser – på Cashpoint er bonussen for nye spillere lige så ukompliceret som deres betting-forside. Det er direkte, down-to-business, og uden omsvøb. Vær dog opmærksom på, at der ligesom ved alle andre bookmaker tilbud, gælder yderligere regler og vilkår. Få et overblik over de vigtigste regler  her.

Tilmeld dig Cashpoint her

cashpoint-home

Cashpoint ind- og udbetaling

Ind- og udbetalinger hos Cashpoint er ganske ligetil. Der tilbydes mange forskellige betalingsmetoder, og Cashpoint opkræver ikke gebyrer for indbetalinger – noget som du kan risikere at skulle betale ekstra for andre steder. Der er også relativt hurtige udbetalinger, på maks 5 hverdage (ofte har du pengene indenfor 3 hverdage).

Sådan indbetaler man

Når du er logget ind på Cashpoint, er det samtidig også nemt at ind-og udbetale til kontoen. For indbetalinger går du ind på dit kontooverblik, hvorefter du kan indsætte et valgfrit beløb.

  1. Log ind på din Cashpoint konto
  2. Tryk på ”Indbetal nu” knappen i højre side af skærmen
  3.  Vælg din foretrukne indbetalingsmetode
  4.  Vælg beløb
  5. Indtast betalingsoplysninger

Afhængig af din valgte indbetalingsmetode, er pengene på kontoen med det samme, eller indenfor få hverdage.

Indbetalingsmetoder

På Cashpoints side har du mange forskellige muligheder for indbetaling. De hurtigste er via kreditkort eller via en elektronisk pengepung. Det er dog også muligt at benytte traditionel bankoverførsel samt gavekort.

Betalingsmetode Behandlingstid Min. beløb (DKK) Maks. beløb (DKK)
NETELLER, Trustly Med det samme 100,00 kr. 100.000,00 kr.
MasterCard, Paysafecard, Skrill, VISA Med det samme 100,00 kr. 10.000,00 kr.

Udbetalingsmetoder

Udbetaling af penge fra din cashpoint konto til din bankkonto, er lige så let som når du skal sætte penge ind. Lettere, endda – for her trykker du blot på “Udbetaling” fra din kontoside, og vælger det beløb du vil have udbetalt. Du får et nemt og overskueligt overblik over din saldo, så du altid kan se hvor meget du har til rådighed. Herefter laver du en simpel bankoverførsel, og du kan forvente at have pengene stående på din konto inden for få dage.

På Cashpoint har du kun mulighed for at få udbetalt penge via bankoverførsel. Her skal du være opmærksom, hvis du bruger en bank uden for europa, da det her vil tage længere tid at overføre pengene til din konto. Her skal du forvente mellem 7-10 hverdage.

Udbetalingsmetode Behandlingstid
Bankoverførsel 3-5 dage
Trustly Med det samme
MasterCard, NETELLER, Skrill, VISA 2-5 dage

Sikkerhed & pålidelighed

Er du nervøs for at få stjålet dine følsomme data? Her behøver du heldgvis ikke bekymre dig. For ikke nok med at Cashpoint har en licens fra de danske spillemyndigheder, så er de også underlagt tilsyn fra denne instans. Det betyder at du kan være sikker på at spillene er fair. Selve hjemmesiden er også krypteret via SSL, så du kan være i sikkerhed for hackere, ligesom alle økonomiske anliggender valideres via NemID. Alt i alt er der styr på sikkerheden her. Naturligvis skal du stadig være opmærksom, og aldrig levere dine oplysninger pr. e-mail – selv hvis mailen ser ud til at komme fra Cashpoint.

Cashpoint for eksisterende kunder

Loyalitetsbonus

Der er nærmest ikke noget værre, end når en side ikke værdsætter deres kunder. Forestil dig lige situationen. I årevis har du fulgt et betting-site i tykt og tyndt. Du har vundet, du har tabt. Du har grinet – og måske endda grædt. Og pludselig spørger din kammerat dig, om du også fik 1000 kroner i bonus da du tilmeldte dig…

Ja. Tilmeldingsbonusser er fine, men der er ingen tvivl om at det også er værd at gå efter en online bookmaker med loyalitetsbonusser.

Cashpoint Cash Points

Med Cash Points fra Cashpoint er du altid sikret en loyalitetsbonus. Her får du op til 50% af dine bets retur som Cash Points – ligegyldigt hvilken sportsgren du spiller på. Det er delt op i Sølv, Guld og Platin, hvor du på platin-niveau får 50% i bonus. Det er en simpel og effektiv måde at gøre det på, og det sikrer at alle bliver fair behandlet.

En af grundene til at vi elsker cash points systemet, er at det er simpelt og nemt at regne med – og det hele sker automatisk. Jo flere kampe du spiller, og jo mere aktiv du generelt set er på sitet, jo større bliver din bonus. Det giver alle os spillere lidt ekstra at løbe efter, og i sidste ende kan en 50% cash point bonus virkelig begynde at give pote.

Der er masser af andre sider hvor der ofte køres konkurrencer. Og konkurrencer er bestemt også fine nok, men ofte kan du ikke være sikker på om præmien passer til dig, og det er heller ikke altid sikkert at konkurrencen afholdes dér hvor du har allermest lyst til at spille. Det slipper man for med Cashpoints system. her indsamler du point og status ved hvert eneste bet. Din bonus beregnes dagligt, og derfor er du også altid sikker på at du ved hvor du står.

Selve princippet er også ganske nemt at forstå. Dine cash points udregnes ud fra antal spil gange spilindsats. Det betyder at 5 spil på én kamp gange 100 kroner, i realiteten kan betyde 500 cash points – uden at du behøver røre en finger!

cashpoint-loyalitetsprogram

Udover dette er der ofte forskellige kampagner man kan holde øje med. Eksempelvis er der ofte særlige gevinster og fordele ved specielle events, ligesom der kan være god grund til at prøve andre dele af sitet – udover betting. Hvis du vil være sikker på at få alle de gode kampagner, kan du med fordel tilmelde dig Cashpoints nyhedsbrev.

CASHPOINT sportsspil

Cashpoint skiller sig ud fra konkurrenterne ved at have et massivt arsenal af sportsgrene. Her finder du de bedste kampe fra fodboldens verden, hårdslående action fra boksning, amerikansk charme i baseball – og alt derimellem. Med et af markedets største udbud af sportsgrene og kampe, er du garanteret mange timers underholdning – og adgang til stort set alt der kan spilles indenfor sportens verden.

CASHPOINT Sport
Amerikansk fodbold Leo-specials
Atletik Motorsport
Australian Rules OL
Baseball Politik
Basketball Rugby League & Rugby Union
Boksning Skak
Cricket Snooker
Cykling Specials
Dart Tennis
E-sports Trav
Floorball UFC/MMA
Golf Vandpolo
Greyhounds Vinter OL
Hestevæddeløb Vintersport
Håndbold Volleyball
Ishockey WWE/Pro Wrestling

Nu kan man godt tro at det bliver avanceret og uoverskueligt med alle disse muligheder. Det er dog langt fra tilfældet. Alle sportsgrenene er fint sorteret ude i venstre side, og man finder hurtigt ud af at fodbold – ikke overraskende – er langt den største kategori. Her har Cashpoint gjort det en smule lettere at navigere rundt, ved at have inddelt de store ligaer for sig. Det betyder, at du eksempelvis har Champions League samlet i én kategori, Europa League i en anden og så videre.

cashpoint-home

Det gør det hurtigt og nemt at finde de kampe og de ligaer du helst vil spille på, samtidig med at du kan se de mange andre forskellige sportsgrene. Vi vil helt klart anbefale at man bruger lidt tid på at gå på opdagelse i de mange forskellige sektioner, da man ofte finder vildt gode odds her.

Generelt set bruger Cashpoint nogle af markedets mest pålidelige oddskurser, så du er altid sikret fuld værdig for pengene.

Udforsk CashPoints sportsmarkeder

Cashpoint Casino

Nu kan man godt fristes til at tro, at Cashpoint udelukkende fokuserer på sportsbetting og derfor har en skrabet version af deres casino. Dette er heldigvis langt fra sandheden. Også på casino-delen har Cashpoint masser at byde på.

Her finder du flere versioner af Blackjack, Roulette og Texas hold’em, men også klassikere indenfor slots. Under deres Video Slots finder du mange sjove spil, der med garanti kan hjælpe dig med at sikre underholdningen. Der er også en masse gode bonusser du kan gøre brug af, når du går på casinoet.

En fordel er, at du kan få lov at spille korte demoer af spillene, så du hurtigt kan danne dig et indtryk omkring hvad du vil spille. Der er også et mindre udvalg af sjove Video Poker spil, men der er ingen tvivl om at det er på slots-delen at dette online casino brillerer. Du finder både de klassiske spil som du kender fra andre sider, men også nogle mindre kendte spil med fantastisk underholdningsværdi, og med en god historie. Alle spillene har en ganske præsentabel brugerflade, og virker til at være godt sat sammen. Cashpoint er også gode til konstant at komme med nye spil, så du aldrig behøver kede dig i deres casino-sektion.

Besøg CashPoint casino

cashpoint-casino-bonus

Cashpoint kontakt | Kundeservice

Cashpoint har en stor FAQ sektion, hvor du ofte kan få svar på de fleste spørgsmål du måtte have. Hvad enten det handler om indbetaling, udbetaling eller andre mere generelle spørgsmål, så kan du med al sandsynlighed finde svaret her.

Hvis du mod forventning ikke kan finde svar på dine spørgsmål, så kan du altid få hjælp hos cashpoint. Det er værd at nævne at andre sites har telefonisk support, og ofte også en form for chatsupport man kan bruge i åbningstiden. Det får du ikke hos Cashpoint – her er det kun muligt at få personlig support via mail. Til gengæld er svartiderne rimelige, og svarene er fyldestgørende.

CASHPOINT kontakt
FAQ Hjælpecenter
E-mail support ➤ support@cashpoint.dk
Hjemmeside www.cashpoint.dk
Telefon ➤ Nej
Live-Chat ➤ Nej

cashpoint-kontakt-os

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Er der gebyrer forbundet med en tipskonto hos Cashpoint?

Nej. Det koster ikke noget at have en tipskonto

Smutvej direkte til Caspoints danske hjemmeside:

Cashpoint Login

Få 1000 kr. i velkomstbonus!

Nye Bwin kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye DK kunder 2. Min. indsats: 100 kr. 3. Gennemspilning: 10 X 4. Min. odds: 1.70. 5. Skrill, Neteller & PaySafeCard ekskluderet 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
Spil Nu

FÅ 100% OP TIL 1000 KR. I VELKOMSTBONUS

Nye 888sport kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye spillere 2. Indsats: min. 70kr. 3. Promokode: 100BONUS 4. Omsætningskrav: 10 X 5. Min. odds: 1.5 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
Spil Nu

RISIKOFRIT SPIL OP TIL 500 KR. + SPIL PÅ SUPERLIGA

Nye NordicBet kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye DK kunder med første indbetaling 2. Neteller og Skrill ekskluderet 3. Min. indsats: 100 kr. 4. Regler og vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
Spil Nu