via EkstraBladet Rabatkoder
Ansvarsfraskrivelse: Dette er en uafhængig anmeldelse, og vi bliver ikke betalt for anmeldelsen. Vi kan dog få provisioner, hvis du klikker på visse links og kuponer.

Bwin Bonus | Velkomstbonus 2018

Nye Bwin kunder

Få 1000 kr. i velkomstbonus!

Spil Nu
18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye DK kunder 2. Min. indsats: 100 kr. 3. Gennemspilning: 10 X 4. Min. odds: 1.70. 5. Skrill, Neteller & PaySafeCard ekskluderet 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår

Bwin velkomstbonus – primære regler og vilkår

Når man tilmelder sig som ny kunde hos Bwin, bliver man budt velkommen med en velkomstbonus op til 1000 kr. Der er dog nogle betingelser, der skal overholdes, før velkomsttilbuddet kan indløses og udbetales. Bonussen skal bla. gennemspilles 10 gange og enkle betalingsmetoder er udelukkede. Nedenfor har vi samlet de primære regler og vilkår for bonussen. Tag et kig og vurder om tilbuddet er noget for dig.

Bwin velkomstbonus – væsentlige regler og vilkår
Begrænsninger Kun for nye Bwin kunder bosat i DK over 18 år
Bonus Matchet indbetaling op til 1.000 Kr.
Minimum indbetaling ➤ 100 kr.
Betalingsmetode ➤ MoneyBookers/Skrill, Neteller og PaySafe Card ekskluderet
Minimum odds 1.70
Gennemspilning  10 gange
Reger & vilkår gælder Spillemyndigheden.dk

Hent din Bwin bonus nu

Bwin bonuskode - find det bedste Bwin tilbud!

Bwin er en af de bookmakere på det danske marked der jævnligt kører nye tilbud. Både nye og eksisterende kunder er i fokus hos Bwin, så tag et kig her og find det tilbud der passer bedst til dig. Så snart der findes nye tilbud, vil du kunne finde dem her.

Bookmakers
Kunder
nothing found, try again.

Bwin for nye kunder

Hvorfor tilmelde sig Bwin dk?

Som en af de mest velkendte bookmakere, er Bwin et sikker valg, når du vil bette på din yndlingssport. Overvejer du at vælge Bwin som din næste bookmaker, kan du glæde dig til følgende features.

 • Live-betting: Hos Bwin kan du spille live på langt de fleste sportsgrene og begivenheder. Oddsene ændrer sig samtidig med, at kampen skrider frem. Det har gjort live-betting til en af de mest populære spiltyper. Det er også muligt at lave en kombination af pre-kampe med live-kampe, hvilket er en rigtig fed funktion. Der er rigtig mange forskellige spil og væddemål, man kan spille på, når man live-better med Bwin. Du har mulighed for at spille på antal mål, handicapspil, halvlegsresultat, 1X2, første målscorer og meget mere. Bwin tilbyder over 50 forskellige spilvarianter på en enkelt fodboldkamp. Følg med på live-stream eller live-grafik.

 

 • Live-stream: Med Bwins WebTV kan du streame op til 50 arrangementer hver dag i over 20 sportsgrene. For at du kan se sport hos Bwin, skal du oprette en konto of foretage din første indbetaling på min. 10 euro til din spilkonto. Pengene aktiverer din konto, og derefter er alle live-udsendelser på Bwin WebTV gratis. Med Bwin WebTV kan du se alt lige fra europæisk topfodbold og tennis til  Europe League, Champions League , Beachvolley FIVB World Tour og meget mere.

 

 • Tilbud: Bwin kører jævnligt gode tilbud til både nye og eksisterende kunder. Nogle af gengangerne er bl.a. odds-boost og kombi-spil. Samtidig udnytter de de helt store sportevents som f.eks. VM til at lancerer hele kampagner.

 

 • Cash-out funktion: Cash–out funktionen er blevet ultra populær blandt bettere, og selvfølgelig kan du finde denne funktion hos Bwin. Fortryder du dit spil og vil i stedet tage penge ud selvom kampen stadig er igang? – intet problem med Bwin!

 

 • Mobil: Hvad enten du benytter den mobiloptimerede hjemmeside eller Bwins egen app, så er du garanteret den autentiske Bwin oplevelse med massere af spil og alle de samme funktioner som du kender fra desktopversionen. Læs mere om Bwins app her.

Tilmeld dig Bwin nu

bwin-forside

Sådan aktiverer du din Bwin velkomstbonus

Bwin belønner alle nye kunder. Hvis du ønsker at gøre brug af Bwins velkomstbonus, skal du først oprette dig som kunde hos Bwin. Dette kan du gøre direkte fra Bwins hjemmeside. Følg de få steps nedenfor for at oprette din konto og aktivere din bonus.

 1. Gå til Bwins velkomsttilbud
 2. Klik “SPIL NU!” i højre side
 3. Indtast dine personlige oplysninger som vist på billedet nedenfor
 4. Foretag din første indbetaling på min. 100kr. Vær opmærksom på, at størrelsen på din velkomstbonus afhænger af din første indbetaling – indbetaler du fx. 500 kr., får du 500 kr. ekstra at spille for af Bwin. Den maximale indbetaling, der kvalificerer sig til bonussen, er 1.000 kr.
 5. Velkomstbonussen krediteres indenfor 30 dage og du er nu klar til at bette’

Vær opmærksom på de krav der er tilknyttet velkomstboussen, da de bestemmer, hvornår du kan få bonussen udbetalt som rigtige penge.

Tilmeld dig Bwin her

Du kan sammenligne velkomsbonusser fra andre danske bookmakere ved at slå et smut forbi vores betting bonus side.

Bwin login

Når du har oprettet en konto hos Bwin, skal du verificere din identitet ved hjælp af NemID. Næste gang du logger ind, afhænger processen af, om du logger ind fra din computer eller din mobiltelefon, da der er forskellige regler på området.

Login med Nem-ID

Af sikkerhedsmæssige årsager, skal du logge ind med dit NemID hver gang du logger ind fra en computer. Det er påkrævet ved dansk lov, så det er desværre ikke noget, man kan komme uden om, hvis man ønsker at spille fra sin desktop. Husk på, at det er for din egen sikkerheds skyld, da login med NemID mindsker risikoen for bla. identitetstyveri.

Login uden Nem-ID

Ønsker man derimod at spille direkte fra mobilen, kan man komme uden om NemID’et, da loven ikke kræver login med NemID på mobile enheder. Det betyder altså, at du kan downloade Bwins app til din iOS enhed eller Android telefon, logge in blot med adgangskode og nemt og hurtigt placere dit væddemål.

Har du endnu ikke prøvet Bwins app? Lige nu har Bwin et eksklusivt tilbud til alle nye brugere af Bwin appen:

Ind- og udbetalingsmetoder hos Bwin

Når du har registreret dig som bruger hos Bwin, bliver du bedt om at indbetale penge på din spillekonto, før du kan placere dine væddemål og modtage din velkomstbonus. Dette kan du gøre direkte fra din konto. Under Bwins hjælp-sektion kan du læse mere om hvilke sikkerhedsforanstaltninger man tager for at beskytte dine oplysninger.

Indbetalingsmetoder

Bwin er klart en af de online bookmakere med flest forskellige indbetalingsmetoder tilgængelige, så du kan stort set frit vælge hvilken metode, som passer bedst til dine behov. Vær dog opmærksom på, at der kan være specielle begrænsninger på hvilke metoder man kan benytte på specifikke tilbud. F.eks. kvalificerer Skrill, Neteller og PaySafe sig ikke som betalingsmetoder, hvis man ønsker at gøre brug af velkomstbonussen.

Betalingsmetode Behandlingstid Min. beløb (DKK) Maks. beløb (DKK)
Bankoverførsel, PayPal Med det samme 75,00 kr. 60.000,00 kr.
NETELLER, Skrill 1-Tap Med det samme 100,00 kr. 50.000,00 kr.
Paysafecard, Skrill Med det samme 100,00 kr. 1.000,00 kr.
Entropay, Hurtig bankoverførsel, Maestro, MasterCard, Trustly, VISA Med det samme 100,00 kr. 10.000,00 kr.

Step-by-step guide: Sådan indbetaler du penge på din Bwin-konto

Følg disse få skridt for at indbetale dine penge på din nye Bwin konto. Det er nemt og hurtigt og du kan komme igang med at spille med det samme.

 1. Log in på din konto og tryk på knappen “Ny indbetaling”.
 2. Vælg en af de mange indbetalingsmetoder.
 3. Angiv det beløb du ønsker at indbetale og klik så på knappen nederst på siden hvor der står overfør.
 4. Din indbetaling vil være at se på din saldo med det samme og du er nu klar til at bette.

Udbetalingsmetoder

Når du logger ind på din konto, kan du vælge at få udbetalt dine eventuelle gevinster via en række forskellige udbetalingsmetoder. Som med Bwins indbetalingsmetoder, kan du ved udbetaling også vælge mellem en lang række af muligheder – vælg den som passer bedst til dine behov! Det vil typisk tage 1-2 hverdage at få udbetalt sine penge hos Bwin.

Udbetalingsmetode Behandlingstid
Hurtig bankoverførsel 2-5 dage
Check Med det samme
NETELLER, PayPal, Skrill 24 Timer
Bankoverførsel, Entropay, Maestro, MasterCard, VISA 3-5 dage

Sikkerhed og pålidelighed

Det er sikkert at spille hos Bwin, da de bruger den senest godkendte krypteringssoftware. Dette sikrer, at dine personfølsomme oplysninger ikke havner i de forkerte hænder. Derudover fører de danske Spilmyndigheder tilsyn med Bwin, der også besidder en dansk spillelicens. Du kan derfor være sikker på, at alle spil foregår efter bogen.

Bwin for eksisterende kunder

Bwins sportsmarkeder

Hvis du søger en bookmaker, der har et stort og varieret spiludbud, så er Bwin absolut en oplagt kandidat. På deres kæmpe udbud af fodboldkampe tilbyder de spændende spilvarianter og attraktive odds. Men udover fodbold har man selvfølgelig også mulighed for at spille på et hav af andre sportsgrene. Se en liste over alle Bwins 33 bettingmarkeder. Find din yndslingssport og få endnu mere ud af den med Bwin.

Bwin sportsbook-markeder
Fodbold Bordtennis
Tennis Cricket
Håndbold Floorball
Basketball Ishockey
Volleyball Kampsport
Baseball Langrend
Formel 1 OL – Specials
Motorcykel Politik
Golf Pool
Cykling Rugby League
Atletik Rugby Union
Dart Skak
Amerikansk fodbold Skiskydning
Boksning Snooker
Beach volleyball Travløb
Alpin ski Underholdning
Bandy

Lær mere om Bwins sportmarked her

Bettingtyper

Enkelt bet

På langt de fleste kampe tilbyder Bwin sine mange spillere en lang række muligheder for enkelt bet. Det kan f.eks. være som 1X2, over/under, europæisk handicap og en lang række andre væddemålstyper såsom kampens vinder, handicap og over/under.

Systemspil

Når du spiller systemspil, kan du vinde samlet, selvom ikke alle dine spil går hjem. Systemspil er således en kombination af flere kombinationspil og enkeltspil. Har man mindst 3 og maks. 8 spil på sin seddel, kan man lave et systemspil.

Kombinationsspil

Nå du spiller kombinationsspil hos Bwin, vil det sige, at du kan indgå flere væddemål på den samme kupon. Det betyder, at du får højere odds, men det gør det også mere udfordrende. Du er nemlig afhængig af flere kampe. Således øges muligheden for uforudsete hændelser, da der er flere faktorer, der skal lykkes for, at man vinder. Den danske Superliga er et godt sted at starte med kombi-spil, da mange af kampene finder sted samtidig. Kom godt igang med vores Superliga tips og kombinér dem med et godt tilbud.

Lige nu har Bwin et aktuelt kombi-tilbud til brug på Superligaen:

Support og kundeservice

Som kunde hos Bwin får du en rigtig god kundeservice. Deres medarbejdere er dygtige, og hjælper dig med tekniske problemer og andre generelle spørgsmål.

Du kan komme i kontakt med en kundeservicemedarbejder via telefon eller deres e-mail kontaktformular og Bwin kan kontaktes alle ugens dage. 

Bwin kundeservice
Bwin telefonnummer ➤ 78 73 05 99 (12:00 – 20:00)
E-mail kontaktformular ➤ Kontaktside
Bwin information ➤ Informationscenter

På kontaktsiden på Bwins hjemmeside finder du yderligere en detaljeret FAQ-sektion, der giver dig svar på alle de mest stillede spørgsmål. Vi anbefaler, at du tjekker den først, hvis du ønsker at få svar med det samme.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Sådan bruger du gratis væddemål hos bwin

Når du skal benytte et gratis væddemål eller en anden bonus, anbefaler vi at du tjekker de specifikke vilkår og betingelser for netop det tilbud, da de oftest vil være forskellige.

Kan man registrere sig hos bwin uden NemID?

Nej. Spillemyndigheden i Danmark stiller krav om at alle online bookmakere skal registrere deres brugere ved hjælpe af NemId. På den måde er du som spiller sikret bedre.

Kan man få sin Bwin velkomstbonus udbetalt?

Du kan ikke få udbetalt din velkomstbonus med det samme. Bonussen skal først gennemspilles 10 gange til odds 1,7 eller derover. Først når du har opfyldt disse krav, kan du få bonussen udbetalt.

Gå direkte til Bwins hjemmeside for at logge ind eller tilmelde dig.

Bwin login

Bwin fakta
Grundlagt ➤  1999
Ejere ➤  GVC Holdings
CEOs ➤  Manfred Bodner, Norbert Teufelberger
Hovedkvarter ➤  Wien, Østrig

RISIKOFRIT SPIL OP TIL 500 KR. + SPIL PÅ SUPERLIGA

Nye NordicBet kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye DK kunder med første indbetaling 2. Neteller og Skrill ekskluderet 3. Min. indsats: 100 kr. 4. Regler og vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
Spil Nu

OP TIL 500 KR. EKSTRA I VELKOMSTBONUS!

Nye Betsafe kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye kunder 2. Aktivering: 60 dage fra registrering 3. Min. indsats: 100 kr. 4. Max. bonus: 500 kr. 5. Omsætningskrav: 4 X på sport, min. odds 1.50 6. Systemvæddemål samt Neteller & Skrill ekskluderet 7. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
Spil Nu

FÅ 100% OP TIL 1000 KR. I VELKOMSTBONUS

Nye 888sport kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye spillere 2. Indsats: min. 70kr. 3. Promokode: 100BONUS 4. Omsætningskrav: 10 X 5. Min. odds: 1.5 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
Spil Nu