via EkstraBladet Rabatkoder
Annonce ansvarsfraskrivelse - Dette er en uafhængig anmeldelse, og vi bliver ikke betalt for anmeldelsen. Vi kan dog få provisioner, hvis du klikker på visse links og kuponer.

Betfair Bonus | Startbonus 2018

100% bonus på op til 1.000 kr.

Nye Betfair kunder

Spil nu
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk

Betfair velkomstbonus – de vigtigste regler og vilkår

Betfairs velkomstbonus fordobler din første indsats op til 1000 kr. og er dermed et meget attraktivt tilbud for nye spillere. Men det er vigtigt at vide, at der er regler og vilkår forbundet med tilbudet, før det kan indløses. Nedenfor har vi samlet nogle af de væsentligste betingelser. Det gør det nemmere at vurdere, om tilbudet er noget for dig.

Betfair Velkomstbonus – Vigtige regler & vilkår
Begrænsninger 18+ år, kun nye kunder
Bonus Matchet indbetaling op til 1.000 kr.
Minimum indbetaling ➤ 100 kr.
Minimum odds 1.8
Indbetalingsmetoder  Kun kort eller PayPal
Marked ➤ Alle sportsbook markeder
Gyldighed ➤ 90 dage fra indbetaling
Promokode ➤ ZSKW02
Regler og vilkår gælder ➤ Spillemyndigheden.dk

Hent Betfair velkomstbonus her

Sammenligner man med de andre bookmakere på det danske marked, er Betfair den bookmaker med flest bonusser – og der kommer hele tiden nye til. Vi har samlet dem alle et sted, så tag et kig i tabellen nedenfor, og find den der passer bedst til dig.

Flere Betfair promokoder

Bookmakers
Kunder
nothing found, try again.
Betfair
OP TIL 1000 KR. I GRATIS SPIL PÅ SPORTSBOOK!
Gælder kun nye kunder
Få bonus
Regler&Vilkår Gælder - 18+, spillemyndigheden.dk
Betfair
FÅ 200% I BONUS OP TIL 2000 kr. + 200 FREE SPINS
Gælder kun nye kunder
Få bonus
Regler&Vilkår Gælder - 18+, spillemyndigheden.dk
Betfair
Få et RISIKOFRIT SPIL PÅ 350 KR. til SPILLEBØRSEN!
Gælder kun nye kunder
Få bonus
Regler&Vilkår Gælder - 18+, spillemyndigheden.dk
Betfair
ACCA EDGE! DIN INDSATS TILBAGE KONTANT,
Alle kunder
Få bonus
Regler&Vilkår Gælder - 18+, spillemyndigheden.dk
Betfair
BEDSTE ODDS PÅ SUPERLIGAEN - 100% BONUS!
Gælder kun nye kunder
Få bonus
Regler&Vilkår Gælder - 18+, spillemyndigheden.dk
Betfair
Risikofrit spil på Spillebørsen
Gælder kun nye kunder
Få bonus
Regler&Vilkår Gælder - 18+, spillemyndigheden.dk
Betfair
Spil 200 kr. få 600 kr.
Gælder kun nye kunder
Få bonus
Regler&Vilkår Gælder - 18+, spillemyndigheden.dk
Betfair
100% bonus på op til 1.000 kr.
Gælder kun nye kunder
Få bonus
Regler&Vilkår Gælder - 18+, spillemyndigheden.dk

Ny hos Betfair? Sådan opretter du en konto

Du kan registrere dig direkte fra Betfairs forside, hvor du enten kan klikke på et af de gode tilbud til nye spillere, eller øverst i højre hjørne, hvor du finder en knap, der hedder ”Tilmeld dig nu”.

Opret konto

Du kan klikke to steder på Betfairs forside, hvis du vil oprette dig som bruger på siden. Hvis du klikker på dem, åbnes der et pop-up vindue, hvor du igen får information om deres velkomstbonus til nye spillere samt vilkår og betingelser. Vi anbefaler selvfølgelig, at du læser dette grundigt førend du opretter dig som bruger. Herefter kommer du til et vindue, hvor du i første omgang skal udfylde dine personlige detaljer samt godkende brugervilkår. Dernæst skal du overføre penge til din online spillekonto. Din promokode er allerede udfyldt for dig, når du indtaster dine detaljer.

Betfair-join us

Som ny bruger på Betfairs hjemmeside, kan du ved oprettelse modtage 100% bonus på din indbetaling op til 1000DKK. Dette tilbud gælder kun ved oprettelse af nye brugere, og altså ikke hvis du allerede er, eller tidligere har været bruger hos Betfair. Du skal således oprette dig som bruger for at modtage tilbuddet. Til slut vælger du hvor meget du vil indbetale til din spillekonto, og således også hvor stor en bonus du vil modtage. Denne velkomstbonus kommer selvfølgelig også med vilkår tilknyttet, og du skal samtidig være opmærksom på at gøre brug af tilbuddet indenfor 90 dage fra oprettelse.

Betfair login – Hvordan?

Betfairs hjemmeside er forholdsvist overskuelig, med en menu i toppen over de forskellige sportsgrene du kan spille, og overblik over de forskellige aktuelle tilbud til nye og eksisterende brugere. I toppen af hjemmesiden finder du log ind, og det fungerer ikke anderledes end du ellers er vant til fra andre hjemmesider.

Hvordan indbetaler man penge på sin Betfair konto?

Når du er oprettet som bruger hos Betfair kan du indbetale penge på din online spillekonto. Dette gøres fra din profil, og du kan bruge alle de gængse betalingsformer samt flere udenlandske kreditkort. Vær dog opmærksom på at der kan være begrænsninger, hvis du vil benytte PayPal.

Indbetalingsmetoder

Som nævnt kan du hos Betfair indbetale penge på din spillekonto med de mest gængse muligheder, så hvis du har et dansk kreditkort, burde der ikke være problemer overhovedet.

Betalingsmetode Behandlingstid Min. beløb (DKK) Maks. beløb (DKK)
BankTransfer-dark
Med det samme 50,00 kr.
Neteller-dark@2x
Med det samme 150,00 kr. 337.500,00 kr.
Paypal-dark@2x
Med det samme 50,00 kr. 64.500,00 kr.
PaysafeCard-dark@2x
Med det samme 100,00 kr. 10.000,00 kr.
Skrill-dark@2x
Med det samme 100,00 kr. 337.500,00 kr.
skrill-1-tap-logo-46x26
Med det samme
Trustly-logo
Med det samme 100,00 kr. 50.000,00 kr.
Maestro-dark@2x
MasterCard-dark@2x
Visa-dark@2x
Med det samme 50,00 kr. 10.000,00 kr.

Hvordan hæver man sine penge hos Betfair?

Hvis du logger på din konto på Betfairs hjemmeside, kan du nemt få udbetalt dine gevinster. Du skal blot vælge hvilken måde du ønsker at få pengene udbetalt på.

Udbetalingsmetoder

Betfair fungerer med en lukket betalingspolitik, hvorfor det ikke er muligt at få udbetalt sine gevinster til alle typer konti. Vær opmærksom på dette, når du skal hæve dine penge.

Behandlingstid Udbetalingsmetode
Med det samme
Neteller-dark@2x
24 Timer
Paypal-dark@2x
Skrill-dark@2x
2-5 dage
BankTransfer-dark
Maestro-dark@2x
MasterCard-dark@2x
Visa-dark@2x

Andre tilbud til nye kunder

Betfair Spillebørsen

Hvis du opretter dig som ny bruger ved Betfair, kan du udover din 100% bonus også tilmelde dig noget de kalder Spillebørsen. For at vinde med dette tilbud, skal du placeret et væddemål på mindst 350 DKK indenfor en uge fra din oprettelse på hjemmesiden. Hvis du taber dette første væddemål, vil Betfair refundere dine penge direkte tilbage til din spillekonto. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er alle spilleformer som er gældende ved dette tilbud, hvorfor vi anbefaler at du tjekker de gældende vilkår for tilbuddet på forhånd.

Betfair Sportsbook

Hos Betfair har man hele tiden flere forskellige tilbud til nye brugere, og et andet aktuelt tilbud er, at du som ny bruger vil få 200 DKK, hvis du selv spiller for 200 DKK. Det fungerer sådan at du indenfor de første 30 dage efter oprettelse skal placere et væddemål ved det de kalder Sportsbook til minimum odds 1,6. Du vil modtage 200 DKK i bonus, som så efterfølgende skal gennemspilles tre gange yderligere til odds 1,6 førend du kan få din eventuelle gevinst udbetalt.

Betfair for eksisterende kunder

Kan man finde yderligere tilbud hos Betfair?

Som stort set alle andre online bookmakere, opdaterer Betfair også deres tilbud engang imellem, så hvis du endnu ikke er helt overbevist om at det er Betfair du skal vælge, så kan du med fordel holde øje med deres tilbud fremadrettet. Derudover reklamerer Betfair med at de i lange perioder har haft de allerbedste odds på markedet, og at deres kunder derfor har vundet mere ved de samme væddemål end de ellers ville have gjort ved andre online bookmakere.

Hvordan benytter man en Betfair bonuskode ?

Hvis du klikker på de enkelte tilbud på Betfairs forside, kan du læse om de forskellige vilkår og betingelser du må overholde, men du får også den unikke bonuskode, som du skal benytte når du opretter dig som kunde, og gerne vil tage del i Betfairs velkomsttilbud. Hvis du vælger at oprette dig via tilbudslinket, vil bonuskoden allerede være udfyldt. Det er således nemt og simpelt at få del i tilbuddene.

Bonusregler

Som nævnt er der forskellige regler og krav, du som bruger må følge, når du ønsker at benytte de særlige velkomsttilbud – dette gælder især krav om hvornår og under visse betingelser, du kan få udbetalt eventuelle gevinster. Vi anbefaler at du læser op på dette ved hvert enkelt tilbud. Som regel vil der være et krav om hvor mange gange man skal genspille pengene, og til hvilken odds de skal spilles.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Sådan bruger du gratis væddemål hos betfair

For at tage del i de gode velkomsttilbud fra Betfair, må du i første omgang oprette dig som bruger på hjemmesiden.

Hvordan udbetaler man en betfair gratis bonus? Kan man det?

Hos Betfair som hos de fleste andre online bookmakere, må du som oftest genspille gevinster fra tilbud flere gange førend du kan få pengene udbetalt.

Kan man registrere sig hos betfair uden NemID?

Spillemyndigheden i Danmark stiller krav om at alle bookmakere i Danmark skal benytte NemId registrering, så hos Betfair må du også skulle benytte NemId.

Odds hos Betfair - Er de bedre end hos andre bookmakere?

Betfair kan dokumentere at de i perioder af 2017 helt bestemt havde de bedste odds på markedet, hvorfor deres kunder også vandt flere penge. Men det skifter meget, så sammenlign altid med andre bookmakere inden du placerer dit væddemål.

Gå direkte til Betfairs hjemmeside for at logge ind eller oprette dig som bruger.

Betfair login

Kæmpe udvalg af live-odds
Fantastisk velkomstbonus
Bredt spiludvalg
Besøg Betfair
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk

FÅ 100% OP TIL 1000 KR. I VELKOMSTBONUS

Nye 888sport kunder
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk
Spil Nu

Få 100% op til 1.500 kr. i velkomstbonus

Nye Unibet kunder
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk
Spil Nu

OP TIL 500 KR. EKSTRA I VELKOMSTBONUS!

Nye Betsafe kunder
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk
Spil Nu

Få optakt og læs vores seneste sportsbetting tips!