via EkstraBladet Rabatkoder
Ansvarsfraskrivelse: Dette er en uafhængig anmeldelse, og vi bliver ikke betalt for anmeldelsen. Vi kan dog få provisioner, hvis du klikker på visse links og kuponer.

Betfair Bonus | Startbonus 2018

Nye Betfair kunder

100% bonus på op til 1.000 kr.

Spil Nu
18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye DK kunder 2. Promokode: ZSKW02 3. Betaling med kort eller Paypal 4. Det samlede beløb skal gennemspilles fire gange indenfor 90 dage 5. min. odds: 1.8 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår

Betfair velkomstbonus – primære regler og vilkår

Betfair tilbyder en belkomstbonus, der fordobler din første indsats op til 1.000 kr. Velkomstbonussen er et attraktivt tilbud for nye spillere, der ønsker at komme igang med at spille. Nedenfor har vi samlet de primære vilkår for Betfairs velkomstbonus, så du hurtigt kan vurdere, om den er noget for dig.

Betfair Velkomstbonus – Primære regler & vilkår
Begrænsninger 18+ år, kun nye kunder
Bonus Matchet indbetaling op til 1.000 kr.
Minimum indbetaling ➤ 100 kr.
Minimum odds 1.8
Indbetalingsmetoder  Kun kort eller PayPal
Marked ➤ Alle sportsbook markeder
Gyldighed ➤ 90 dage fra indbetaling
Promokode ➤ ZSKW02
Regler og vilkår gælder ➤ Spillemyndigheden.dk

Hent Betfair velkomstbonus her

Flere Betfair promokoder

Sammenligner man med de andre bookmakere på det danske marked, er Betfair den bookmaker med flest aktuelle bonusser. Vi har samlet dem et sted, så tag et kig i tabellen nedenfor, og find den der passer bedst til dig.

Bookmakers
Kunder
nothing found, try again.

Betfair for nye kunder

Hvorfor tilmelde sig Betfair?

Der er mange gode grunde til at vælge Betfair som sin bookmaker. Vi har udvalgt de områder, hvor vi mener, at betfair især skiller sig ud fra de andre bookmakere.

 • Live-betting: Det var Betfair, der introducerede online live-betting. Dermed ændrede Betfair spillebranchen for altid. Med live-betting kan du spille på en kamp, mens den finder sted. Denne form for betting er uden tvivl en af de mest engagerende former for spil. Hvis du ønsker spænding for alle pengene, bør du kaste dig ud i live-betting, og hvilket bedre sted at starte end hos veteranen? Betfair har et kæmpe udvalg af live-odds på utallige forskellige sportsgrene. De nformative statistikker og den gode grafik gør, at man nemt og overskueligt kan følge med i begivenhederne minut for minut.

 

 • Live-streaming: Når du er kunde hos Betfair, har du også mulighed for at se kampe live på deres streaming tjeneste. Betfair sender primært live-stream fra fodbold, basketball, hestevæddeløb og tennis, men der er ofte også mulighed for at se andre sportsgrene. Du kan både streame på din pc og fra din mobil eller tablet. Betfairs straming tjeneste er gratis, hvis du har penge på din Betfair-konto eller har placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Betfair har gjort det nemt at finde de kampe, der sendes live, da de er markeret med et “play”-mærke. Kampene streames i god kvalitet, så man kan læne sig tilbage og se kampen, mens man live-better på den samtidig.

 

 • Betfair App: For dem der helst better mens de er på farten, er Betfair-appen den rette følgesvend. Appen har alle de samme funktioner, som du finder på hjemmesiden. Med Betfair-appen er der altså ingen undskyldning for ikke at placere et væddemål, liegemeget hvor du befinder dig. Læs mere om Betfair-appen og dens funktioner her.

 

 • Bonusser: Betfair er nok den bookmaker der har flest tilbud til både nye og eksisterende kunder. Kampagner opdateres dagligt og der er altid et godt tilbud at finde for nye kunder. Betfair har f.eks. ofte forhøjede odds-tilbud til de fleste store fodboldkampe. Her er ofte ikke tilknyttet lige så mange regler & vilkår til, som ved velkomsbonussen, så disse er et godt alternativ til nye kunder, der ønsker at komme igang med at spille.

Sådan aktiverer du din Betfair velkomstbonus

Betfair siger velkommen til deres mange nye spillere med en rigtig imponerende velkomstbonus. Tilbudet er en indbetalingsbonus på 100% op til 1000 kr. Det vil sige, at hvis du indbetaler 1.000 kr., når du opretter din konto, får du ekstra 1000 kr. at spille for. Følg de få steps nedenfor, for at aktivere din bonus:

 1. Klik på “Tilmeld dig nu” øverst i højre hjørne på Betfairs hjemmeside
 2. Indtast dine personlige oplysninger, herunder: navn, alder, CPR-nummer og adresse.
 3. Tjek at promokoden: ZSKW02 er indtastet nederst på formularen, inden du trykker “tilmeld dig nu” nede i højre hjørne
 4. Indbetal min. 100 kr. til din Betair konto.
 5. Du vil nu modtage en bekræftelses e-mail. Bekræft den ved at følge instruktionerne angivet i mailen.
 6. Du er nu klar til at kick-starte din betting-oplevelse med Betfair

Tilmeld dig Betfair og hent din velkomstbonus idag

Betfair-join us

Betfair ind- og udbetalingsmetoder

Når du er oprettet som bruger hos Betfair kan du indbetale penge på din online spillekonto. Dette gøres fra din profil, og du kan bruge alle de gængse betalingsformer samt flere udenlandske kreditkort. Vær dog opmærksom på at der kan være begrænsninger, hvis du vil benytte PayPal. Der er ignen gebyrer på hverken idn- eller udbetalinger.

Trin-for-trin guide: Sådan indbetaler du til din konto

Det er nemt og hurtigt at indbetale penge til din Betfair konto. Det kan gøres ved at følge følgende trin:

 1. Log in på din Betfair konto øverst i højre side
 2. Vælg “indbetaling” i drop-down menuen
 3. Vælg din foretrukne betalingsmetode eller tilføj en ny
 4. Vælg det beløb, du ønsker at indbetale og tryk så på “indbetal nu”
 5. Kontroller at din saldo er opdateret under din profil. så snart din saldo er opdateret, er du klar til at placere et væddemål

Lær mere hos Betfair 

Indbetalingsmetoder

Hos Betfair kan du indbetale penge på din spillekonto med de mest gængse betalingsmetoder. Vi har samlet en komplet liste over de mulige metoder i tabellen nedenfor. Skab dig et overblik og vælg den metode, der passer bedst til  dit behov.

Betalingsmetode Behandlingstid Min. beløb (DKK) Maks. beløb (DKK)
Bankoverførsel Med det samme 50,00 kr.
NETELLER Med det samme 150,00 kr. 337.500,00 kr.
PayPal Med det samme 50,00 kr. 64.500,00 kr.
Paysafecard Med det samme 100,00 kr. 10.000,00 kr.
Skrill Med det samme 100,00 kr. 337.500,00 kr.
Skrill 1-Tap Med det samme
Trustly Med det samme 100,00 kr. 50.000,00 kr.
Maestro, MasterCard, VISA Med det samme 50,00 kr. 10.000,00 kr.

Udbetalingsmetoder

Hvis du logger på din konto på Betfairs hjemmeside, kan du nemt få udbetalt dine gevinster. Du skal blot vælge hvilken måde, du ønsker at få pengene udbetalt på. Behandlingstiden kan variere fra timer til dage, alt afhængig af hvilken metode du benytter dig af. Husk, at alle udbetalingsmetoder også er tilgængelige via Betfairs app.

Betfair udbetaler dine penge helt uden gebyrer. Minimumsbeløbet du kan få udbetalt ligger på 50 kr. Bemærk, at du kun kan få udbetalt dine penge til den samme kilde, som du indbetalte med. Hvis du f.eks. indbetalte med dit VISA-kort kan du altså ikke få dine eventuelle gevinster udbetalt til din NETELLER-konto.

Udbetalingsmetode Behandlingstid
NETELLER Med det samme
PayPal, Skrill 24 Timer
Bankoverførsel, Maestro, MasterCard, VISA 2-5 dage

Betfair for eksisterende kunder

Betfair Spillebørs | Betfair Exchange

Betfair har oprettet en spillebørs, der gør det muligt for spillere som du og jeg at bette mod hinanden i stedet for mod Betfair som bookmaker. Det er således en intern platform, hvor spillere selv kan bestemme deres odds samt finde andre odds end dem Betfair udbyder. Det betyder, at du her ofte kan finde bedre odds og altså vinde større gevinster. Dette gør Betfairs spillebørs meget populær blandt eksisterende kunder.

Hvad er Betfair Spillebørs?

Til forskel fra f.eks. Betfairs Sportsbook, hvor du spiller på sportsbegivenheder mod bookmakeren, spiller du på Spillebørsen som sagt mod andre spillere. Det betyder, at en spiller idntager bookmaker-rollen som udbyder og sælgeren af odds mens en anden spiller indtager den vanlige spiller-rolle som køberen og efterspørgeren af odds.

Der skal altså være både en køber og en sælger af odds, der indbyrdes accepterer specifikke odds for et vøddemål, før at det kan realiseres. Der gælder altså det samme princip, som når du står nede i supermarkedet og vil købe en banan.

Rent praktisk betyder det, at layoutet for Spillebørsen er lidt anderledes, end det man kender fra Sportsbook. På spillebørsen er der således en blå og en pink række med odds.

 • Du kan købe et spil ved at vælge og klikke på odds i den blå række. Når du køber et spil, betyder det, at du bakker op om det og altså spiller PÅ det.
 • I de pinke felter kan du sælge et spil. Hvis du sælger et spil, betyder det at du spiller IMOD det. Her indtager du som spiller den rolle som den traditionelle bookmaker normal har, idet du udbyder et spil til andre spillere.
 • Væddemål der placeres på Spillebørsen består altså, til forskel fra spil på Sportsbook, af to væddemål. Et der spiller på det udvalgte spil og et der spiller imod samme spil.
 • Hvis du spiller på et udfald, er du således afhængig af at en anden spiller ønsker at spille imod, før at et spil kan indgås og du kan vinde penge.

Prøv Spillebørsen – find bonus her

Hvorfor spille på Spillebørsen?

➤  Højere odds
➤  Større gevinster
➤  Sikker platform

Vær opmærksom på, at Betfair tager et gebyr for spil på Spillebørsen. Dette ligger normalt på ca. 6,5 % af din nettogevinst. Det betyder, at du kun betaler gebyr, hvis du vinder. Den eksakte procent afhænger af, hvor ofte du spiller, og hvor mange Betfair point du har opsamlet.

Nye Betfair kunder

Få et RISIKOFRIT SPIL PÅ 350 KR. til SPILLEBØRSEN!

Spil Nu
18+, spillemyndigheden.dk
1. Kun nye Spillebørs-kunder 2. Promokode: FEO218 3. Placér et singlespil på Spillebørsen inden for 7 dage efter oprettelse 4. Min. indbetaling: 350 kr. 5. Max. 350 kr. vil tælle imod kampagnen. 6. Spil på Sportsbook og multispil på Spillebørsen er ekskluderede 7. Betfairs vilkår og betingelser gælder.
Flere regler & vilkår

Betfair Sportsbook

Med hele 28 forskellige sportsgrene- og markeder at spille på, kan man vist roligt sige, at Betfair ligger helt i toppen, når det kommer til spiludvalg. Hos Betfair kan du foruden alle de gængse sportsmarkeder som fodbold, tennis og galop, finde mere sjældne markeder som f.eks. netbold, snooker og gæliske sportsgrene. Husk, at alle de samme markeder kan findes på Betfairs app og Betfair spillebørs.

Betfairs Sportsbook – Betting markeder
Amerikansk fosbold Gæliske sportsgrene
Atletik Hesteløb
Aussie Rules fodbold Håndbold
Baseball Ishockey
Basketball Mixed Martial Arts
Boksning Motorsport
Bordtennis Netbold
Cricket Politik
Cykelløb Rugby League
Dart Rugby Union
E-sport Snooker
Fodbold Specialspil
Golf Tennis
Greyhound hundeløb Volleyball

Betfair bettingtyper

Betfair enkelt bet

Betfair tilbyder masser af muligheder for at lave enkelt bet i forskellige variationer. Et eksempel på et enkelt bet kan for eksempel være europæisk handicap, 1X2 og meget andet, mens man til en amerikansk fodboldkamp ofte finder kampvinder, handicap og over/under.

Betfair kombinationsspil

Hvis du spiller kombinationsspil hos Betfair, kan du kombinere væddemål på samme kupon. Herved vil dit samlede odds vil dermed blive større. Da der er flere væddemål, der skal gå hjem før du vinder, er chancen for gevinst dermed også lavere. Mange vælger kombinationsspillet, da man kan vinde et større beløb for et relativt lille indskud.

Betfair systemspil

Når du spiller systemspil hos Betfair, har du mulighed for at gardere dig mod tab, når du indgår væddemål. Hvis du f.eks. har valgt at spille 3/4 i dit system, betyder det, at du skal have gættet rigtigt i tre ud af dine fire valgte kampe, før der er gevinst.

Betfair kontakt & kundeservice

Betfair tilbyder deres mange spillere en rigtig fornuftig kundeservice. Kundeservice kan kontaktes både via e-mail, telefon og live-chat.

Hvis du kontakter Betfair på mail, lover de at vende tilbage inden for ca. 4 timer. Vælger du telefonen, kan du ringe mellem kl. 10.00 – 18.30 alle ugens dage hvor den gennemsnitlige svartid på telefonen er på bare 60 sekunder. Det samme gælder for live-chat funktionen, der ligeledes har en gennemsnitlig svartid på 60 sekunder. Live-chatten er til gengæld åben alle ugens dage fra 10.00 – 23.00.

Vi vil anbefale dig, at du vælger live-chatten, da det er den kontaktform, vi har bedst erfaringer med. Betfair har en dansk afdeling, så frygt ej – medarbejderne taler dansk!

Betfairs kontakt & kundeservice
Live-chat Eksisterende Betfair kunder
Telefon ➤ 32 71 46 61
E-mail danmark@betfair.com

Sikkerhed og pålidelighed

Betfair har selvfølgelig dansk licens og er et meget sikkert sted at spille. Bookmakeren benytter den seneste teknologi til at sikre, at dine personlige oplysninger er beskyttede. Derudover fører de danske Spilmyndigheder løbende kontrol med Betfair, hvilket sikrer, at du får en fair og sikker spiloplevelse.

Nye Betfair kunder

100% bonus på op til 1.000 kr.

Spil Nu
18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye DK kunder 2. Promokode: ZSKW02 3. Betaling med kort eller Paypal 4. Det samlede beløb skal gennemspilles fire gange indenfor 90 dage 5. min. odds: 1.8 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Sådan bruger du gratis væddemål hos betfair

For at tage del i de gode velkomsttilbud fra Betfair, må du i første omgang oprette dig som bruger på hjemmesiden.

Kan man registrere sig hos betfair uden NemID?

Spillemyndigheden i Danmark stiller krav om at alle bookmakere i Danmark skal benytte NemId registrering, så hos Betfair må du også skulle benytte NemId.

Hvordan udbetaler man en betfair gratis bonus? Kan man det?

Hos Betfair som hos de fleste andre online bookmakere, må du som oftest genspille gevinster fra tilbud flere gange førend du kan få pengene udbetalt.

Odds hos Betfair - Er de bedre end hos andre bookmakere?

Betfair kan dokumentere at de i perioder af 2017 helt bestemt havde de bedste odds på markedet, hvorfor deres kunder også vandt flere penge. Men det skifter meget, så sammenlign altid med andre bookmakere inden du placerer dit væddemål.

Gå direkte til Betfairs hjemmeside for at logge ind eller oprette dig som bruger.

Betfair login

FÅ 100% OP TIL 1000 KR. I VELKOMSTBONUS

Nye 888sport kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye spillere 2. Indsats: min. 70kr. 3. Promokode: 100BONUS 4. Omsætningskrav: 10 X 5. Min. odds: 1.5 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
Spil Nu

Få 100% op til 1.500 kr. i velkomstbonus

Nye Unibet kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye kunder 2. Gyldighed: 60 dage 3. Min. indbetaling: 80 kr. 4. Omsætningskrav: Odds-spil: 3 gange din bonus & indskud, min. odds: 1.40. Casino: 25 gange din bonus. 5. Regler og vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
Spil Nu

OP TIL 500 KR. EKSTRA I VELKOMSTBONUS!

Nye Betsafe kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye kunder 2. Aktivering: 60 dage fra registrering 3. Min. indsats: 100 kr. 4. Max. bonus: 500 kr. 5. Omsætningskrav: 4 X på sport, min. odds 1.50 6. Systemvæddemål samt Neteller & Skrill ekskluderet 7. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
Spil Nu