via EkstraBladet Rabatkoder
Ansvarsfraskrivelse: Dette er en uafhængig anmeldelse, og vi bliver ikke betalt for anmeldelsen. Vi kan dog få provisioner, hvis du klikker på visse links og kuponer.

888sport Bonus | Velkomstbonus 2018

Nye 888sport kunder

FÅ 100% OP TIL 1000 KR. I VELKOMSTBONUS

Spil Nu
18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye spillere 2. Indsats: min. 70kr. 3. Promokode: 100BONUS 4. Omsætningskrav: 10 X 5. Min. odds: 1.5 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår

888sport velkomstbonus – primære regler & vilkår

Der er altid nogle regler og vilkår, der skal overholdes, hvis man ønsker at gøre brug af en bettting bonus. Vi har samlet de mest væsentlige betingelser knyttet til 888sports velkomstbonus i tabellen nedenfor. Oplysningerne er ikke komplette, men burde give dig tilstrækkelig information til at kunne vurdere, om bonussen er noget for dig.

888sport – væsentlige regler & vilkår
Begrænsninger Kun nye spillere over 18 år
Bonus Match up-bonus: 100% op til 1.000 kr.
Minimum indbetaling ➤ 70 kr.
Betalingsmetode ➤ Neteller og Skrill/Moneybookers ekskluderet
Promokode 100BONUS
Minimum Odds ➤ 1.50
Gennemspilning ➤ 10 gange
Gyldighed ➤ 60 dage fra modtagelsen
Regler & vilkår gælder ➤ Spillemyndigheden.dk

Hent din 888sport velkomstbonus her!

888sport tilbud

888sport er bookmakeren med det sort-orange image. Med base i Gibraltar giver bookmakeren sine kunder en strømlinet og spændende betting oplevelse på tværs af lande. Hold dig opdateret på de seneste aktuelle 888sport bonusser i vores samling nedenfor. Så snart 888sport kommer med en ny bonus, vil du kunne finde den her.

Bookmakers
Kunder
nothing found, try again.

888sport for nye kunder

Hvorfor tilmelde sig 888sport?

Foruden velkomstbonussen har 888sport mange andre kvaliteter og funktioner, der gør dem til et godt alternativ til andre online bookmakere på det danske marked. 888sport er nemlig også med, når det gælder de mest populære funktioner og værktøjer. Læs mere om de funktioner, vi mener fungerer aller bedst hos 888sport.

  • 888sport mobil: 888sport tilbyder deres kunder chancen for at placerer væddemål via smartphone og tablet. Også deres hjemmeside er optimeret til mobilbrug, så lige meget hvor du befinder dig, er der ingen undsjyldning for at misse et sjovt og potentielt lukrativt væddemål.

 

  • Tilbud: Hos 888sport snakker vi kvalitet frem for kvantitet, når det kommer til tilbud. 888sport er nemlig ikke den bookmaker der har flest tilbud på markedet. Det er heller ikke den bookmaker, der oftest kommer med nye tilbud. Men når 888sport kommer med nye tilbyud, er de ofte rigtig gode. Til de store fodboldligaer er der ofte rigtig gode forhøjede odds tilbud at finde og disse kan tit bruges sammen med det generelle velkomsttilbud. Du går altså ikke galt i byen, når du vælger sådan et starttilbud hos 888sport.

 

  • Live-betting: Live-betting er blevet utroligt populært, og naturligvis tilbyder 888sport også sine kunder denne underholdende form for spil. Man kan spille på de største internationale kampe inden for fodbold, tennis, boksning og meget mere. Når man spiller på f.eks. en superligakamp, kan man spille på næste målscorer, antal mål, vinder af kampen og en hel masse andre sportsbegivenheder mens de finder sted. Med 888sports live-grafik, kan du følge kampens udvikling minut for minut.

 

  • Live-stream: 888sport tilbyder deres spillere at se spændende kampe og begivenheder via deres populære live-stream. Her kan man se en bred vifte af sportsgrene blandt andet fodbold fra de bedste ligaer, tennis og meget mere. Det eneste, som det kræver for, at du kan se de spændende kampe, er, at der er penge på din spilkonto, eller at du har lavet et væddemål inden for de sidste 24 timer på 888sport. At man kan følge med i kampen, mens man spiller på den, gør spiloplevelsen endnu bedre, og man kan naturligvis også streame kampe på ens mobil via appen fra 888sport.

Sådan aktiverer du din 888sport velkomstbonus

Du skal oprette en konto, for at kunne gøre brug af din velkomstbonus. Følg de få steps nedenfor og lær vhordan du gør. Tilmelding tager under 2 minutter.

  1. Besøg 888sports hjemmeside og Klik på “OPRET KONTO” øverst i højre hjørne
  2. Angiv dine oplysninger og tryk “opret konto”
  3. Foretag din første indbetaling på min. 70. kr.
  4. Indtast bonuskoden 100BONUS for at gøre brug af velkomstbonussen og få fordoblet din indbetaling (op til 1.000 kr.)
  5. Udforsk 888sports bettingunivers – du er nu klar til at bette!

Få 888sport velkomstbonus nu

888sport-dk-login

Sådan logger du ind

På 888sports forside kan du øverst i højre hjørne trykke på ”log ind”, her skal du vælge om du har et gyldigt CPR-nummer eller ej. Hvis du har et CPR-nummer, må du benytte NemId for at logge ind. Dette er påkrævet for alle bookmakere, som har licens til at drive spillevirksomhed i Danmark. Det kan virke besværligt, men i sidste ende er det for din egen sikkerheds skyld.

Ind- og udbetalingsmetoder hos 888sport

For at kunne spille på 888sport, må du først indbetale penge på din spillekonto, du kan vælge imellem flere metoder, så vælg den, som passer dig bedst. Dernæst skal du indtaste dine detaljer, og herefter kan du hurtigt komme i gang med at spille – og ikke mindste vinde!

Indbetalingsmetoder

Hos 888sport kan du vælge imellem en lang liste af forskellige indbetalingsmetoder. Vi har samlet dem i en tabel der gør det nemt og overskueligt for dig at se, om 888sport udnerstøtter din foretrukne betalingsmetode.

Betalingsmetode Behandlingstid Min. beløb (DKK) Maks. beløb (DKK)
PayPal Med det samme 70,00 kr. 70.000,00 kr.
NETELLER Med det samme 70,00 kr. 105.000,00 kr.
Paysafecard Med det samme 35,00 kr. 14.000,00 kr.
Trustly Med det samme 40,00 kr. 24.000,00 kr.
Maestro, MasterCard, VISA Med det samme 70,00 kr. 28.000,00 kr.

Udbetalingsmetoder

Hos 888Sport kan man nemt hæve sine eventuelle gevinster, men metoden er afhængig af hvilken indbetalingsmulighed du har benyttet – du vil typisk få pengene tilbage på samme måde. 888sport har en lang række af forskellige muligheder for både ind-og udbetaling, så du kan bestemt også finde en metode som passer til dine behov.

Udbetalingsmetode Behandlingstid
PayPal Med det samme
NETELLER 3-5 dage
Trustly 3-7 dage
Maestro, MasterCard, VISA 5-10 dage

Sikkerhed og pålidelighed

Hos 888sport sætter de kundernes sikkerhed meget højt, og de bruger altid den nyeste teknologi for at sikre et sikkert spil. De danske Spillemyndigheder fører løbende kontrol med 888sport, hvilket sikrer et sikkert og fair spil.

888sport for eksisterende kunder

888sport spiludvalg

Alle de sædvanlige sportsgrene og flere til er at finde hos 888sport. Hele 38 forskellige sportsgrene bliver tilbudt på deres hjemmeside. Her kan man spille på de største og mest populære sportsgrene som fodbold, håndbold, tennis, formel 1 og tennis. Men man har også mulighed for at spille på mindre sportsgrene såsom motorsport, cricket, dart, snooker og mange andre. Ikke nok med det, så giver 888sport også sine mange kunder mulighed for at spille på e-sport, der bliver stadig mere og mere udbredt. Tag et kig nedenfor og se om udvalget passer dine behov.

 

888Sports spiludvalg
Fodbold Futsal
Tennis Gælisk sport
Ishockey Hestevæddeløb
Basketball Håndbold
Golf Motorsport
Amerikansk fodbold Netball
888 specials OL
Asian Games Pesapallo
Atletik Politik
Australian Rules Rugby League
Baseball Rugby Union
Beachvolley Skak
Boksning Snooker
Bordtennis Specials
Cricket Strandfodbold
Cykling Surfing
Dart UFC/MMA
E-Sports Vinter OL
Vintersport Volleyball

Lær mere om 888sport her

Bettingtyper

888sport enkelt bet

888sport tilbyder naturligvis alle de velkendte spiltyper som 1X2, over/under, europæisk handicap mv., mens man til en amerikansk fodboldkamp typisk finder kampvinder, handicap og over/under.

888sport kombinationsspil

Hvis du vælger at spille kombinationsspil hos 888sport, kan man kombinere flere spil på den samme kupon, og på den måde vil ens samlede odds blive større. Chancen for gevinst bliver dog på den måde mindre, da flere kampe skal gå hjem.

888sport systemspil

Hos 888sport kan man spille systemspil, og det kan være et smart spil, da du på den måde kan sikre dig mod tab på et eller flere væddemål. Hvis du f.eks. har spillet fire kampe, kan du vælge at spille 3/4 i dit system. Det betyder, at du som minimum skal have gættet rigtigt tre ud af dine fire valgte kampe, før der er gevinst.

Hold øje med disse bonusser hos 888sport…

Er du allerede tilmeldt 888sport kan du her få et indblik i, hvilke bonusser du skal holde øje med. 888Sport opdaterer jævnligt deres tilbud, og finder på nye spilleformer samt koder og andre typer af bonusser, som du som bruger kan tage del i, og forhåbentlig vinde penge på. Under ”kampagner”-fanen på 888sports hjemmeside, kan du få et indblik i hvilke kampagner man tidligere har ført, der er som regel en god chance for at de vil tilbyde samme type af spil i fremtiden også.

Weekend Liveboost

Hvis du elsker fodbold, kan du hver uge spille med på 888sports Weekend Liveboost. Her kan du vinde dobbelt, når du spiller på live fodbold, og jo flere væddemål du foretager, jo mere har du chancen for at vinde. Du kan samlet set få 250% boost på din gevinst, hvis du indgår 20 live-væddemål. Der er flere vilkår og betingelser knyttet til dette tilbud, så vær opmærksom på at læse dem nøje igennem på 888sports hjemmeside. Derudover må du også være opmærksom på hvor længe tilbuddet gælder.

American Dream

888sport har det perfekte tilbud til dig, der elsker amerikanske sportsgrene! Du får mulighed for at lave et væddemål på fem kampe inden for ishockey, basketball, baseball, amerikansk fodbold eller fodbold. Hvis du taber et af dine væddemål, kan du stadig vinde på resten af de fire væddemål – du vil i dette tilfælde få pengene tilbage som en bonus, som så igen har nogle brugsbetingelser tilknyttet, som vi anbefaler dig at du sætter dig ind i. Din gevinst skal gennemspilles mindst seks gange til odds 1,5, og du skal samtidig være opmærksom på at tilbuddet er tidsbegrænset.

Championshjulet

I forbindelse med Champions League udbyder 888sport ofte ekstra tilbud tilbrugere, som gerne vil spille på kommende og højaktuelle kampe fra ligaen.

Besøg 888sport her

888sport kontakt | Ring til 888sport

888sport har en ganske fornuftig kundeservice. Udover de mere almindelige kontaktformer som telefon og e-mail har 888sport deres eget danske support center. Her kan du finde svar på rigtig mange spørgsmål. Support centeret er overskueligt med integreret søgefunktion så du hurtigt kan finde de relevante svar.

888sport Kundeservice
Telefon 80 25 10 22 (man-fre: 10-22, fre-lør: 10-18)
E-mail kontakt@888.dk
Support  888sport support center
Facebook chat 888dk Facebookside

Svartiden på Facebook chatten står lige nu til at være 1 dag, så forvent ikke live-chat som man kender det, men brug det some en nem og bekvem måde at kontakte 888 på.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Sådan bruger du gratis væddemål hos 888sport

Det er nemt at gøre brug af de forskellige tilbud hos 888sport, men i første omgang skal du sørge for at være oprettet som bruger på siden.

Kan man registrere sig hos 888sport uden NemID?

Nej, du må ved oprettelse som ny bruger ved 888sport benytte NemId. Dette er et krav fra Spillemyndigheden, og i sidste ende virker det som en sikkerhed for dig som kunde.

Hvordan udbetaler man en 888sport gratis bonus? Kan man det?

Du kan ikke få din bonus udbetalt direkte, men du kan bruge den til at spille for, og derefter få din eventuelle gevinst heraf udbetalt direkte på din konto.

Er du allerede tilmeldt 888sport? Gå direkte til hjemmesiden for at logge ind.

888sport login

OP TIL 500 KR. EKSTRA I VELKOMSTBONUS!

Nye Betsafe kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye kunder 2. Aktivering: 60 dage fra registrering 3. Min. indsats: 100 kr. 4. Max. bonus: 500 kr. 5. Omsætningskrav: 4 X på sport, min. odds 1.50 6. Systemvæddemål samt Neteller & Skrill ekskluderet 7. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
Spil Nu

Få 100% op til 1.500 kr. i velkomstbonus

Nye Unibet kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye kunder 2. Gyldighed: 60 dage 3. Min. indbetaling: 80 kr. 4. Omsætningskrav: Odds-spil: 3 gange din bonus & indskud, min. odds: 1.40. Casino: 25 gange din bonus. 5. Regler og vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
Spil Nu

Få 500 kr. i velkomstbonus

Nye Oddset kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye kunder 2. Min. indsats: 500 kr. 3. Omsætningskrav: 6X, min. odds: 1,50 4. Gennemspilskrav: inden 60 dage fra aktivering 5. Kun væddemål på Oddset 6. Regler og vilkår gælder
Flere regler & vilkår
Spil Nu

 

888sport fakta
Grundlagt ➤ 1997 i Israel
Moderfirma ➤ 888 Holdings plc.
Hovedkvarter ➤ Gibraltar