via EkstraBladet Rabatkoder
Annonce ansvarsfraskrivelse - Dette er en uafhængig anmeldelse, og vi bliver ikke betalt for anmeldelsen. Vi kan dog få provisioner, hvis du klikker på visse links og kuponer.

Fantastisk velkomstbonus
Live-streaming
Live-betting
Besøg Betsafe
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk

Betsafe kort fortalt

Betsafe blev grundlagt tilbage i 2006 og har siden udviklet sig til en meget stor bookmaker på det danske marked, og det er der mange gode grunde til. Med over 10 år i spilleindustrien ved Betsafe, hvordan de tilbyder et rigtig flot produkt til deres mange kunder. Du har hos denne bookmaker mulighed for at spille på et hav af kampe og turneringer med ofte gode odds, og der kommer hele tiden nye og spændende spilmuligheder til. Betsafe har naturligvis også en mobilapp, der fungerer rigtig fint, og den er specielt velegnet, når du live-better. Hos Betsafe bliver nye spillere budt velkommen med en rigtig flot velkomstbonus, og der er altid spændende kampagner og spil til nye som gamle spillere.

Hvad får jeg ud af at tilmelde mig Betsafe?

Det er utrolig nemt at oprette sig hos Betsafe, og i løbet af ingen tid er du klar til at spille. Når du opretter dig som kunde hos Betsafe, venter der dig en velkomstbonus. Betsafe fordobler nemlig din første indbetaling med helt op til 500 kr. Så hvis du sætter 500 kr. ind, har du pludselig 1000 kr. at spille for. Vi anbefaler dog, at du læser, hvilke krav, der er tilknyttet velkomstbonussen. For at få fingre i bonussen skal du minimum sætte 100 kr. ind.Betsafe- Homepage

Betsafe anmeldelse

Vores team af dedikerede medarbejdere har udarbejdet en spændende anmeldelse af Betsafe, hvor der blandt andet undersøges spiludvalg, sikkerhed, mobilapp og meget mere. Scroll ned på siden og se den fine anmeldelse.

Spil Nu

OP TIL 500 KR. EKSTRA I VELKOMSTBONUS!

Nye Betsafe kunder

Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk

Betsafe velkomst- og bonuskoder

Betsafe tilbyder løbende deres mange spillere flotte kampagner og tilbud. Det har gjort denne bookmaker populær for alle, der holder af at spille. Du modtager en flot bonus, når du opretter dig som spiller, men der er altid gode bonusser at hente til såvel nye som eksisterende kunder.

Platforme
ios-text-icon
Sportsgrene
26
Cash Out
Ja
Live Betting
Ja
Live Streaming
Ja
Bonus
500,00 kr.
Hent den nu!
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk

Betsafe på mobilen – Betsafe android app

Du kan naturligvis også bruge din mobil, når du skal spille hos Betsafe. Alt, du skal gøre, er at downloade en app, der er tilgængelige til både Android- og iOS-platformen. Appen giver dig et godt overblik over de bedste odds og tilbud, plus oversigt over din spilkonto. Det er en del hurtigere og nemmere at logge på Betsafe-appen, da du ikke skal bruge din NemID til at logge på.

Betsafe kontooprettelse

Betsafe har gjort det meget enkelt og hurtigt at oprette sig som kunde. Det tager kun et par minutter, og så er du klar til at spille. Alt, du skal gøre, er at gå ind på deres hjemmeside og trykke på Åbn konto. Derefter skal du indtaste få personlige oplysninger og din indbetalingsmetode. Når det er klaret, er du klar til at gå på opdagelse i Betsafes univers.Betsafe- Join us

Betsafe spiludvalg

Som kunde hos Betsafe kan du spille et kæmpe udvalg af sportsgrene og begivenheder – deriblandt fodbold, håndbold, baseball, amerikansk fodbold, atletik, Tour de France, motorsport, speedway, ishockey, e-sport og meget andet. Men ikke nok med det, så giver Betsafe dig også mulighed for at spille på underholdning og politik. Du kan f.eks. spille på vinderen af Vild med dans, hvem der bliver USA’s næste præsident og som noget ret unikt på den næste sæson af TV-serien Game of Thrones, så der er i den grad nok at vælge imellem.Betsafe- tennis

Betsafe – Desktop og mobil version

Betsafes hjemmeside er meget logisk opbygget og nem at finde rundt på. Grafisk er den ikke det vilde, men den gør det supernemt at finde den sportsgren, kamp eller odds, man søger. I venstre side af hjemmesiden findes en menu, som giver dig en hurtig oversigt over de sport og events, der kommer i den nærmeste fremtid. Betsafe har gjort det rigtig nemt, for når man har valgt sin sportsgren, kommer der en menu, der viser dig alle de turneringer og kampe, der er på vej. Det gør det yderst nemt at finde det, man ønsker at spille på. Betsafe har også en mobilapp, der ligesom hjemmesiden er rigtig nem og flydende at navigere rundt på.

Betsafe kundeservice og live chat

Betsafe giver sine spillere en rigtig god kundeservice, der kan kontaktes på flere forskellige måde. Du kan således komme i kontakt med en kundeservicemedarbejder via e-mail, chat eller telefon. Den nemmeste og hurtigste måde at komme i kontakt med en af de mange kompetente medarbejder i kundeservice er via chat. Livechatten er åben på dansk fra kl.8.00 til 24.00. Derudover kan du også skrive til dem via e-mail eller ringe. Betsafe har derudover også en meget omfattende og detaljeret FAQ-sektion, der giver dig svar på alle de mest stillede spørgsmål.

Betsafe kontakt

Betsafes kundeservice kan kontaktes på support-dk@betsafe.dk eller via livechat fra kl. 8.00 til 24.00 alle ugens dage.
Du kan også kontakte Betsafe telefonisk på nummeret: 70 14 22 19.Betsafe- Contact Us- Generic

Betsafe værktøjer og funktioner

Betsafe live betting

Hvordan better man i løbet af kampen med Betsafe?

Hos Betsafe har du mulighed for at bette live i løbet af kampen, og de har et pænt udvalg af livespil, du kan bette på. Man kan live-bette på utallige sportsgrene såsom fodbold, håndbold, tennis, basketball, dart, og ishockey for at nævne et par stykker. Men i forhold til andre bookmakere er deres udvalg, som du kan live bette på, ikke så stort. Man har f.eks. ikke mulighed for at live-bette på bordtennis og badminton, og i tennis er der ikke så stort et udvalg af kampe. Men på trods af det lidt mindre udbud i forhold til andre spiludbydere, er der nu stadig rigtig mange kampe og begivenheder, du kan spille på. Du kan naturligvis også live-bette via din mobil. Betsafe tilbyder desuden også en streamingtjeneste, der gør, at du kan se kampen samtidig med, at du spiller på den.

Live Streaming hos Betsafe

Betsafe tilbyder ligesom langt de fleste store bookmakere, at du kan live-streame en bred vifte af sportsgrene, ligaer og turneringer fra mange forskellige lande. For at få adgang til denne fine service, skal du have penge på din Betsafe-konto, eller du skal have indgået et væddemål hos Betsafe inden for de seneste 48 timer. Du kan selvfølgelig live-streame hjemme på din PC eller laptop, men du har også mulighed for at streame på din mobiltelefon via din Betsafe-mobilapp. Betsafe tilbyder dig ikke markedets største udvalg af streaming live, men det er dog ganske fornuftigt, og det betyder, at du hver dag har mulighed for at se sport live direkte hos Betsafe.

Betsafe udbetaling

Hvordan får jeg pengene ud hos Betsafe?

Det er meget nemt at få udbetalt sine gevinster fra sin Betsafe-konto, og man kan vælge at gøre det på flere forskellige måder, og det er naturligvis ganske gratis og helt uden gebyrer. Når du har valgt din udbetalingsmetode, vil en af Betsafes dygtige medarbejdere gennemgå udbetalingen, og så er den på vej. Du skal være opmærksom på, at hvis du vælger kreditkort eller bankoverførsel, vil der typisk gå 3-5 hverdage, før du har pengene på din konto. Det er nemt og hurtigt. Du kan selvfølgelig også bruge E-wallet, og her er der heller ingen gebyrer på udbetalingen.

Betsafe udbetalingsmuligheder

Hos Betsafe kan du få dine penge udbetalt på alle de normale metoder såvel som E-wallet.

Betalingsmetode Behandlingstid Min. beløb (DKK) Maks. beløb (DKK)
BankTransfer-dark
Med det samme 100,00 kr. 999.999,00 kr.
Maestro-dark@2x
MasterCard-dark@2x
Neteller-dark@2x
Skrill-dark@2x
Visa-dark@2x
Med det samme 100,00 kr. 10.000,00 kr.

Betsafe indbetalingsmuligheder

Det er ganske gratis at sætte penge ind på din Betsafe-konto, men du skal dog være opmærksom på, at der er minimums- og maksimumsindbetalingsgrænse afhængig af, hvad du vælger som indbetalingsmetode.

Behandlingstid Udbetalingsmetode
Med det samme
Neteller-dark@2x
Skrill-dark@2x
3-5 dage
BankTransfer-dark
Maestro-dark@2x
MasterCard-dark@2x
Visa-dark@2x

Betsafe udbetalingsmuligheder

Ligesom det er gratis at sætte penge ind, er det også gratis at trække penge ud fra din Betsafe-konto. Der er dog forskel på, hvor længe der går, før pengene er på din konto afhængig af din betalingsmetode. Behandlingstiden er som følgende:

Sikkerhed og pålidelighed

Det er ganske sikkert at bruge Betsafe som bookmaker, da de gør brug af den allernyeste teknologi for at holde dine personlige oplysninger sikre. Derudover bliver de løbende kontrolleret af de danske Spilmyndigheder, hvilket sikrer, at du får et fair og sikkert spil.

Betsafe betting typer

Betsafe enkelt bet

Hos Betsafe er der masser af muligheder for at indgå enkelte væddemål. Til en regulær fodboldkamp kan du således spille på 1X2 vinderspil, europæisk handicap, antal mål, næste målscorer, antal hjørnespark, flest frispark og meget, meget mere.

Betsafe kombinationsspil

Du kan selvfølgelig også spille på kombinationspil hos Betsafe. Det betyder, at du kan placere flere væddemål på kun en kupon. Det gør selvfølgelig, at dine odds vil blive højere, men det gør også, at chancen for succes er en smule mindre, da der således er flere faktorer, der skal lykkes for at vinde.

Betsafe systemspil

Systemspil er en rigtig populær måde at spille på, da du på den måde kan gardere dig mod tab på ét eller flere væddemål. Hvis du f.eks. spiller 3/4 i dit system, vil det sige, at du skal have tre rigtige ud af dine fire valgte kampe, før der er gevinst. Hos Betsafe er der rig mulighed for kombinationsspil.

Konklusion

Betsafe er en rigtig god bookmaker, der tilbyder sine utroligt mange kunder rigtig mange flotte og spændende spiloplevelser. Den flotte velkomstbonus tiltrækker mange nye spillere, og deres gode mobilapp gør, at folk nyder at bruge Betsafe. Der er således mange gode grunde til at vælge Betsafe til stedet at placere dine væddemål.

Fantastisk velkomstbonus
Live-streaming
Live-betting
Besøg Betsafe
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg betale skat af mine Betsafe gevinster?

Batesafe har allerede taget sig af skattebetalingen, så du skal ikke betale skat af dine gevinster hos Betsafe.

Hvordan lukker jeg min Betsafe konto?

Det er hurtigt og enkelt at lukke sin spilkonto hos Betsafe. Du skal blot logge ind på deres hjemmeside via din NemID og derefter vælge at lukke din konto. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gøre, kan du kontakte Betsafes kundeservice, der hurtigt og nemt vil guide dig.

Hvad kan man bette på hos Betsafe ?

Du kan spille på en masse forskellige sportsgrene såsom fodbold, håndbold, tennis, speedway, vintersport, volleyball og mange flere. Derudover kan du spille på både underholdning og politik.

Findes der en Betsafe app?

Betsafe tilbyder alle deres kunder deres meget populære app til mobilen, der gør, at du kan spille hvor som helst. Den elegante og funktionelle app sikrer, at du får en rigtig god spiloplevelse.

Er det sikkert at bette hos Betsafe?

Det er meget sikkert at spille hos Betsafe. De bruger den seneste sikkerhedsteknologi og er under løbende kontrol fra de danske Spilmyndigheder. Det sikrer dig et fair og sikkert spil.

Få 1000 kr. i velkomstbonus!

Nye Bwin kunder
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk
Spil Nu

Få 500 kr. i velkomstbonus

Nye Danske Spil kunder
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk
Spil Nu

OP TIL 500 KR. EKSTRA I VELKOMSTBONUS!

Nye Betsafe kunder
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk
Spil Nu

Seneste Tips