via EkstraBladet Rabatkoder
Annonce ansvarsfraskrivelse - Dette er en uafhængig anmeldelse, og vi bliver ikke betalt for anmeldelsen. Vi kan dog få provisioner, hvis du klikker på visse links og kuponer.

Kæmpe udvalg af live-odds
Fantastisk velkomstbonus
Bredt spiludvalg
Besøg Betfair
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk

Betfair kort fortalt

Betfair blev grundlagt helt tilbage i 2000, og bookmakeren er siden hen blevet en meget populær bookmaker. I 2016 fusionerede Betfair med den populære spiludbyder Paddy Power, og de lavede sammen spilgiganten Paddy Power Betfair. Dette er i dag en af verdens største online spilfirmaer med over 7000 medarbejdere og en årlig omsætning på 10,5 milliarder kroner. Betfair tilbyder dets mange spillere fordelagtige væddemål samt altid spændende bonusser og kampagner. Der er mange gode grunde til, at så mange spillere vælger netop denne bookmaker til at placere deres væddemål hos.

Hvad får jeg ud af at tilmelde mig Betfair dk?

Betfair byder alle deres nye kunder velkommen med en stor velkomstbonus. Du får således en indbetalingsbonus på 100% op til 1000 kr. Det betyder, at hvis du indbetaler 1000 kr., så får du hele 2.000 kr. at spille for. Det er dog en god ide at læse kravene for velkomstbonussen. Der er dagligt flotte bonusser og kampagner at vælge imellem, og de mange gode tilbud har været med til at gøre Betfair til en af de største og mest populære bookmakere i verden.Betfair-homepage

Betfair anmeldelse

Vores dygtige medarbejdere har lavet en grundig og relevant anmeldelse af Betfair. I anmeldelsen kan du blandt andet læse om bonusser, anvendelighed, funktioner, mobilapp og meget mere. Du finder vores anmeldelse herunder.

Spil Nu

100% bonus på op til 1.000 kr.

Nye Betfair kunder

Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk

Betfair velkomst- og bonuskoder

Betfair siger velkommen til deres mange nye spillere med en rigtig imponerende velkomstbonus. Man har faktisk mulighed for at oprette flere fordelagtige bonusser, når du bliver ny kunde hos Betfair. Den velkomstbonus langt de fleste vælger, er indbetalingsbonus på 100% op til 1000 kr. Det vil sige, at når du indbetaler 1000 kr., får du ekstra 1000 kr. at spille for i velkomstbonus. Vi anbefaler, at du læser kravene for den flotte bonus på Betfairs hjemmeside.

Platforme
android-text-icon
ios-text-icon
Sportsgrene
18
Cash Out
Ja
Live Betting
Ja
Live Streaming
Ja
Bonus
1.000,00 kr.
Hent den nu!
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk

Betfair app og Betfair mobile

Betfair tilbyder alle sine kunder en mobilapp. Med denne app kan du spille, hvor end du befinder dig. Betfairs unikke app giver dig mulighed for at spille på præcis den sportsbegivenhed, du ønsker, og lader dig spille til gode odds på markedet. Her er en udførlig gennemgang af den fordelagtige mobilapp.

Betfair kontooprettelse

På Betfairs hjemmeside finder du i øverste højre hjørne en knap med teksten Tilmeld dig nu. Du finder den lige ved siden af Betfairs login-knap. Her kan du tilmelde dig, og du er så klar til at spille. På Betfairs hjemmeside kan du så vælge præcis det spil, du ønsker at spille på. Betfair-join us

Betfair spiludvalg

Betfair har et rigtig flot udbud, og du kan spille på en bred vifte af spil. Ofte melder de deres odds tidligt ud for den kommende uges kampe, hvilket er godt for planlægningen. Du kan således spille på mange sportsgrene lige fra fodbold, basket, tennis og golf til mere mindre sportsgrene som beachvolley, cricket og dart. betfair-tennis

Betfair – Desktop og mobil version

Betfairs hjemmeside er rigtig godt opbygget og er holdt i et meget enkelt design. Det gør siden rigtig nem at finde rundt på, da brugervenlighed er i højsædet. Menuen på siden gør det meget nemt og hurtigt at navigere frem til præcis den kamp eller begivenhed, du ønsker at spille på. Når du trykker på den ønskede kamp, får du alle odds frem til kampen, hvilket er smart. Rent grafisk er siden godkendt uden at være prangende.

Betfair kundeservice og Betfair live chat

Betfair tilbyder deres mange spillere en rigtig fornuftig kundeservice, der kan kontaktes både via e-mail, telefon og live-chat. Medarbejderne taler dansk, og chatten har åben alle ugens dage fra 10.00 til 23.00. Hvis du kontakter dem på mail, vil der gå op til 4 timer, før du får svar. Hvis du ringer til Betfair, kan der være op til et kvarters ventetid, så det anbefales, du bruger deres live-chat funktion til at få hurtigt svar på dine spørgsmål.

Betfair kontakt

Betfair kan kontaktes via mail på danmark@betfair.com. Derudover kan du kontakte dem på live-chat fra 10.00 til 23.00 alle ugens dage.
Telefonnumrene til Betfairs kundeservice finder du her:
Telefon til dansk kundeservice: 32 71 46 61
Telefon til engelsk kundeservice : +44 203 059 8888Betfair-Contact us - Generic

Betfair værktøjer og funktioner

Betfair live betting

Hvordan better man i løbet af kampen med Betfair?

Betfair prøver at forkæle deres spillere med et kæmpe udvalg af live-odds på et hav af forskellige sportsgrene. Der er selvfølgelig masser af kampe fra de største ligaer, men også fra mindre ligaer. Betfair har rigtig meget information om kampene med gode informative statistikker, og de tilbyder også en god grafik, der gør, at du kan se, hvad der sker i kampene minut for minut. Det gør det nemt at følge flere kampe på en gang, og bruger du mobilen, kan du hurtigt få et overblik over dagens kampe. Faktisk var det Betfair, der introducerede live-betting online, og dermed ændrede spilbranchen for altid. Så der er masser af gode grunde til at live-bette hos Betfair, og det gør det virkelig spændende, at man kan se kampen, mens man spiller på den.

Live Streaming hos Betfair

Når du er kunde hos Betfair, har du også mulighed for at se kampe på deres live-stream. Betfair sender primært live-stream fra fodbold, basketball, hestevæddeløb og tennis, men der er også tit mulighed for at se andre sportsgrene. Det er ikke en bookmaker med et overvældende udvalg af live-streams, men udvalget er dog ganske pænt. Du kan både streame på din pc og fra din mobil eller tablet. For at kunne streame skal du have penge på din Betfair-konto eller have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Betfair har gjort det nemt at finde de kampe, der sendes live, da de er markeret med et “play”-mærke. Kampene streames i god kvalitet, så man kan læne sig tilbage og se kampen, mens man live-better på den samtidig.

Udbetaling Betfair

Hvordan får jeg pengene ud hos Betfair?

Betfair har gjort det utrolig nemt at få udbetalt sine gevinster. Alt, du skal gøre, er at klikke på Udbetal, når du er inde på din konto. Du skal dog være opmærksom på, at du skal bruge NemID, når du logger på. Det er en smule bøvlet, men det er godt for din sikkerhed. Du kan vælge en lang række udbetalingsmetoder. Du skal vide, at der kan gå op til 3 dage, hvis du vælger at få gevinsten overført via en bankoverførsel. Det er gratis både at indbetale og udbetale penge fra din Betfair-konto. Der gælder forskellige regler for minimums- og maksimumsgrænser afhængig af de forskellige korttyper og e-wallets, så det anbefales, at du undersøger det, før du trækker penge ud eller modsat indbetaler penge.

Betfair udbetalingsmuligheder

Du skal være opmærksom på, at du også kan lave en udbetaling til bankkonto via Betfair-mobilappen. Den er helt gratis at downloade, og den kommer naturligvis til både Android og iOS. Når du bruger mobilplatformen, gælder der samme regler som på din browser. Der er ingen gebyrer forbundet med hverken at sætte penge ind eller trække penge ud. Når du logger på Betfairs mobilapp, skal du ikke bruge NemID, og det gør det lidt hurtigere og nemmere at bruge den fremfor din computer.

Betfair indbetalingsmuligheder

Alle indbetalingsmetoder hos Betfair er gratis. Der er dog en minimums- og maksimumsindbetalingsgrænse afhængig af indbetalingsmetoden.

Betalingsmetode Behandlingstid Min. beløb (DKK) Maks. beløb (DKK)
BankTransfer-dark
Med det samme 50,00 kr.
Neteller-dark@2x
Med det samme 150,00 kr. 337.500,00 kr.
Paypal-dark@2x
Med det samme 50,00 kr. 64.500,00 kr.
PaysafeCard-dark@2x
Med det samme 100,00 kr. 10.000,00 kr.
Skrill-dark@2x
Med det samme 100,00 kr. 337.500,00 kr.
skrill-1-tap-logo-46x26
Med det samme
Trustly-logo
Med det samme 100,00 kr. 50.000,00 kr.
Maestro-dark@2x
MasterCard-dark@2x
Visa-dark@2x
Med det samme 50,00 kr. 10.000,00 kr.

Betfair udbetalingsmuligheder

Alle udbetalingsmetoder er også gratis. Behandlingstiden for hver metode varierer dog meget, og de er som følger:

Behandlingstid Udbetalingsmetode
Med det samme
Neteller-dark@2x
24 Timer
Paypal-dark@2x
Skrill-dark@2x
2-5 dage
BankTransfer-dark
Maestro-dark@2x
MasterCard-dark@2x
Visa-dark@2x

Sikkerhed og pålidelighed

Betfair er et meget sikkert sted at spille. Bookmakeren benytter den seneste og nyeste teknologi til at sikre, at dine personlige oplysninger er beskyttede. Derudover fører de danske Spilmyndigheder løbende kontrol med Betfair, hvilket sikrer, at du får en fair og sikker spiloplevelse.

Betfair bettingtyper

Betfair enkelt bet

Betfair tilbyder masser af muligheder for at lave enkelt bet i forskellige variationer. Et eksempel kan for eksempel være europæisk handicap, 1X2 og meget andet, mens man til en amerikansk fodboldkamp ofte finder kampvinder, handicap og over/under.

Betfair kombinationsspil

Hvis du spiller kombinationsspil hos Betfair, kan du kombinere væddemål på samme kupon, og dit samlede odds vil dermed blive større. Det bliver selvfølgelig en større udfordring at få samtlige kampe rigtige, men du kan vinde et større beløb for et relativt lille indskud.

Betfair systemspil

Når du spiller systemspil hos Betfair, har du mulighed for at gardere dig mod tab, når du indgår væddemål. Hvis du f.eks. har valgt at spille 3/4 i dit system, betyder det, at du skal have gættet rigtigt i tre ud af dine fire valgte kampe, før der er gevinst.

Konklusion

En meget spændende ting ved Betfair er deres spillebørs, som tiltrækker mange kunder, og som tilføjer en ny dimension til spillet. Man kan således pludselig selv være bookmaker, hvor man køber og sælger odds. Derudover har Betfair et kæmpe udvalg af sportsgrene, man kan spille på lige fra de største fodboldligaer til mindre sportsgrene. Betfair har noget for enhver smag, og det gør dem til en solid spiller på markedet.

Kæmpe udvalg af live-odds
Fantastisk velkomstbonus
Bredt spiludvalg
Besøg Betfair
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Skal jeg betale skat af mine Betfair gevinster?

Nej, Betfair har allerede betalt det, der skal betales, så alle gevinster er skattefrie.

Hvordan lukker jeg min Betfair konto?

Det er meget hurtigt og enkelt at lukke sin Betfair-konto. Du skal bare logge ind på din spilkonto og derefter opsige den. Hvis det volder dig problemer, kan du altid kontakte kundeservice, der uden vanskeligheder vil guide dig gennem processen.

Hvad kan man bette på hos Betfair ?

Man kan stort set spille på alle sportsgrene hos Betfair. Specielt, når det kommer til fodbold, har Betfair et meget spændende udvalg af kampe.

Findes der en Betfair app?

Betfair tilbyder en funktionel mobilapp, der gør, at du kan spille, når du er på farten eller holder pause på arbejdet. Det er forholdsvist nemt og hurtigt at logge på Betfairs mobilapp, da du ikke skal logge på med NemID.

Hvad er Betfair exchange og Betfair spillebørs?

Hos Betfair har de en spillebørs, som er en rigtig spændende funktion. Her har du nemlig mulighed for at handle på spilmarkedet og på den måde selv være en form for bookmaker. Du kan således forsøge at få højere odds på et spil end, hvad en reel bookmaker har givet, eller placere et specielt spil, som ellers ikke er på markedet.

OP TIL 500 KR. EKSTRA I VELKOMSTBONUS!

Nye Betsafe kunder
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk
Spil Nu

Få 1000 kr. i velkomstbonus!

Nye Bwin kunder
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk
Spil Nu

Få 500 kr. i velkomstbonus

Nye Danske Spil kunder
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk
Spil Nu

Seneste Tips