via EkstraBladet Rabatkoder
Annonce ansvarsfraskrivelse - Dette er en uafhængig anmeldelse, og vi bliver ikke betalt for anmeldelsen. Vi kan dog få provisioner, hvis du klikker på visse links og kuponer.

Unibet mobil app download og anmeldelse

Nye Unibet kunder

Få 100% op til 1.500 kr. i velkomstbonus

18+, spillemyndigheden.dk

1. Nye kunder 2. Gyldighed: 60 dage 3. Min. indbetaling: 80 kr. 4. Omsætningskrav: Odds-spil: 3 gange din bonus & indskud, min. odds: 1.40. Casino: 25 gange din bonus. 5. Regler og vilkår gælder.
Flere regler & vilkår

Hvordan downloader man Unibet app

Processen for at downloade Unibet-appen til Android er lidt anderledes end til iOS eller andre systemer. Dog er det langt fra kompliceret. Få hjælp nedenfor og lær hvordan du downloader appen til dit styresystem

Unibet android app

Platforme
Sportsgrene
35
Cash Out
Ja
Live Betting
Ja
Live Streaming
Ja
Bonus
1.500,00 kr.
18+, spillemyndigheden.dk

Guide til hvordan man downloader Unibet android app

Benyt dette link fra din Android-enhed for at downloade appen. Det kan ske, at du skal ind i din enheds indstillinger for at give appen adgang til din enhed. Hvad enten du benytter din mobil eller en tablet, er appen den samme. Den eneste forskel er, at skærmen er lidt større på en tablet. Selve appen er lidt anderledes end andre betting-applikationer. Der er ikke så mange knapper og faner i toppen, så du skal scrolle ned for at se dine muligheder.

Unibet mobil download til iOS?

Hvis din enhed kører på iOS, er det lige ud af landevejen. Søg efter Unibet-appen på din enheds App Store, og du vil kunne installere den ligesom alle andre applikationer.

Hvorfor skal du benytte Unibet på mobilen?

Unibets app giver dig mulighed for at live-streame et stort antal sportsbegivenheder direkte fra din mobil såsom fodbold, basketball, golf, tennis, hockey og rugby. Du vil også kunne se fodboldstatistikker live, så du nemt kan følge med i, hvem der har scoret, hvem der har bolden, samt hvem der har fået gule eller røde kort. Appen giver dig også mulighed for at placere væddemål samt holde øje med din betting-konto. Unibets hjemmeside er også optimeret til mobile enheder i fald, at du skulle have problemer med at installere appen.

Unibet app anmeldelse

Unibet har i noget tid haltet lidt bagefter, når det angik deres betting-app. Derfor har deres udviklere arbejdet hårdt på at lave en app, der både er praktisk og tiltalende. Unibet har gjort det muligt for samtlige ejere af mobile enheder at benytte deres mobile betting-service ved at have en mobilvenlig hjemmeside. Både appen og den mobile version af Unibets hjemmeside er nemme at benytte. Hvad angår brugervenlighed, er den eneste kritik, at der godt kunne bruges en menu i toppen af appen i stedet for, at man skal scrolle ned for at se sine muligheder. Men Unibets app er stadig noget, der varmt kan anbefales til enhver betting-entusiast, da der er masser af praktiske funktioner at gøre brug af. Der er gode odds og en hel del bonusser at hente.

Unibet app funktioner

Unibets app til mobile enheder giver et godt førstehåndsindtryk. Der er ikke så mange dikkedarer. Det vil sige, at grafikken ikke er noget specielt, og der er ikke så meget, der bevæger sig rundt på skærmen, hvilket er en god ting.

Man navigerer rundt ved at bruge den venstre side af menuen, og her kan du finde rundt i de forskellige sportsgrene. En praktisk funktion er, at de 6-10 mest populære sportsgrene er vist, så man får lidt inspiration.

Appen har også en mere detaljeret oversigt over de forskellige sportsgrene i navigationsmenuen. Unibet har hele 35 af dem, hvilket er et rigtigt godt udvalg. Det er ikke mange betting-apps, der kan prale af at have så meget, man kan vædde på. Hvad angår markeder, er der heller ikke noget, der mangler hos Unibet.

En af de bedste funktioner i Unibet-appen er helt klart live-streaming af kampe. Det er en gratis funktion, så længe man har en konto og har placeret et væddemål på markedet. Når man ser en kamp live, kan man desuden også finde en oversigt over andre markeder nedenfor og et kommentarspor i højre side af skærmen.

unibet-dk-app-home

Unibet app systemkrav

Unibet-appen findes til alle Android- og iOS-enheder. Dog skal du have mindst iOS 8.0 eller nyere for at kunne bruge den på din iPhone eller iPad. Har du Android, er det Android 4.0 eller nyere, du skal have installeret, for at kunne benytte appen. Som nævnt er det stadig en mulighed at benytte den mobile version af Unibets hjemmeside, hvis din enhed ikke lever op til systemkravene.

Unibet app ind- og udbetalinger

Unibet har gjort det nemt at ordne finanserne via deres app. Du skal blot logge ind på din konto og klikke på dit profilikon i højre hjørne. Derefter bliver du præsenteret med en menu, hvor du trykker på Bank. Derefter kan du indbetale penge eller overføre dine gevinster. Den eneste ulempe med appen er, at der ikke er alle de samme betalingsmuligheder, som der er på Unibets hjemmeside. Hvis du vil lave en bankoverførsel, skal du derfor bruge hjemmesiden.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Har Unibet en android app?

Ja. Som nævnt ovenfor er det ikke muligt at hente appen via Googles Play Store, men du kan nemt hente appen via Unibets hjemmeside. Der er ikke den store forskel mellem appen til Android og iOS, blot at appen er optimeret til de forskellige styresystemer.

Hvordan udbetaler du dine penge fra Unibet app'en?

Du kan sætte penge ind på din konto samt hæve din gevinst via Unibets app. Du skal blot være opmærksom på, at det ikke er alle betalingsmuligheder, der er tilgængelig på appen. Så hvis du har sat penge ind på din konto via bankoverførsel, er det bedst at hæve din gevinst via hjemmesiden.

Kan jeg redigere mit væddemål i Unibet app'en?

Det er desværre ikke muligt at ændre, redigere eller annullere dine væddemål, når de først er lavet. Dog kan det ske, at Unibets kundeservice laver en undtagelse, hvis det skyldes en teknisk fejl med selve appen.

Hvad er et Profit Boost?

På udvalgte sportsbegivenheder er det muligt at vælge Profit Boost som en bonus. Denne bonus gør, at din gevinst bliver forhøjet med en procentsats alt efter, hvad den enkelte Profit Boost er.

Få 500 kr. i velkomstbonus

Nye Oddset kunder
18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye kunder 2. Min. Indbetaling: 500 kr. 3. Omsætningskrav: 6X til min. odds 1,50 4. Gennemspilskrav: indenfor 60 dage fra aktivering 5. Kun væddemål på Oddset 6. Regler og vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
Spil Nu

Få 1000 kr. i velkomstbonus!

Nye Bwin kunder
18+, spillemyndigheden.dk
1. Kun nye kunder, 18+ år, bosat i DK 2. min. indbetaling: 100 kr. 3. Gennemspilning: 10 X til min. odds 1.70. 4. Skrill, Neteller & PaySafe Card ekskluderet 6. Regler & vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
Spil Nu

Få 1000 kr. i velkomstbonus!

Nye Bwin kunder
18+, spillemyndigheden.dk
1. Kun nye kunder, 18+ år, bosat i DK 2. min. indbetaling: 100 kr. 3. Gennemspilning: 10 X til min. odds 1.70. 4. Skrill, Neteller & PaySafe Card ekskluderet 6. Regler & vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
Spil Nu