via EkstraBladet Rabatkoder
Ansvarsfraskrivelse: Dette er en uafhængig anmeldelse, og vi bliver ikke betalt for anmeldelsen. Vi kan dog få provisioner, hvis du klikker på visse links og kuponer.

Læs anmeldelse og download NordicBet app idag

Nye NordicBet kunder

RISIKOFRIT SPIL OP TIL 500 KR. + SPIL PÅ SUPERLIGA

18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye DK kunder med første indbetaling 2. Neteller og Skrill ekskluderet 3. Min. indsats: 100 kr. 4. Regler og vilkår gælder.
Flere regler & vilkår

NordicBet er vokset med utrolig hast, siden de fik deres danske spillelicens i 2012. Det kommer måske ikke som en overraskelse for dem, der ved, at NordicBet er ejet af Betsson Group. Som en bookmaker, der fokuserer på det skandinaviske marked, er det heller ikke en overraskelse, at der er et utroligt stort udvalg af odds på dansk fodbold.

nordicbet-iphone-billede

NordicBet Android app

Har du en Android-enhed, er du måske allerede klar over, at det ikke er muligt at hente betting-applikationer ned fra Googles Play Store.

Heldigvis har NordicBet gjort det nemt for dig at downloade deres app til Android alligevel. Følg disse få trin, og du er hurtigt klar til at placere væddemål på din favorit sport.

 1. Åbn din enheds indstillinger,
 2. Gå til “sikkerhed”
 3. Slå ukendte kilder til for at kunne installere appen
 4. Gå ind på NordicBets hjemmeside
 5. Tryk på fanen “Mobil” oppe i højre hjørne
 6. Scroll ned på siden indtil Android symbolet dukker og scan så QR-koden

Bemærk! Det kan ske, at du får en advarsel om, at filen kan skade din enhed. Her kan du dog roligt trykke OK. NordicBet garanterer nemlig 100% for sikkerheden ved download af appen. Appen er lige så sikker som hjemmesiden og benytter sig af de samme sikkerhedsstandarder.

Download NordicBet appen til Android her

NordicBet iOS app til iPhone

Har du en iPhone og dermed en iOS-enhed, er processen lidt nemmere. Du kan stadig downloade appen via NordicBets hjemmeside, men du kan også finde den direkte via App Store. Når du har fundet den, er det bare at installere appen, som du plejer:

 1. Gå til www.nordicbet.dk
 2. Tryk på fanen “Mobil” oppe i højre hjørne
 3. Scroll ned på siden indtil du ser QR-koden
 4. Scan QR-koden med dit mobilkamera
 5. Download appen direkte fra App Store
 6. Log ind og placér dine væddemål

Nordicbet-app-ikon

Har du endnu ikke en konto hos NordicBet? Læs mere om bookmakeren samt lær hvordan du aktiverer den attraktive velkomstbonus her.

Download NordicBet appen til iOS her

Hent NordicBet appen til din smartphone idag og få:

Platforme
Sportsgrene
26
Cash Out
Ja
Live Betting
Ja
Live Streaming
Ja
Bonus
600,00 kr.
18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye DK kunder med første indbetaling 2. Neteller og Skrill ekskluderet 3. Min. indsats: 100 kr. 4. Regler og vilkår gælder.
Flere regler & vilkår

Hvorfor vælge NordicBet mobil app?

Appen har de samme funktioner som på NordicBets hjemmeside, og så det er rigtig smart at kunne have med sig på arbejde, eller når man er ude at rejse. Sportssektionen har et bredt udvalg af sportsgrene, og du kan endda spille på e-sportsgrene. Er du til fodbold, kan du med NordicBet spille på ligaer helt ned til Serie 2. Hvis der er en mangel at finde, er det måske, at der ikke er nogle specialspil i fodboldkampe. Dog er appen overordnet pæn at se på og nem at bruge, så den kan varmt anbefales.

Hvad angår funktioner og brugervenlighed, tilbyder NordicBet måske en af de bedste spilleapps i Danmark. Her er nogle af de bedste funktioner:

  • Live-betting: Sektionen med live-bets er noget af det, man først lægger mærke til. Den er overskuelig, fordi der kun er det vigtigste information om, hvornår fodboldkampe starter, og hvor man kan se dem. Som nævnt er der et stort udvalg af kampe, man kan spille på, og det gælder også deres prematch-udvalg.
  • Live-stream: Med NordicBets live-streaming kan du også følge med i live-begivenheder, hvad enten du vil se Italiens Serie A eller Englands EFL Cup. Det stopper selvfølgelig ikke ved fodbold. Appen giver dig også mulighed for at følge med i basketball, tennis, volleyball, ishockey og håndbold. Denne funktion er også gratis, såfremt du er registreret som NordicBet-bruger og har spillet inden for det seneste døgn.
  • Login uden NemID: En stor fordel ved at bruge appen til mobile enheder er, at du ikke behøver at logge ind med dit NemID hver gang, du vil spille. Har du først logget på hjemmesiden fra din PC to gange, kan du benytte appen uden NemID.

Besøg NordicBets hjemmeside

NordicBet app | Anmeldelse

Selve menuen på NordicBets app er nem at finde rundt i, og du kan her se alle de markeder, du kan placere væddemål på. Sportsgrenene, du kan vædde på, er mange, inklusive fodbold, tennis, basketball, dart, cricket, motorsport, snooker, volleyball og vintersport. Appen giver dig også mulighed for at spille på andet end sport som for eksempel poker og andre casinospil.

Gennem appen har du adgang til over 13.000 sportsbegivenheder live, som du kan følge med i – uanset hvor du befinder dig. Vil du lave et væddemål, mens en sportsbegivenhed er i gang, er det muligt med NordicBets app, hvad enten du er til fodbold eller hestevæddeløb. NordicBet tilbyder desuden meget konkurrencedygtige odds samt en velkomstbonus, når du bruger appen første gang.

NordicBet app | Systemkrav

Systemkravene for at benytte NordicBets app er lidt lavere end hos andre bookmakere. Hvis du har Android, skal du blot have version 2.3 eller nyere som styresystem. Hvis du derimod bruger en iPhone eller iPad, skal du have version 6 eller nyere som dit iOS-styresystem. For at kunne benytte appen skal du først lave en konto på NordicBets hjemmeside.

NordicBet app ind- og udbetalinger

NordicBet får også gode karakterer, hvad angår betalingsmuligheder. Du har mulighed for at benytte traditionel bankoverførsel eller betalingskort som Visa og MasterCard. Har du en eWallet som Neteller eller Skrill, kan du også sagtens bruge den.

For at sætte penge ind på din konto, skal du bare klikke på dit profilikon, efter du er logget ind på din konto. Derefter skal du gå til Indsæt og vælge din foretrukne betalingsmulighed. Tast det beløb, du vil sætte ind, og klik på Indbetal. Du har nu beløbet på din konto med det samme.

Den samme proces gælder for udbetaling af dine gevinster. Her skal du bare trykke på knappen Hæv i stedet, og derefter vælge betalingsmetode. Hvis du allerede har indstillet din indbetalingsmetode, får du også dine penge samme vej, som du satte dem ind. Der går dog et par dage, før pengene er på din konto alt efter, hvilken mulighed du har valgt at benytte.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Har NordicBet en android app?

Ja, NordicBet tilbyder deres app til Android-brugere. Du skal bare være opmærksom på, at appen skal installeres fra NordicBets hjemmeside, da den ikke kan hentes via Googles Play Store.

Kan jeg redigere mit væddemål i NordicBet app'en?

Det er desværre ikke muligt at ændre eller annullere et væddemål, som du har placeret med NordicBets app. Er der sket en teknisk fejl, kan du kontakte NordicBets kundeservice, som er meget hjælpsomme.

Hvordan udbetaler du dine penge fra NordicBet app'en?

Udbetaling sker via din profil. Klik på profilikonet, gå til Hæv, og vælg derefter din betalingsmetode. For at undgå hvidvaskning af penge skal du ifølge dansk lovgivning overføre din gevinst til samme sted, som du brugte til at sætte penge ind på din konto.

Hvad er odds med 100% teoretisk tilbagebetaling?

På udvalgte kampe fjerner NordicBet deres avance, hvilket betyder, at du får markedets højeste odds, uanset om du tror på hjemmesejr eller udesejr.

Få 1000 kr. i velkomstbonus!

Nye Bwin kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye DK kunder 2. Min. indsats: 100 kr. 3. Gennemspilning: 10 X 4. Min. odds: 1.70. 5. Skrill, Neteller & PaySafeCard ekskluderet 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
Spil Nu

Få 500 kr. i velkomstbonus

Nye Oddset kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye kunder 2. Min. indsats: 500 kr. 3. Omsætningskrav: 6X, min. odds: 1,50 4. Gennemspilskrav: inden 60 dage fra aktivering 5. Kun væddemål på Oddset 6. Regler og vilkår gælder
Flere regler & vilkår
Spil Nu

OP TIL 500 KR. EKSTRA I VELKOMSTBONUS!

Nye Betsafe kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye kunder 2. Aktivering: 60 dage fra registrering 3. Min. indsats: 100 kr. 4. Max. bonus: 500 kr. 5. Omsætningskrav: 4 X på sport, min. odds 1.50 6. Systemvæddemål samt Neteller & Skrill ekskluderet 7. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
Spil Nu