via EkstraBladet Rabatkoder
Ansvarsfraskrivelse: Dette er en uafhængig anmeldelse, og vi bliver ikke betalt for anmeldelsen. Vi kan dog få provisioner, hvis du klikker på visse links og kuponer.

Læs anmeldelse og download Danske Spil Oddset appen

Nye Oddset kunder

Få 500 kr. i velkomstbonus

18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye kunder 2. Min. indsats: 500 kr. 3. Omsætningskrav: 6X, min. odds: 1,50 4. Gennemspilskrav: inden 60 dage fra aktivering 5. Kun væddemål på Oddset 6. Regler og vilkår gælder
Flere regler & vilkår

Sådan downloader man Danske Spils Oddset app

Hvad enten du er Android eller iOS bruger, så har Danske Spil en app til dig, så du også kan bette nemt og bekvemt på farten. Læs nedenfor hvor nemt det er at hente dem.

Danske Spil android app

Platforme
Sportsgrene
25
Cash Out
Ja
Live Betting
Ja
Live Streaming
Ja
Bonus
500,00 kr.
18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye kunder 2. Min. indsats: 500 kr. 3. Omsætningskrav: 6X, min. odds: 1,50 4. Gennemspilskrav: inden 60 dage fra aktivering 5. Kun væddemål på Oddset 6. Regler og vilkår gælder
Flere regler & vilkår

Guide til hvordan man downloader Danske Spil android app

Danske Spil har gjort det nemt ved, at du kan hente appen med et par klik på deres hjemmeside. Klik på Download til Android, og så har du appen på din mobil inden for kort tid.

Download Oddset til din iOS enhed

Har du en iPhone eller anden iOS enhed, er alt, som det plejer. Du går ind i din App Store og søger efter Oddset, hvorefter du nemt vil kunne finde appen. Appen hentes og installeres som med alle andre apps til iOS.

Hvorfor skal du benytte den nye Oddset app?

Det tog Danske Spil et stykke tid at udgive den nye Oddset-app, men den kom endelig i 2016. Appen skuffer bestemt ikke, så det har uden tvivl været værd at vente på. Appen er optimeret til samtlige styresystemer. Du kan dog også benytte deres mobilside. Dog skal det nævnes, at mobilsiden ikke har alle de samme funktioner som fx den søgefunktion, der findes på appen. Derfor kan det klart anbefales, at du downloader appen til din mobilenhed.

Anmeldelse af Oddset

Appen har et enkelt, men lækkert design, og den er meget brugervenlig. På den første side kan du hurtigt få overblik over de mest relevante sportsbegivenheder. På venstre side af skærmen er der overblik over det store udvalg af sportsgrene, Danske Spil tilbyder. Klikker du for eksempel på fodbold, kan du se forskellige turneringer og ligaer. Der er også en søgefunktion, du kan benytte til at finde en bestemt turnering eller liga. Alle de funktioner, du finder på Danske Spils hjemmeside, kan også findes i appen. En ting, der er værd at være opmærksom på, er, at du ikke kan benytte appen til at spille uden for landets grænser.

Oddset app – funktioner

Funktionerne er sat i højsædet med Oddset-appen. Hvad enten du er til fodboldkamp eller sidder foran dit fjernsyn, kan du satse på udfaldet. Appen har en Live Spil-funktion, der giver dig hurtigt overblik over, hvad du kan spille på live. Skulle du ombestemme dig i løbet af en kamp, kan du benytte en funktion, der hedder Tag Pengene. Så får du din nuværende gevinst eller resterende indskud. Desuden har du adgang til alle de samme statistikker og grafikker, som du kan finde på hjemmesiden. Du kan også streame sportsbegivenheder direkte fra din mobil. Det er en fantastisk funktion, hvis du er på farten, men stadig har brug for at følge med i, hvad der sker. Funktionen er gratis, hvis du har penge på din Danske Spil-konto, eller har spillet inden for det seneste døgn. Der findes selvfølgelig mere end sport på Danske Spil. Der er også et stort udvalg af spillemaskiner, samt Klovn- og Olsenbanden-spil.

dansk-spil-oddset-app

Oddset app systemkrav

Det anbefales at have den nyeste version af dit styresystem installeret. Du kan dog benytte appen, hvis du har mindst Android 4 eller iOS 7 installeret på din mobilenhed.

Oddset ind- og udbetalinger

Hvis du er vant til at bruge hjemmesiden, vil du hurtigt kunne benytte appens betalingsfunktion. Du skal blot klikke på dit profilikon i højre hjørne af skærmen. Derefter klikker du på enten Indbetal eller Udbetal alt efter, om du vil sætte penge ind eller hæve dem. Danske Spil har den ene ulempe, at der ikke er så mange indbetalingsmuligheder som hos andre bookmakere. Du kan ikke benytte eWallets som NETELLER eller Skrill, men du har dog mulighed for at sætte penge ind med betalingskort som Visa og Dankort. Du er begrænset til at sætte 20.000 kr. ind på din Danske Spil-konto ad gangen, og du kan kun få udbetalt dine gevinster en gang om dagen. Alle udbetalinger sker til din NemKonto, som er den eneste mulighed. Indbetalinger sker øjeblikkeligt, mens udbetalinger tager 1-3 dage, før de dukker op på din konto.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Har Danske Spil en android app?

Ja, du skal blot gå ind på Danske Spils hjemmeside. Derfra klikker du på det store Android-ikon, og din download startes automatisk. Alt efter hvilken enhed du benytter, kan det være, at du først skal ind i indstillinger under sikkerherhed og slå ukendte kilder til.

Kan jeg redigere mit væddemål i Danske Spil app'en?

Det er ikke muligt at ændre et væddemål, når det først er placeret, men du har tilgengæld mulighed for at annullere det fra din app.

Hvordan udbetaler du dine penge fra Danske Spil app'en?

Fra din app skal du klikke på profilikonet og derefter gå til udbetaling. Du kan kun få dine penge udbetalt én gang om dagen, og udbetaling kan kun ske til din NemKonto. Der går 1-3 dage, før din udbetaling står til rådighed på din konto.

Hvad er et free bet?

Et free bet er et gratis væddemål. Du får stillet et beløb til rådighed af Danske Spil og kan benytte det gratis. Hvis du vinder, beholder du gevinsten.

OP TIL 500 KR. EKSTRA I VELKOMSTBONUS!

Nye Betsafe kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye kunder 2. Aktivering: 60 dage fra registrering 3. Min. indsats: 100 kr. 4. Max. bonus: 500 kr. 5. Omsætningskrav: 4 X på sport, min. odds 1.50 6. Systemvæddemål samt Neteller & Skrill ekskluderet 7. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
Spil Nu

Få 1000 kr. i velkomstbonus!

Nye Bwin kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye DK kunder 2. Min. indsats: 100 kr. 3. Gennemspilning: 10 X 4. Min. odds: 1.70. 5. Skrill, Neteller & PaySafeCard ekskluderet 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
Spil Nu

Få 100% op til 1.500 kr. i velkomstbonus

Nye Unibet kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye kunder 2. Gyldighed: 60 dage 3. Min. indbetaling: 80 kr. 4. Omsætningskrav: Odds-spil: 3 gange din bonus & indskud, min. odds: 1.40. Casino: 25 gange din bonus. 5. Regler og vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
Spil Nu