via EkstraBladet Rabatkoder
Ansvarsfraskrivelse: Dette er en uafhængig anmeldelse, og vi bliver ikke betalt for anmeldelsen. Vi kan dog få provisioner, hvis du klikker på visse links og kuponer.

Download den nye Cashpoint App idag til både Android og iOS

Cashpoint betting app til din mobil

Hvis du er vild med betting, så bør du ikke snyde dig selv for Cashpoint’s kæmpe udvalg af sportsgrene. Med deres nye app kan du bette overalt! Så er det lige pludselig blevet nemt og sjovt at oddse uanset hvor du befinder dig. Forkort busturen, se hvad der rører sig i deres sportsbook, og tag dit spil til nye højder!

Cashpoint-app-app-store

✓ Masser af funktioner
✓ Lækker brugerflade
✓ Nem og overskuelig

Funktioner & features

Er du også træt af ufuldstændige apps, hvor du alligevel er tvunget til at sidde foran computeren, hvis du skal lave nogle bets og spil der giver mening?

Hos Cashpoint lugter det lidt af nye tider. Med deres nye app, skal det være nemt, hurtigt og enkelt at lave bets online hele tiden, og endda bruge flere af dine kontofunktioner, som eksempelvis cashout og optankning af penge.

I App’en finder du stort set alle de samme funktioner som på deres desktop version, pakket ind i en enkel og intuitiv betting app til din smartphone. Ikke nok med at den er funktionel og proppet med indstillinger, så kører den også fuldstændig upåklageligt. Hvis du vil have en app, der:

 • Er driftsikker
 • Er én af de mest funktionsrige på markedet
 • Altid har adgang til en gigantisk sportsbook
 • Tilbyder live-betting

Så bør du i dén grad skynde at hoppe ind i din lokale appstore eller marketplace og hente denne app, så du aldrig igen går glip af et guld-bet! Og bare rolig. Dette er én af de apps, der rent faktisk er driftsikker og stabil, og som ikke sluger hele batteriet på én gang!

Opret Cashpoint konto

Download Cashpoint betting app idag og få:

Platforme
Sportsgrene
40
Live Betting
Ja

Cashpoint iPhone app – download den til iOS

Ikke nok med at appen er nem, enkel og sjov at bruge, så klares installationen også ganske nemt.

Ved mange andre betting sites har de ikke en app til iPhone, og derfor er du nødt til at hente den fra en skummel hjemmeside, dybt på internettets afkrog. Det slipper du for med Cashpoint, da du kan gå direkte ind og hente den i App Store.

 • Åbn App Store på din mobile enhed
 • Navigér til søgefeltet
 • Søg efter ”Cashpoint”
 • Vælg App’en med Cashpoints logo, og tryk ”hent”
 • Herefter downloades app’en, og den installeres automatisk.

En af de helt store fordele ved at bruge apps der kan findes i App Store er, at du altid kan føle dig sikker på at disse apps ikke er inficeret med malware, som man ofte kan komme ud for, hvis man henter den direkte fra en hjemmeside.

Læs mere på Cashpoints hjemmeside

Cashpoint android app – sådan downloader du den!

Er du android bruger, så kender du måske følelsen af at man en sjælden gang imellem bliver snydt for de nye og fede apps. I betting universet er det ikke anderledes. Det vil Cashpoint dog lave om på, så derfor er deres app tilgængelig for alle – også Android brugere!

 1. Gå til Cashpoints hjemmeside på din android telefon
 2. Tryk på den gule ”Android” knap
 3. Aktiver ”Ukendte kilder” hvis du ikke allerede har denne funktion slået til. Det gøres under ”Indstillinger”, ”Sikkerhed”, ”Ukendte kilder”. Denne funktion kan slås til, for at kunne downloade apps der endnu ikke ligger i Marketplace.
 4. Herefter downloades og installeres app’en helt automatisk, og er klar til brug efter ganske få sekunder.

Når din app er køreklar, skal du blot logge ind, og så kan du fortsætte dine spil hvor du slap. Mere enkelt bliver det ganske enkelt ikke!

Har du ikke en konto endnu, kan du se hvordan du opretter dig og gør brug af den attraktive velkomstbonus her.

Tilmeld dig Cashpoint her

Brugervenlighed

Her er helt klart tale om én af de bedre apps på markedet. Den er brugervenlig og intuitiv, og stort set alle tingene er lette at finde, fordi selve strukturen minder meget om desktop versionen af deres hjemmeside. Det er en fordel, da du her får lettere ved at finde de odds du er vant til! Derudover går appen meget sjældent ned, så selv i et vigtigt live-odds, kan du være sikker på at kunne følge det helt til dørs!

Indbetaling via Cashpoint-appen

Via appen kan man indbetale via de fleste betalingsformer: Neteller, Skrill, PayPal, Paysafecard, Kreditkort og bankoverførsel.

Du behøver ikke at bekymre dig over sikkerheden: Alle transaktioner bliver krypteret og Cashpoint hør brug af de højeste sikkerhedsstandarder.

Vil du vide endnu mere om bookmakeren Cashpoint? Så tag et smut forbi vores Cashpoint bonusside hvor vi anmelder bookmakeren og hvor der er endnu flere informationer at hente.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Er CASHPOINT-mobilappen sikker?

Cashpoint overholder de højeste sikkerhedsstandarder. Det betyder, at dine data krypteres, og du er i sikre hænder hos Cashpoint.

Er der nogle kampe der ikke er i Appen?

Nej. På appen får du en lige så god og fyldestgørende sportsbook, som du vil finde på hjemmesiden.

Koster CASHPOINT-mobilappen penge?

Nej. Cashpoint appen er 100% gratis at downloade

OP TIL 500 KR. EKSTRA I VELKOMSTBONUS!

Nye Betsafe kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye kunder 2. Aktivering: 60 dage fra registrering 3. Min. indsats: 100 kr. 4. Max. bonus: 500 kr. 5. Omsætningskrav: 4 X på sport, min. odds 1.50 6. Systemvæddemål samt Neteller & Skrill ekskluderet 7. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
Spil Nu

Få 500 kr. i velkomstbonus

Nye Oddset kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye kunder 2. Min. indsats: 500 kr. 3. Omsætningskrav: 6X, min. odds: 1,50 4. Gennemspilskrav: inden 60 dage fra aktivering 5. Kun væddemål på Oddset 6. Regler og vilkår gælder
Flere regler & vilkår
Spil Nu

Få 1000 kr. i velkomstbonus!

Nye Bwin kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye DK kunder 2. Min. indsats: 100 kr. 3. Gennemspilning: 10 X 4. Min. odds: 1.70. 5. Skrill, Neteller & PaySafeCard ekskluderet 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
Spil Nu