via EkstraBladet Rabatkoder
Annonce ansvarsfraskrivelse - Dette er en uafhængig anmeldelse, og vi bliver ikke betalt for anmeldelsen. Vi kan dog få provisioner, hvis du klikker på visse links og kuponer.

Betsafe mobil app download og anmeldelse

Nye Betsafe kunder

OP TIL 500 KR. EKSTRA I VELKOMSTBONUS!

18+, spillemyndigheden.dk

1. Nye kunder 2. Aktivering: 60 dage fra registrering 3. Min. indbetaling: 100 kr. 4. Max. bonus: 500 kr. 5. Omsætningskrav: 4 X på sport til min. odds 1,50 6. Systemvæddemål ekskluderet 7. Neteller & Skrill ekskluderet 9. Regler & vilkår gælder.
Flere regler & vilkår

Sådan downloader man Betsafes app til mobilen

Betsafe android app

Der findes desværre ikke en dansk Android-app til Betsafe. Dog er det muligt for Android-brugere at benytte Betsafes mobile hjemmeside, som har alle de samme funktioner som appen. Befinder man sig i udlandet, kan man gå ind på Betsafes hjemmeside og hente appen på den måde.

Betsafe app

Platforme
Sportsgrene
26
Cash Out
Ja
Live Betting
Ja
Live Streaming
Ja
Bonus
500,00 kr.
18+, spillemyndigheden.dk

Betsafe mobil download til iOS?

Uanset om du bruger iPhone eller iPad, kan du få Betsafes app til din enhed. Du skal blot gå ind på din enheds App Store og søge efter Betsafe for at finde appen klar til download og installation.

Hvorfor skal du benytte betsafe på mobilen?

Betsafe tilbyder deres kunder alle de samme muligheder på deres app, som der findes på hjemmesiden. Den eneste forskel er, at du kan benytte dem, uanset hvor du befinder dig. Selvom der kun findes en iOS-app til det danske marked, kan Android-brugere sagtens få den samme gode oplevelse ved at benytte mobilsiden. Betsafe har et stort udvalg af odds, live som prematch, og du kan gennem appen eller mobilsiden foretage betalinger og få adgang til bonusser og kampagner.

Betsafe app anmeldelse

Med et godt og intuitivt design bliver du hurtigt vant til at bruge Betsafes app til din mobil. En stor fordel er, at du ikke skal finde dit NemID frem hver gang, du skal bruge den, så du kan hurtigt komme i gang med at bette. Appen giver dig en oversigt, hvor du nemt kan finde diverse sportsbegivenheder, som du kan placere væddemål på. Som med mange andre lignende applikationer, kan du finde sportsgrene nydeligt opdelt i venstre side af appen, og her kan du også søge efter ligaer og turneringer. Appen giver dig rig mulighed for at følge med i alle de live-odds og prematch-odds, der er. Knappen til live-betting giver dig overblikket, du har brug for, og trykker du på live-streaming, venter der en masse lækre live-begivenheder. Appen er som nævnt nem at finde rundt i, men skulle du alligevel fare vild, er der en smart søgefunktion.

Betsafe app funktioner

Live-betting funktionen hos Betsafe er utrolig praktisk at have i lommen. Ved at trykke på live-bet kan du med det samme se alle de forskellige sportsbegivenheder, du kan placere væddemål på. Under en fodboldkamp har du for eksempel også mulighed for at bette på europæisk handicap, antal mål scoret, hvem der scorer næste mål, og mange andre typer spil. Desværre tilbyder Betsafe ikke mange af de redskaber, som andre bookmakere tilbyder såsom live-grafik og statistikker, mens en kamp er i gang. Dog kan du stadig følge med i kampen ved at benytte funktionen til live-streaming. Der findes endnu ikke en Cash Out-funktion, men forhåbentlig kommer der snart en.

betsafe-dk-app

Betsafe app systemkrav

Hvis du bruger iOS, skal dit styresystem være version 5 eller nyere for at kunne køre Betsafe-appen. Det vil sige, at de fleste nyere iPhones og iPads kan installere og køre appen uden nogle problemer. Bruger du Android, er der som sagt ingen app, men du kan benytte mobilsiden, uanset hvilken enhed du ejer.

Betsafe app ind- og udbetalinger

Betsafe-appen er kompatibel med de fleste betalingsmetoder. Uanset om du bruger Visa/Dankort eller NETELLER, vil du kunne sætte penge ind på din Betsafe-konto. Du kan selvfølgelig også benytte almindelig bankoverførsel. Gå ind på din Betsafe-app og fold menuen i den højre side ud. Herfra vælger du Indsæt, hvor du så kan se dine muligheder. Når du har valgt en metode og indtastet et beløb, bliver penge sat til rådighed med det samme. Udbetaling foregår på samme måde, men der går et par arbejdsdage, før beløbet står til rådighed på din konto. Betsafe havde tidligere ret høje gebyrer for ind- og udbetaling, men de er heldigvis fjernet nu.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Har betsafe en android app?

Betsafe har desværre ikke en dansk Android-app, men du kan benytte mobilsiden og nyde godt af alle de samme funktioner, som appen har.

Hvordan udbetaler du dine penge fra betsafe app'en?

Ved at navigere til menuen i højre side vil du få adgang til de forskellige betalingsmuligheder. Her kan du få dine gevinster udbetalt. Dog kan du kun få pengene ud samme vej, som de kom ind. Det vil sige, at hvis du bruger en eWallet, bliver din gevinst sendt til dig den vej.

Kan jeg redigere mit væddemål i betsafe app'en?

Det er desværre ikke muligt at ændre eller redigere et væddemål, og der findes på nuværende tidspunkt ikke en Cash Out-funktion hos Betsafe.

Hvad er et Riskfreebet?

Et riskfreebet er, som navnet antyder, et væddemål, som du ikke løber nogen risiko ved at placere. Selv hvis du ikke vinder, bliver din indsats refunderet i form af en bonus, som du derefter kan benytte til et andet væddemål.

Få 1000 kr. i velkomstbonus!

Nye Bwin kunder
18+, spillemyndigheden.dk
1. Kun nye kunder, 18+ år, bosat i DK 2. min. indbetaling: 100 kr. 3. Gennemspilning: 10 X til min. odds 1.70. 4. Skrill, Neteller & PaySafe Card ekskluderet 6. Regler & vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
Spil Nu

Få 500 kr. i velkomstbonus

Nye Oddset kunder
18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye kunder 2. Min. Indbetaling: 500 kr. 3. Omsætningskrav: 6X til min. odds 1,50 4. Gennemspilskrav: indenfor 60 dage fra aktivering 5. Kun væddemål på Oddset 6. Regler og vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
Spil Nu

Få 100% op til 1.500 kr. i velkomstbonus

Nye Unibet kunder
18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye kunder 2. Gyldighed: 60 dage 3. Min. indbetaling: 80 kr. 4. Omsætningskrav: Odds-spil: 3 gange din bonus & indskud, min. odds: 1.40. Casino: 25 gange din bonus. 5. Regler og vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
Spil Nu