via EkstraBladet Rabatkoder
Ansvarsfraskrivelse: Dette er en uafhængig anmeldelse, og vi bliver ikke betalt for anmeldelsen. Vi kan dog få provisioner, hvis du klikker på visse links og kuponer.

Betfair app | Download og anmeldelse

Nye Betfair kunder

100% bonus på op til 1.000 kr.

18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye DK kunder 2. Promokode: ZSKW02 3. Betaling med kort eller Paypal 4. Det samlede beløb skal gennemspilles fire gange indenfor 90 dage 5. min. odds: 1.8 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår

Betfair app til din mobil

Betfair er en af de største og mest populære betting-sider i verden og var desuden den allerførste af slagsen. Dog stopper Betfairs opfindsomhed ikke med deres hjemmeside. De har også udviklet en fantastisk app til din mobil, der gør det nemt at placere væddemål, uanset hvor i verden du befinder dig.

Sådan downloader man Betfair appen

Du kan få adgang til Betfairs app, uanset hvilken slags smartphone eller tablet du har. Dog skal du være opmærksom på, at processen for at installere den kan variere, alt efter hvilket styresystem du har på din mobil. Læs mere om hvordan du downloader appen til iOS og Android nedenfor.

Betfair app download til Android

Da google ikke tillader betting apps i Google Store, skal du hente appen direkte fra Betfairs hjemmeside. Følg de nedenstående trin og du er snart klar til betting via mobilen.

 1. Opret en Betfair-konto. Du kan ikke kan downloade appen uden først at være registreret.
 2. Når du har registreret dig hos Betfair og er logget ind på din Betfair-konto, skal du klikke på fanen, der hedder Sport og derefter på Mobil. Dette vil føre dig til siden, hvor du kan downloade appen. Alternativt kan du gå direkte til siden ved at klikke HER.
 3. Du kan også indtaste dit mobilnummer på Betfairs hjemmeside og bede om at få sendt et link til din telefon. Derefter vil du få et download-link og instruktioner direkte til din mobil via SMS. Når du har modtaget dine instruktioner og link, skal du bare klikke på installationen, og så klares resten automatisk.

Hvis du har problemer med at downloade kan det være fordi det på nogle telefoner kan det være nødvendigt først at gå til indstillinger på din android-enhed og klikke på sikkerhed. Markér derefter afkrydsningsfeltet for Ukendte kilder, bekræft og prøv igen.

Hent Betfair til Android her

Betfair app download til iOS (iPhone)

Hvis du er en iPhone-bruger, kan du downloade Betfair-appen til iPhone fra din App Store. Som med Android, har du også mulighed for at downloade appen via Betfairs hjemmeside.

For at downloade Betfair-appen til iPhone skal du følge disse trin:

 1. Hvis du ikke har en Betfair-konto, skal du først oprette en på deres hjemmeside.
 2. Gå derefter til din App Store
 3. Søg efter den officielle Betfair-app
 4. Download og installer Betfair-appen til din iPhone

Download appen til iPhone her

Download Betfair appen idag og få:

Platforme
Sportsgrene
18
Cash Out
Ja
Live Betting
Ja
Live Streaming
Ja
Bonus
1.000,00 kr.
18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye DK kunder 2. Promokode: ZSKW02 3. Betaling med kort eller Paypal 4. Det samlede beløb skal gennemspilles fire gange indenfor 90 dage 5. min. odds: 1.8 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår

Betfair app funktioner

Med Betfairs app har du adgang til alle de samme funktioner, som du ville have, hvis du brugte Betfairs hjemmeside. Det gør betting til en nem og praktisk oplevelse, når man har med en stabil og pålidelig app at gøre.

 • Du kan også få adgang til en detaljeret oversigt over alle dine tidligere indsatser med mulighed for at sortere dine resultater i bestemte kategorier.
 • Vigtige oplysninger, såsom live-scores og statistikker for tusindvis af sportsbegivenheder, er også lige ved hånden med Betfairs app.
 • Live-streaming er også en mulighed med Betfairs app. Dog er denne funktion i øjeblikket begrænset til hestevæddeløb. Dette kan være frustrerende for fans af fodbold og tennis, men forhåbentlig bliver det også muligt at følge med i disse sportsgrene i fremtiden.
 • Fordi appen er interaktiv, betyder det, at du ikke skal bruge tid på at skifte vindue for at ændre et væddemål, når en kamp er i gang.
 • Sidst, men ikke mindst, er der Betfairs Cash Out-funktion. Måske er en begivenhed ikke gået som forventet, og du har ikke lyst til at fortsætte med dit væddemål. Måske går alt, som det skal, men er lidt for godt til at være sandt. Cash Out-funktionen giver dig mulighed for at få udbetalt din resterende indsats (og gevinst), inden begivenheden er ovre.

Hvis du bruger Betfair regelmæssigt, vil du elske at benytte appen til at placere væddemål. Uanset hvad du vædder på, giver Betfair dig nem adgang til odds både før og under et arrangement med din nuværende balance tydeligt vist.

betfair-app-foto-4

Hvorfor skal du benytte Betfair mobile?

Du får en fantastisk betting-oplevelse med Betfairs mobilapp. Betfair har altid stået i spidsen for online-betting, og det bliver de ved med. Med deres app på din telefon har du altid adgang til de seneste nyheder, statistikker, resultater og bonusser i din lomme. Du har selvfølgelig også mulighed for at streame nogle begivenheder live og vædde på deres udfald, mens de er i gang.

Betfair opdaterer løbende deres app for at forbedre brugerfunktionaliteten og de kan lide at passe på deres kunder. Både nye og tilbagevendende kunder bliver regelmæssigt tilbudt forbedrede odds til sportsbegivenheder.

Betfair er den bookmaker der tilbyder aller flest tilbud til nye kunder og tilbuddene opdateres eller udskiftes hver uge. Betfair har alle relevante kampagner og bonusser samlet et sted, så du ikke skal lede efter dem i din indbakke.

Er det første gang, du bruger Betfair, er der også en bonus at hente for at få dig godt i gang. Læs mere herom og hent din Betfair velkomstbonus her.

Betfair app systemkrav

Betfair-appen tilbydes til både iOS- og Android-enheder. iOS-brugere skal have version 7 eller nyere installeret, og de kan hente appen fra deres App Store. Er du Android-bruger, kræves der version 2.1 eller nyere. Selvom disse er minimumskravene, kan du ifølge Betfair godt downloade appen, selvom dit system ikke møder kravene. Dog er dette på egen risiko. Der er også et minimumskrav til skærmopløsningen (480×320 pixel) på din Android-mobil.

Betfair app ind- og udbetalinger

Når det gælder ind- og udbetaling, er funktionaliteten på Betfairs app i top. Der er ikke mange bookmakere, der har formået at gøre denne del nem og overskuelig, men Betfair skuffer skam ikke på dette område.

Du kan foretage indbetalinger fra en række populære online banking-metoder (såsom PayPal) og ligeledes få udbetalt dine gevinster på samme måde. Altsammen ordnet med blot et par tryk på mobilen.

Alle de betalingsmuligheder, der findes på Betfairs hjemmeside såsom netbank, MobilePay og PayPal, kan også benyttes via appen. Find en oversigt over alle betalingsmetoder, behandlingstider og indbetalingskrav her. Ligeledes giver appen dig adgang til samtlige bonusser, som du ville kunne få via hjemmesiden.

Nye Betfair kunder

BEDSTE ODDS PÅ SUPERLIGAEN - 100% BONUS!

Spil Nu
18+, spillemyndigheden.dk
1. Tilmeld dig med promokoden ZSKW02. 2. Din konto skal registreres i Danmark. 3. Du kan ikke deltage i kampagnen, hvis du er nuværende eller tidligere kontohaver. 4. Kun indbetalinger, der foretages med kort eller Paypal, vil kvalificere dig til kampagnen og udløse bonus. 5. Fulde vilkår og betingelser gælder.
Flere regler & vilkår

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Har betfair en android app?

Ja, men der er en ting, du skal være opmærksom på. Da Google ikke giver adgang til betting-apps i deres Play Store, er det ikke muligt at installere den via traditionelle metoder. Derimod skal du downloade appen fra Betfairs hjemmeside, som heldigvis har gjort det nemt og sikkert.

Kan jeg redigere mit væddemål i betfair app'en?

Nej. Når Betfair har bekræftet dit væddemål, kan du ikke ændre vilkårene, annullere eller tilbagekalde det pågældende væddemål under nogen omstændigheder. Når væddemålet er blevet lavet, er det bindende.

Hvordan udbetaler du dine penge fra betfair app'en?

For at få udbetalt dine gevinster fra din konto, skal du logge på og gå til Min konto. Under Betalinger kan du få dine penge udbetalt. Hvis du har sat penge ind på din Betfair-konto ved hjælp af en bestemt betalingsmetode, får du også pengene udbetalt gennem denne betalingsmetode. Højtider og weekender klassificeres ikke som arbejdsdage.

Hvad er et V/P væddemål?

V/P står for vinder/placering og er et dobbelt væddemål. Her kan du vædde på to forskellige udfald. Vædder du for eksempel på heste, kan du satse på, at din hest enten vinder eller får en bestemt placering. Det koster lidt mere, men fordobler dine chancer.

Få 1000 kr. i velkomstbonus!

Nye Bwin kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye DK kunder 2. Min. indsats: 100 kr. 3. Gennemspilning: 10 X 4. Min. odds: 1.70. 5. Skrill, Neteller & PaySafeCard ekskluderet 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
Spil Nu

Få 100% op til 1.500 kr. i velkomstbonus

Nye Unibet kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye kunder 2. Gyldighed: 60 dage 3. Min. indbetaling: 80 kr. 4. Omsætningskrav: Odds-spil: 3 gange din bonus & indskud, min. odds: 1.40. Casino: 25 gange din bonus. 5. Regler og vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
Spil Nu

FÅ 100% OP TIL 1000 KR. I VELKOMSTBONUS

Nye 888sport kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye spillere 2. Indsats: min. 70kr. 3. Promokode: 100BONUS 4. Omsætningskrav: 10 X 5. Min. odds: 1.5 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
Spil Nu