via EkstraBladet Rabatkoder
Annonce ansvarsfraskrivelse - Dette er en uafhængig anmeldelse, og vi bliver ikke betalt for anmeldelsen. Vi kan dog få provisioner, hvis du klikker på visse links og kuponer.

Betfair app | Download og anmeldelse

Nye Betfair kunder

100% bonus på op til 1.000 kr.

18+, spillemyndigheden.dk

1. Nye kunder 2. Promokode: ZSKW02. 3. Din konto skal registreres i Danmark. 4. Kun kort eller Paypal. 5. Gyldighed: 90 dage 6.  Cash Out spil tæller ikke med i gennemspilningskravet 7. Regler & vilkår gælder.
Flere regler & vilkår

Sådan downloader man Betfairs app

Hvis du er en Android-bruger, er det nemt at få Betfair-appen til din smartphone. Appen vil give dig fuld adgang til alle funktionerne på Betfairs hjemmeside, ligesom når du benytter den på din stationære eller bærbare computer.

Betfair app android

Platforme
Sportsgrene
18
Cash Out
Ja
Live Betting
Ja
Live Streaming
Ja
Bonus
1.000,00 kr.
18+, spillemyndigheden.dk

Guide til hvordan man downloader Betfairs android app

For at downloade direkte fra Betfairs hjemmeside skal du følge nedenstående trin.

Første trin er at oprette en Betfair-konto, da du ikke kan downloade appen uden først at være registreret.

Når du har registreret dig hos Betfair og er logget ind på din Betfair-konto, skal du klikke på fanen, der hedder Sport og derefter på Mobil. Dette vil føre dig til siden, hvor du kan downloade appen. Alternativt kan du gå direkte til siden ved at klikke HER.

En anden mulighed er at indtaste dit mobilnummer på Betfairs hjemmeside og bede om at få sendt et link til din telefon. Derefter vil du få et download-link og instruktioner direkte til din mobil via SMS.

Når du har modtaget dine instruktioner og link, skal du bare klikke på installationen, og så klares resten automatisk.

Med nogle telefoner kan det være nødvendigt at først gå til dine Indstillinger og klik på Programmer. Markér derefter afkrydsningsfeltet for Ukendte kilder og bekræft. Log ind på din Betfair-konto, og klik på download-linket.

Betfair app download til iOS?

Hvis du er en iPhone-bruger, kan du downloade Betfair-appen til iPhone fra din App Store. Som med Android, har du også mulighed for at downloade appen via Betfairs hjemmeside.

For at downloade Betfair-appen til iPhone skal du følge disse trin:

  1. 1. Hvis du ikke har en Betfair-konto, skal du først oprette en på deres hjemmeside.
  2. 2. Gå derefter til din App Store
  3. 3. Søg efter den officielle Betfair-app
  4. 4. Download og installer Betfair-appen til din iPhone

Hvorfor skal du benytte Betfair mobile?

Du får en fantastisk betting-oplevelse med Betfairs mobilapp. Betfair har altid stået i spidsen for online-betting, og det bliver de ved med.

Med deres app på din telefon har du altid adgang til de seneste nyheder, statistikker, resultater og bonusser i din lomme.

Du har selvfølgelig også mulighed for at streame nogle begivenheder live og vædde på deres udfald, mens de er i gang.

Betfair opdaterer løbende deres app for at forbedre brugerfunktionaliteten.

Betfair kan også lide at passe på deres kunder. Både nye og tilbagevendende kunder bliver regelmæssigt tilbudt forbedrede odds til sportsbegivenheder.

Betfair har endda alle relevante kampagner og bonusser samlet et sted, så du ikke skal lede efter dem i din indbakke.

Er det første gang, du bruger Betfair, er der også en bonus at hente for at få dig godt i gang.

Betfair app anmeldelse

Betfair er en af de største og mest populære betting-sider i verden og er desuden den allerførste af slagsen. Dog stopper Betfairs opfindsomhed ikke med deres hjemmeside.

De har også udviklet en fantastisk app til din mobil, der gør det nemt at placere væddemål, uanset hvor i verden du befinder dig.

Du kan få adgang til Betfairs app, uanset hvilken slags smartphone eller tablet du har.

Dog skal du være opmærksom på, at processen for at installere den kan variere, alt efter hvilket styresystem du har på din mobil.

Med Betfairs app har du adgang til alle de samme funktioner, som du ville have, hvis du brugte Betfairs hjemmeside.

Du kan placere væddemål på samtlige kampe, både før de er startet, og imens de står på. Du kan sætte penge ind, du kan hæve dine gevinster, og du kan benytte dig af Betsfairs mange bonusser og kampagner.

Selvom appen ikke er decideret smuk, bliver dens udseende opvejet af dens funktionalitet.

Det gør betting til en nem og praktisk oplevelse, når man har med en stabil og pålidelig app at gøre.

Desuden har du som bruger adgang til en række indstillinger, der gør det muligt at tilpasse din betting-oplevelse.

Betfairs app giver dig også adgang til al den information, du skulle havde brug for til at placere et godt væddemål.

Fordi appen er interaktiv, betyder det, at du ikke skal bruge tid på at skifte vindue for at ændre et væddemål, når en kamp er i gang.

Betfair app funktioner

Hvis du bruger Betfair regelmæssigt, vil du elske at benytte appen til at placere væddemål.

Uanset hvad du vædder på, giver Betfair dig nem adgang til odds både før og under et arrangement med din nuværende balance tydeligt vist.

Du kan også få adgang til en detaljeret oversigt over alle dine tidligere indsatser med mulighed for at sortere dine resultater i bestemte kategorier.

Vigtige oplysninger, såsom live-scores og statistikker for tusindvis af sportsbegivenheder, er også lige ved hånden med Betfairs app.

Live-streaming er også en mulighed med Betfairs app. Dog er denne funktion i øjeblikket begrænset til hestevæddeløb. Dette kan være frustrerende for fans af fodbold og tennis, men forhåbentlig bliver det også muligt at følge med i disse sportsgrene i fremtiden.

Du kan foretage indbetalinger fra en række populære online banking-metoder (såsom PayPal) og ligeledes få udbetalt dine gevinster på samme måde. Altsammen ordnet med blot et par tryk på mobilen.

Sidst, men ikke mindst, er der Betfairs Cash Out-funktion. Måske er en begivenhed ikke gået som forventet, og du har ikke lyst til at fortsætte med dit væddemål. Måske går alt, som det skal, men er lidt for godt til at være sandt. Cash Out-funktionen giver dig mulighed for at få udbetalt din resterende indsats (og gevinst), inden begivenheden er ovre.

betfair-dk-betting-app

Betfair app systemkrav

Betfair-appen tilbydes til både iOS- og Android-enheder. iOS-brugere skal have version 7 eller nyere installeret, og de kan hente appen fra deres App Store. Er du Android-bruger, kræves der version 2.1 eller nyere. Selvom disse er minimumskravene, kan du ifølge Betfair godt downloade appen, selvom dit system ikke møder kravene. Dog er dette på egen risiko. Der er også et minimumskrav til skærmopløsningen (480×320 pixel) på din Android-mobil.

Betfair app ind- og udbetalinger

Når det gælder ind- og udbetaling, er funktionaliteten på Betfairs app i top. Der er ikke mange bookmakere, der har formået at gøre denne del nem og overskuelig, men Betfair skuffer skam ikke på dette område.

Alle de betalingsmuligheder, der findes på Betfairs hjemmeside såsom netbank, MobilePay og PayPal, kan også benyttes via appen. Ligeledes giver appen dig adgang til samtlige bonusser, som du ville kunne få via hjemmesiden.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Har betfair en android app?

Ja, men der er en ting, du skal være opmærksom på. Da Google ikke giver adgang til betting-apps i deres Play Store, er det ikke muligt at installere den via traditionelle metoder. Derimod skal du downloade appen fra Betfairs hjemmeside, som heldigvis har gjort det nemt og sikkert.

Hvordan udbetaler du dine penge fra betfair app'en?

For at få udbetalt dine gevinster fra din konto, skal du logge på og gå til Min konto. Under Betalinger kan du få dine penge udbetalt. Hvis du har sat penge ind på din Betfair-konto ved hjælp af en bestemt betalingsmetode, får du også pengene udbetalt gennem denne betalingsmetode. Højtider og weekender klassificeres ikke som arbejdsdage.

Kan jeg redigere mit væddemål i betfair app'en?

Nej. Når Betfair har bekræftet dit væddemål, kan du ikke ændre vilkårene, annullere eller tilbagekalde det pågældende væddemål under nogen omstændigheder. Når væddemålet er blevet lavet, er det bindende.

Hvad er et V/P væddemål?

V/P står for vinder/placering og er et dobbelt væddemål. Her kan du vædde på to forskellige udfald. Vædder du for eksempel på heste, kan du satse på, at din hest enten vinder eller får en bestemt placering. Det koster lidt mere, men fordobler dine chancer.

Få 1000 kr. i velkomstbonus!

Nye Bwin kunder
18+, spillemyndigheden.dk
1. Kun nye kunder, 18+ år, bosat i DK 2. min. indbetaling: 100 kr. 3. Gennemspilning: 10 X til min. odds 1.70. 4. Skrill, Neteller & PaySafe Card ekskluderet 6. Regler & vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
Spil Nu

Få 100% op til 1.500 kr. i velkomstbonus

Nye Unibet kunder
18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye kunder 2. Gyldighed: 60 dage 3. Min. indbetaling: 80 kr. 4. Omsætningskrav: Odds-spil: 3 gange din bonus & indskud, min. odds: 1.40. Casino: 25 gange din bonus. 5. Regler og vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
Spil Nu

FÅ 100% OP TIL 1000 KR. I VELKOMSTBONUS

Nye 888sport kunder
18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye spillere 2. Indbetal min. 70 kr. 3. Promokode: 100BONUS 4. Omsætningskrav: 10 gange til min. odds 1.5 5. Regler, vilkår + fuld bonuspolitik gælder.
Flere regler & vilkår
Spil Nu