via EkstraBladet Rabatkoder
Ansvarsfraskrivelse: Dette er en uafhængig anmeldelse, og vi bliver ikke betalt for anmeldelsen. Vi kan dog få provisioner, hvis du klikker på visse links og kuponer.

Bedste Oddset App i Danmark

Mange bookmakere online, også i Danmark, tilbyder muligheden for at spille via deres apps. Dette gør spillet nemt, og du kan foretage dine valg fra sofaen eller fra dit sæde på stadion. Betting-apps er som regel gratis at downloade til både iPhone og Android, og de er blevet meget populære de senere år netop, fordi det gør det utroligt nemt at spille. Vi har kigget nærmere på de forskellige apps, så tjek vores anmeldelser.

Reklame

Hent apps og læs vores bookmaker app-anmeldelser her

BookmakerBonusAvailable appPopularitetBookmaker app page
1.000,00 kr.

Android, iOS

Læs app-anmeldelse
Hent app
18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye spillere 2. Indsats: min. 70kr. 3. Promokode: 100BONUS 4. Omsætningskrav: 10 X 5. Min. odds: 1.5 6. Regler & vilkår gælder Flere regler & vilkår
1.000,00 kr.

Android, iOS

Læs app-anmeldelse
Hent app
18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye DK kunder 2. Promokode: ZSKW02 3. Betaling med kort eller Paypal 4. Det samlede beløb skal gennemspilles fire gange indenfor 90 dage 5. min. odds: 1.8 6. Regler & vilkår gælder Flere regler & vilkår
600,00 kr.

Android, iOS

Læs app-anmeldelse
Hent app
18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye DK kunder med første indbetaling 2. Neteller og Skrill ekskluderet 3. Min. indsats: 100 kr. 4. Regler og vilkår gælder. Flere regler & vilkår
1.000,00 kr.

Android, iOS

Læs app-anmeldelse
Hent app
18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye DK kunder 2. Min. indsats: 100 kr. 3. Gennemspilning: 10 X 4. Min. odds: 1.70. 5. Skrill, Neteller & PaySafeCard ekskluderet 6. Regler & vilkår gælder Flere regler & vilkår
1.500,00 kr.

Android, iOS

Læs app-anmeldelse
Hent app
18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye kunder 2. Gyldighed: 60 dage 3. Min. indbetaling: 80 kr. 4. Omsætningskrav: Odds-spil: 3 gange din bonus & indskud, min. odds: 1.40. Casino: 25 gange din bonus. 5. Regler og vilkår gælder. Flere regler & vilkår

Stjernetildelingen er baseret på søgevolumen på google i de sidste 12 måneder siden maj 2018.

Hvad gør betting via mobilen så populært?

Der er mange faktorer, som har spillet ind for at gøre betting via mobilapps så populært. I bund og grund handler det mest af alt om tilgængelighed og nemhed for brugeren. Bookmakernes apps gør det utroligt nemt at spille på dine favoritsportsgrene – ofte meget hurtigere end via deres egen desktop-version. De forskellige apps gør det også nemt at navigere rundt, og processen fra tanke til satsning er kort, hvilket samtidig betyder, at du kan spille på kampe, som foregår nu og her. Du behøver altså hverken gå ned på hjørnet til kiosken for at spille eller finde din computer frem, da du kan spille direkte fra mobiltelefonen. Mange apps tilbyder efterhånden også live-streaming og mulighed for udbetaling.

Bookmaker apps – Android overfor iOS

to-personer-better-fra-deres-smartphonesSom nævnt tidligere, er de fleste af bookmakernes apps gratis og tilgængelige til download for både iPhone og Android, og som regel er der ingen forskel mellem de to. Begge versioner tilbyder kunderne de samme muligheder i form af f.eks. live-streaming, live-betting og store mængder af information om spil og statistikker. Du kan ofte hente din app direkte fra bookmakerens hjemmeside samt via Apples App Store, og de er nemme at installere. De fleste af denne type betting-apps kræver minimal plads på telefonen, og der er samtidig meget få restriktioner ved brugen af dem.

Odds app og betting app tilbud

Mange af de store bookmakere online forsøger samtidig konstant at forbedre deres apps for at give deres kunder og brugere nye muligheder i form af enten spil, information eller en hurtigere proces fra beslutning til gevinst. Apps til spil online bliver derfor mere og mere anvendelige og populære at benytte. Selvfølgelig ønsker og forlanger alle kunder noget forskelligt fra den pågældende app, men med så mange udbydere på markedet ved vi, at det er muligt at finde den rette app til netop dig også – hvad enten du lægger vægt på den ene eller den anden funktion. Tag dig lidt tid til at finde den rigtige, og læs eventuelt vores anmeldelser her på siden for at få et større indblik i, hvad de forskellige bookmakere kan tilbyde dig.

Hvad skal man undersøge omkring betting apps?

For at du rigtigt kan drage fordel af bookmakernes apps og eventuelle tilbud, råder vi dig til at tage højde for et par få ting. For det første skal du finde ud af, om din enhed eller mobiltelefonen overhovedet understøtter muligheden for at kunne benytte en sådan app. Dog vil størstedelen af alle Android- eller iPhone-telefoner som regel have denne mulighed. Selvom de fleste af denne type apps er designet til at gøre processen fra beslutning til eventuel gevinst kortere, er det også vigtigt at se på, hvor lang tid det tager dig at logge ind på appen, og hvor nemt det er at finde de informationer, du skal bruge for at træffe dine beslutninger. Dernæst må du også se på, hvordan indbetaling til din konto foregår – er det f.eks. en tidskrævende proces at skulle indbetale penge på din konto?

Direkte mobil notifikationer

En anden meget stor fordel ved at benytte apps til spil eller live-betting er, at du hurtigt og i real-time bliver notificeret om ændringer eller fremskridt i den pågældende kamp. Brugerne kan som regel vælge at indstille appen til at sende notifikationer direkte til mobiltelefonen, da de ellers ville gå tabt i spammail eller en fyldt indbakke. Vi anbefaler derfor, at du slår dine notifikationer til, når du benytter denne type app, da det vil hjælpe dig til at træffe de rette beslutninger, og du vil ikke gå glip af potentielle gode tilbud i form af f.eks. bonusser eller lignende.

Optimerede hjemmesider eller applikationer?

Efterhånden tilbyder de fleste bookmakere online kunderne, at de kan benytte en app, når de ønsker at spille, men mange af dem udbyder samtidig også mere og mere optimerede hjemmesider til samme formål. De er mange gange et effektivt alternativ til almindelige desktop-hjemmesider. Selvom mange af hjemmesiderne ikke vil føles hele så effektive eller nemme som appen, tilbyder de stadig en høj grad af bekvemmelighed, når det gælder den måde, du organiserer dine spil og indsatser i forhold til tidligere. Du vil oftest have alle de samme muligheder, hvis ikke flere. Så hvis du ikke ønsker at downloade en app til din telefon, kan du fortsat benytte bookmakernes hjemmesider på mobilen og stadig gøre spillet nemt.

Hvordan finder man de bedste betting apps til Android-telefoner

Hvis du bruger en Android-telefon, og du ønsker at downloade en app fra din bookmaker online, kan dette gøres meget nemt. Du vil ikke kunne finde din app i Play Store, da man har nedsat regulationer omkring dette, hvilket betyder, at processen altså ikke er helt så nem som for iPhone-brugere. De fleste bookmakere online tilbyder et link til downloadning af deres app direkte fra hjemmesiden,så du altså ikke behøver besøge Play Store. Når du overvejer at downloade appen fra hjemmesiden, skal du dog være sikker på, at din mobiltelefon har den nødvendige ledige plads til rådighed, og at dit styresystem er kompatibelt med appen. Hvis du benytter et af de følgende styresystemer, er vores erfaring, at du ikke vil opleve problemer: Jelly Bean, Gingerbread, Froyo, Honeycomb, Ice Cream Sandwich.

Hvilke Android-enheder kan man bruge til betting?

Som vi tidligere har nævnt, kan du benytte denne type apps på de fleste Android-enheder, også selvom du ikke kan downloade appen direkte fra Googles Play Store. Alle Android-enheder, som bruger følgende styresystemer, har som regel ingen problemer med at benytte bookmakernes app: Ice Cream Sandwich, Gingerbread, Honeycomb eller Jelly Bean – det betyder i realiteten, at de fleste med enten en Samsung Galaxy, Google Nexus, Sony Xperia eller HTC-telefon kan benytte denne type app.

iPhone Betting App | Hvordan finder jeg betting-apps til iOS?

For iOS-brugere er det en smule nemmere, da de kan gå ind og downloade denne type apps direkte fra Apples App Store, og langt de fleste apps kan benyttes både på iPhone og iPad. Dog skal du som bruger være opmærksom på, om dit styresystem har de rette opdateringer, og om du har nok ledig plads til rådighed på din enhed.

Betting applikationer | Kriterier for vores anmeldelser

Vi har gennemgået de fleste apps, som de store bookmakere online udbyder, og anmeldt dem her på siden, men du skal være opmærksom på, at vi selvfølgelig kun har taget højde for objektive faktorer, og din oplevelse af appen kan være en helt anden. Mange bookmakere tilbyder et stort antal funktioner og muligheder på deres apps, og der er nogle faktorer, som vi er opmærksomme på, når vi anmelder. Det kan f.eks. være muligheder for ind- og udbetalinger, live-streaming og live-betting samt appens interface og navigation.

live-betting-fra-tablet

Betting apps | Funktioner

En betting-app, som tilbyder mange funktioner og muligheder, vil ofte være mere succesfuld end andre – også selvom nogle udbydere ikke tilbyder helt så mange muligheder på appen som på deres desktop hjemmeside. De mest populære funktioner er som regel muligheden for ind- og udbetaling via mobiltelefonen, samt live-streaming, live-betting og god kundeservice, hvis der skulle opstå problemer.

Betting apps | Brugervenlighed

En af de store fordele ved at benytte en betting-app er, at de er hurtige og ofte meget nemme at benytte. Du har som kunde mulighed for at vurdere indsatser og spille, når du er på farten. Nemheden ved disse apps vil ofte give dig som bruger en helt anden oplevelse af online-betting end tidligere, og industrien er konstant i udvikling, så du kan hele tiden se frem til nye muligheder i form af information eller spilleformer.

Betting apps | Velkomstbonuser

Når du registrerer dig som kunde ved en ny bookmaker online, hvad enten det er via deres mobilapp eller deres hjemmeside, så vil du ofte modtage gavmilde bonusser eller andre attraktive tilbud. Det kan f.eks. være, at bookmakeren matcher dit indskud, eller at dine odds forbedres. Selvom en eventuel bonus måske ikke er den afgørende faktor for dig, kan der stadig være mange fordele ved at holde øje med nye tilbud.

Betting apps | Grafik

Selvom det måske ikke står højt på din liste over krav til en bookmaker online, så er det alligevel vigtigt at se på det rent visuelle aspekt ved denne type apps, da det kan forandre og forbedre din oplevelse drastisk. Mange bookmakere har udviklet yderst brugervenlige apps, som samtidig er nemme at navigere rundt i, og hvor det visuelle aspekt skaber en god oplevelse.

Regler omkring betting på mobilen i Danmark

De fleste bookmakere online opererer i flere lande på samme tid, og du skal som kunde være opmærksom på, om den pågældende app og udbyder overholder gældende regler og lovgivning på området. I Danmark gælder det, at du skal være fyldt 18 år for at kunne registrere dig, og bruge denne type betting-app – også fordi du ifølge lovgivningen skal registrere dig via dit NemID. Bookmakeren må samtidig have en gyldig licens til at drive spillevirksomhed i Danmark, men du kan nemt tjekke de enkelte bookmakere online og se, om de lever om til den gældende lovgivning.

Sikkerheden omkring betting via mobilen

På baggrund af den teknologiske udvikling, og med hjælp fra bookmakerne selv, er det yderst sikkert, og der vil som regel være meget få problemer ved at spille online. Dette gælder også, når du benytter apps til formålet. Mistænkelig adfærd eller problemer opdages for det meste hurtigt, og du kan få hurtig hjælp fra kundeservice, hvis det er tilfældet. De fleste bookmakere online benytter SSL-kryptering, som sikrer, at alle transaktioner foregår sikkert. Derudover bliver de holdt i ørerne af spillemyndighederne i Danmark, som sikrer, at udbyderen lever op til gældende lovgivning på området. Hvis du er i tvivl om, om din udbyder lever op til reglerne, kan du tjekke det hos de danske spillemyndigheder eller læse mere i vores anmeldelser.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Er det nødvendigt at downloade en app for at spille?

Det korte svar er nej, da du behøver ikke downloade en betting-app for at spille, men det kan gøre processen nemmere for dig som kunde. Du kan dog sagtens spille via bookmakerens desktop-hjemmeside, som ofte også vil være designet, så den er nem at benytte på mobiltelefonen. Valget er i sidste ende dit, og du må vurdere, hvad der er nemmest for dig, og hvad der giver mest mening i forhold til dine specifikke behov som bruger. Du kan få mange flere informationer i vores anmeldelser, som forhåbentlig kan hjælpe dig med at vælge den helt rette bookmaker online for dig.

Hvorfor kan jeg ikke finde betting app via Google Play butikken?

Selvom du ikke kan finde din yndlingsbetting-app til Android-enheder via Googles Play Store, kan du sagtens stadig downloade den, da bookmakeren som regel tilbyder et link til direkte download fra deres hjemmeside. Dette kan du så finde og downloade fra mobiltelefonen.

Hvilke apps har de bedste odds?

Mange bookmakere online tilbyder en lang række af sportsgrene med attraktive odds, men de fleste vil prøve at specialisere sig inden for en bestemt sportsgren, hvilket f.eks. kan være være hestevæddeløb, tennis eller fodbold. Det er nødvendigt for dig som bruger at kigge på, hvilke odds en udbyder kan tilbyde, før du går i gang med at spille.

Er der fordele eller ulempler ved at bette via app'en?

Der er fordele og ulemper ved alting, og som nævnt tidligere må du som kunde og bruger, selv vurdere, hvilke faktorer og funktioner, som er vigtige for dig, når du skal spille. Mange betting-apps er blevet strømlinet på en måde, som gør, at processen fra beslutning til spil er hurtig og nem, men det betyder også ofte, at appen vil mangle nogle muligheder. Mange bookmakere introducerer ny teknologi og muligheder på deres apps, hvilket tit indeholder nye live-muligheder, såsom streaming og betting, men der er også sket store forbedringer ved kundeservice, som man ofte kan kontakte direkte fra appen eller via en chat på desktop-hjemmesiden.

Hvad er den bedste betting app?

Der er mange apps og online bookmakere på markedet, så det kan være svært at vælge, hvilken som udbyder de vigtigste funktioner for dig, og dermed er det rette valg for dig. Alle kunder har specifikke behov og ønsker, når det kommer til onlinespil, og det har de ret til. Det er vigtigt, at du som kunde føler dig tryg. Vi anbefaler derfor, at du tager dig tid til at undersøge, hvilken udbyder, som er den rette for dig.

Hvad er de bedste Betting-apps til Android?

Eftersom de fleste bookmakere online nu også tilbyder dig apps til download både til Android- og iPhone-telefoner, giver det dig som bruger en masse nye muligheder, som du ellers ikke ville have opnået ved kun at benytte desktop-versionen. Det kan dog som sagt godt være svært at finde ud af, hvilken app eller udbyder, som bedst dækker dine behov.

100% OP TIL 1000 KR. TIL SPORT OG CASINO

Spil Nu
18+, spillemyndigheden.dk
1. Min. Indbetaling 100 kr. 2. Gælder både Casino & Sportsbook. 3. Enkle casinospil udelukket. 4. Omsætningskrav Casino: 30 gange; Sportsbook: 10 gange; indenfor 60 dage fra tildeling. 5. Generelle vilkår for Casino og Sports bonusser gælder.
Flere regler & vilkår

OP TIL 500 KR. EKSTRA I VELKOMSTBONUS!

Nye Betsafe kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye kunder 2. Aktivering: 60 dage fra registrering 3. Min. indsats: 100 kr. 4. Max. bonus: 500 kr. 5. Omsætningskrav: 4 X på sport, min. odds 1.50 6. Systemvæddemål samt Neteller & Skrill ekskluderet 7. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
Spil Nu

RISIKOFRIT SPIL OP TIL 500 KR. + SPIL PÅ SUPERLIGA

Nye NordicBet kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye DK kunder med første indbetaling 2. Neteller og Skrill ekskluderet 3. Min. indsats: 100 kr. 4. Regler og vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
Spil Nu

Få 100% op til 1.500 kr. i velkomstbonus

Nye Unibet kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye kunder 2. Gyldighed: 60 dage 3. Min. indbetaling: 80 kr. 4. Omsætningskrav: Odds-spil: 3 gange din bonus & indskud, min. odds: 1.40. Casino: 25 gange din bonus. 5. Regler og vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
Spil Nu