via EkstraBladet Rabatkoder
Ansvarsfraskrivelse: Dette er en uafhængig anmeldelse, og vi bliver ikke betalt for anmeldelsen. Vi kan dog få provisioner, hvis du klikker på visse links og kuponer.

888sport App | Download den til Android og iOS idag

Nye 888sport kunder

FÅ 100% OP TIL 1000 KR. I VELKOMSTBONUS

18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye spillere 2. Indsats: min. 70kr. 3. Promokode: 100BONUS 4. Omsætningskrav: 10 X 5. Min. odds: 1.5 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår

888sport har længe inden appen kom til Danmark, været en stor spiller på det britiske marked. Det betyder, at 888sport ved, hvad det handler om, og hvad dagens bettere har af forventninger. Få hjælp til hvordan du downloader appen til både Android og iOS her på siden.

888.sport-ikon

888sport android app download

Som med andre betting-apps er det ikke muligt at hente den direkte fra Googles Play Store, da Google ikke tillader penge-spil. Men der findes andre veje til at downloade appen – nemt og lovligt! Læs hvordan du får fingerene i appen til din android telefon her nedenfor. Bemærk at appen kun er tilgængelig på engelsk indtil videre.

 • For at downloade 888sport-appen kan du med fordel gå ind på deres hjemmeside og indtaste dit telefonnummer.
 • Herefter får du tilsendt et link, hvor du kan downloade og installere appen på din Android-enhed.

Gå til 888sport dk

Download 888sport app til iOS

Har du en iPhone og dermed et iOS styresystem, så er det mere ligetil at hente 888sport-appen. Itunes tillader nemlig, i modsætning til Google Play Store, apps med rigtige penge-spil. Derfor gør du bare som du plejer, når du henter nye apps:

 • Gå til iTunes App Store
 • Indtast 888sport i søgefeltet
 • Tryk hent
 • Log ind og placer dit væddemål

Har du ikke en konto endnu, kan du se hvordan du opretter dig og gør brug af den attraktive velkomstbonus her.

Hent 888sports app til iPhone

888sport app facts

Platforme
Sportsgrene
30
Cash Out
Ja
Live Betting
Ja
Live Streaming
Ja
Bonus
1.000,00 kr.
18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye spillere 2. Indsats: min. 70kr. 3. Promokode: 100BONUS 4. Omsætningskrav: 10 X 5. Min. odds: 1.5 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår

888sport mobilside

Foretrækker du at benytte mobilsiden hos 888sport, bliver du heller ikke skuffet. Den har nemlig de samme funktioner som selve appen, så det er en smagssag, om man vil installere den. Dog kan det være en fordel at have appen, hvis der er meget trafik på hjemmesiden. For at kunne bruge appen til din Android-enhed kræves det, at du har oprettet en konto hos 888sport.

888sport app anmeldelse

Måske fordi 888sport kom lidt sent ind på det danske marked, har de sørget for at deres app er i topform. Appen kan snildt snige sig ind på listen over de bedste apps inden for dansk betting.Mange lignende apps har prioriteret funktionalitet over udseende, men med 888sport får du begge dele. Designet er flot, og brugervenlighed og funktionaliteten er i top.

888sports sportsbook er fuldt ud synkroniseret med deres hjemmeside, så man har adgang til alle de samme odds, som hvis man brugte sin computer.

Det betyder også, at man kan oprette en konto og komme i gang med at bette på sin mobil inden for få minutter.

En anden fordel ved at benytte appen er, at man ikke skal bruge NemID hver gang, man vil placere et væddemål. Du vil med appen have adgang til alle de forskellige sportsgrene, og af dem er der mange at vælge imellem.

Med et intuitivt design og mange funktioner kan 888sport-appen sagtens anbefales til dem, der gerne vil følge med i sportsbegivenheder og placere væddemål på farten.

Besøg 888sport.dk

888sport app funktioner

Der er mange fordele ved brug af 888sport appen. Den er hurtig, nem og ovverskuelig, så du kan bette lige meget hvor du befinder dig. Her kan du få et indblik i nogle af de bedste funktioner efter vores mening.

  • Intuitivt og overskueligt design: Du kan med 888sport-appen hurtigt få et overblik og vælge imellem de over 30 sportsgrene der tilbydes via appen. De mest populære sportsgrene er placeret øverst på siden, så de er nemme at finde. Selvom der er en masse funktioner inkluderet i 888sport-appen, er det hele designet så godt, at det aldrig bliver svært at finde rundt i. Der er en søgefunktion, så du nemt kan finde en bestemt sportsgren, liga eller turnering.
  • Stort udbud af Live-sport: Man kan sesportsbegivenheder live via appen, og behæver dermed aldrig at misse gode odds. Øverst på siden kan man se aktuelle live-begivenheder samt kampe, der starter inden for det næste kvarter. Det vil sige, at du som bruger kun er to klik væk fra at komme i gang med at bette på en live-fodboldkamp.
  • Statistikker: Appen gør det nemt at følge med i diverse statistikker for kampen. Der findes desuden et kommentarspor i højre siden af skærmen, når du streamer en kamp live. Det eneste, der kræves er, at du har placeret et væddemål på den begivenhed, du vil se live fra din mobil.

888sport-app-itunes

Ind- og udbetaling via 888sport appen

Når du skal sætte penge ind på din 888sport-konto, skal du logge ind med dit NemID og klikke på kassen øverst i højre hjørne. Herfra kan du vælge din foretrukne betalingsmetode, hvilket kan være alt fra betalingskort til NETELLER. Når du har indtastet et beløb og trykket Send, har du beløbet til rådighed på din konto øjeblikkeligt. Når du først har registreret din betalingsmetode gennem hjemmesiden, kan du benytte appen på samme måde uden at skulle hive dit NemID frem.

Udbetaling sker på samme måde, dog kan du kun få udbetalt penge til den konto, du satte dem ind med. Alt efter hvilken betalingsmetode du benytter, kan der gå nogle dage, før beløbet er på din konto.

888sport app systemkrav

Hvis du har en Android-enhed, kan du slippe afsted med styresystem, der er version 2 eller højere. Det vil sige, at de fleste nyere Android-enheder sagtens kan installere appen uden problemer. Har du derimod en iOS-enhed, skal du op i version 8 eller højere for at kunne benytte appen.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Har 888sport en android app?

888sport har en app til Android, såvel som til iOS. Der er ingen forskel på de to apps' funktionalitet, blot at de er optimeret til de forskellige styresystemer. Husk, at du ikke kan downloade Android-appen fra Google Play Store, men skal hente den ned fra 888sports hjemmeside.

Kan jeg redigere mit væddemål i 888sport app'en?

Det er ikke muligt at redigere eller annullere et væddemål, med mindre kampen er aflyst, eller der er sket en teknisk fejl.

Hvordan udbetaler du dine penge fra 888sport app'en?

Ved at gå ind på din profil og trykke på Kassen, får du adgang til både ind- og udbetalinger. Du kan kun få udbetalt dine penge til den samme konto, som du brugte til at sætte penge ind med.

Hvad er velkomstbonussen?

Hos 888sport får du en velkomstbonus på op til 1000 kr., da dit første indskud matches op til dette beløb.

OP TIL 500 KR. EKSTRA I VELKOMSTBONUS!

Nye Betsafe kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye kunder 2. Aktivering: 60 dage fra registrering 3. Min. indsats: 100 kr. 4. Max. bonus: 500 kr. 5. Omsætningskrav: 4 X på sport, min. odds 1.50 6. Systemvæddemål samt Neteller & Skrill ekskluderet 7. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
Spil Nu

Få 500 kr. i velkomstbonus

Nye Oddset kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye kunder 2. Min. indsats: 500 kr. 3. Omsætningskrav: 6X, min. odds: 1,50 4. Gennemspilskrav: inden 60 dage fra aktivering 5. Kun væddemål på Oddset 6. Regler og vilkår gælder
Flere regler & vilkår
Spil Nu

Få 1000 kr. i velkomstbonus!

Nye Bwin kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye DK kunder 2. Min. indsats: 100 kr. 3. Gennemspilning: 10 X 4. Min. odds: 1.70. 5. Skrill, Neteller & PaySafeCard ekskluderet 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
Spil Nu