via EkstraBladet Rabatkoder
Annonce ansvarsfraskrivelse - Dette er en uafhængig anmeldelse, og vi bliver ikke betalt for anmeldelsen. Vi kan dog få provisioner, hvis du klikker på visse links og kuponer.

888sport app | Download og anmeldelse

Nye 888sport kunder

FÅ 100% OP TIL 1000 KR. I VELKOMSTBONUS

18+, spillemyndigheden.dk

1. Nye spillere 2. Indbetal min. 70 kr. 3. Promokode: 100BONUS 4. Omsætningskrav: 10 gange til min. odds 1.5 5. Regler, vilkår + fuld bonuspolitik gælder.
Flere regler & vilkår

Sådan downloader man 888sports app

888sport har en funktionel app. Få hjælp til hvordan du downloader den til både Android og iOS i de næste afsnit.

888sport android app

Platforme
Sportsgrene
30
Cash Out
Ja
Live Betting
Ja
Live Streaming
Ja
Bonus
1.000,00 kr.
18+, spillemyndigheden.dk

Sådan downloader man 888sport android app

For at downloade 888sport-appen kan du med fordel gå ind på deres hjemmeside og indtaste dit telefonnummer. Derefter får du tilsendt et link, hvor du kan downloade og installere appen på din Android-enhed. Alternativt kan du også scanne en QR-kode eller simpelthen trykke på knappen Download. Som med andre betting-apps er det ikke muligt at hente den direkte fra Googles Play Store. Foretrækker du at benytte mobilsiden hos 888sport, bliver du heller ikke skuffet. Den har nemlig de samme funktioner som selve appen, så det er en smagssag, om man vil installere den. Dog kan det være en fordel at have appen, hvis der nu skulle være meget trafik på hjemmesiden. For at kunne bruge appen til din Android-enhed kræves det selvfølgelig, at du har oprettet en konto hos 888sport.

888sport app download til iOS?

Har du iOS som styresystem, så er det ligetil at hente 888sport-appen. Du går bare ind på din App Store og skriver 888sport i søgefeltet, hvorefter du downloader appen som sædvanligt.

Hvorfor skal du benytte 888sport på mobilen?

888sport lancerede først deres danske sportsbook for to-tre år siden, men har inden da været en stor spiller på det britiske marked. Det betyder, at 888sport ved, hvad det handler om, og hvad brugere af deres app har af forventninger. Du får som med mange andre bookmakere en velkomstbonus, når du benytter 888sport første gang, hvilket giver nybegyndere en god start.

888sport app anmeldelse

Måske fordi 888sport kom lidt sent ind på det danske marked, har de sørget for at deres app er i topform. Appen kan snildt snige sig ind på listen over de bedste apps inden for dansk betting. Mange lignende apps har prioriteret funktionalitet over udseende, men med 888sport får du begge dele. Designet er flot, og brugervenlighed samt funktionalitet er i top. 888sports sportsbook er fuldt ud synkroniseret med deres hjemmeside, så man har adgang til alle de samme odds, som hvis man brugte sin computer. Det betyder også, at man kan oprette en konto og komme i gang med at bette på sin mobil inden for få minutter. En anden fordel ved at benytte appen er, at man ikke skal bruge NemID hver gang, man vil placere et væddemål. Du vil med appen have adgang til alle de forskellige sportsgrene, og af dem er der mange at vælge imellem. Med et intuitivt design og mange funktioner kan 888sport-appen sagtens anbefales til dem, der gerne vil følge med i sportsbegivenheder og placere væddemål på farten.

888sport app funktioner

Du kan med 888sport-appen hurtigt få et overblik og vælge imellem de over 30 sportsgrene. Dog er de mest populære sportsgrene sat øverst, så de er nemme at finde. Allerøverst kan du se nuværende live-begivenheder samt kampe, der starter inden for det næste kvarter. Det vil sige, at du som bruger kun er to klik væk fra at komme i gang med at vædde på en live-fodboldkamp. Selvom der er en masse funktioner inkluderet i 888sport-appen, er det hele designet så godt, at det aldrig bliver svært at finde rundt i. Der er en søgefunktion, så du nemt kan finde en bestemt sportsgren, liga eller turnering. Der er også mulighed for at se sportsbegivenheder live, og appen gør det også nemt at følge med i diverse statistikker for kampen. Der findes desuden et kommentarspor i højre siden af skærmen, når du streamer en kamp live. Det eneste, der kræves er, at du har placeret et væddemål på den begivenhed, du vil se live fra din mobil.

888sport-dk-app

888sport app systemkrav

Hvis du har en Android-enhed, kan du slippe afsted med styresystem, der er version 2 eller højere. Det vil sige, at de fleste nyere Android-enheder sagtens kan installere appen uden problemer. Har du derimod en iOS-enhed, skal du op i version 8 eller højere for at kunne benytte appen.

888sport app ind- og udbetalinger

Når du skal sætte penge ind på din 888sport-konto, skal du logge ind med dit NemID og klikke på Kassen øverst i højre hjørne. Herfra kan du vælge din foretrukne betalingsmetode, hvilket kan være alt fra betalingskort til NETELLER. Når du har indtastet et beløb og trykket Send, har du beløbet til rådighed på din konto øjeblikkeligt. Når du først har registreret din betalingsmetode gennem hjemmesiden, kan du benytte appen på samme måde uden at skulle hive dit NemID frem. Udbetaling sker på samme måde, dog kan du kun få udbetalt penge til den konto, du satte dem ind med. Alt efter hvilken betalingsmetode du benytter, kan der gå nogle dage, før beløbet er på din konto.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Har 888sport en android app?

888sport har en app til Android, såvel som til iOS. Der er ingen forskel på de to apps' funktionalitet, blot at de er optimeret til de forskellige styresystemer. Husk, at du ikke kan downloade Android-appen fra Google Play Store, men skal hente den ned fra 888sports hjemmeside.

Hvordan udbetaler du dine penge fra 888sport app'en?

Ved at gå ind på din profil og trykke på Kassen, får du adgang til både ind- og udbetalinger. Du kan kun få udbetalt dine penge til den samme konto, som du brugte til at sætte penge ind med.

Kan jeg redigere mit væddemål i 888sport app'en?

Det er ikke muligt at redigere eller annullere et væddemål, med mindre kampen er aflyst, eller der er sket en teknisk fejl.

Hvad er velkomstbonussen?

Hos 888sport får du en velkomstbonus på op til 1000 kr., da dit første indskud matches op til dette beløb.

OP TIL 500 KR. EKSTRA I VELKOMSTBONUS!

Nye Betsafe kunder
18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye kunder 2. Aktivering: 60 dage fra registrering 3. Min. indbetaling: 100 kr. 4. Max. bonus: 500 kr. 5. Omsætningskrav: 4 X på sport til min. odds 1,50 6. Systemvæddemål ekskluderet 7. Neteller & Skrill ekskluderet 9. Regler & vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
Spil Nu

Få 500 kr. i velkomstbonus

Nye Oddset kunder
18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye kunder 2. Min. Indbetaling: 500 kr. 3. Omsætningskrav: 6X til min. odds 1,50 4. Gennemspilskrav: indenfor 60 dage fra aktivering 5. Kun væddemål på Oddset 6. Regler og vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
Spil Nu

Få 1000 kr. i velkomstbonus!

Nye Bwin kunder
18+, spillemyndigheden.dk
1. Kun nye kunder, 18+ år, bosat i DK 2. min. indbetaling: 100 kr. 3. Gennemspilning: 10 X til min. odds 1.70. 4. Skrill, Neteller & PaySafe Card ekskluderet 6. Regler & vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
Spil Nu