via EkstraBladet Rabatkoder
Annonce ansvarsfraskrivelse - Dette er en uafhængig anmeldelse, og vi bliver ikke betalt for anmeldelsen. Vi kan dog få provisioner, hvis du klikker på visse links og kuponer.

Fantastisk velkomstbonus
Live-betting
E-sport
Besøg 888sport
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk

888sport kort fortalt

888sport er en bookmaker, som har været blandt de største spiludbydere i mange år. Da monopolet på spil i Danmark blev liberaliseret tilbage i 2012, var 888sport en af de første spiludbydere til at få en dansk spillelicens. 888sport startede med online spil i 1997, og de har lige siden fokuseret målrettet på at optimere deres produkt og service til stor glæde for deres kunder. Bookmakeren har gjort noget ganske unikt i forhold til sponsorater. Som den første bookmaker i historien har 888sport indgået en sponsoraftale med hele fire klubber fra The Championship: Birmingham City F.C., Brentford F.C., Nottingham Forest F.C. og Preston North End F.C.

Hvad får jeg ud af at tilmelde mig 888 dk?

Når du opretter dig som ny kunde hos 888sport, får du en flot velkomstbonus. Du bliver således budt velkommen med en bonus på 100% helt op til 1000 kr. på din første indbetaling. Det betyder, at hvis du indbetaler 500 kr., får du 1000 kr. at spille for. Derudover, hvis man laver en indbetaling på minimum 100 kr., får man et freebet på 100 kr. Alt man skal gøre for at få fingre i denne velkomstbonus, er at oprette sig som kunde. Man skal dog huske at gennemlæse de krav, der stilles for at fritspille sin bonus.

888sport-Homepage

888sport anmeldelse

Vores medarbejdere har lavet en grundig anmeldelse af 888sport. De har kigget på forskellige områder, der omfatter anvendelighed, funktioner og kundeservice. Scroll ned for at læse vores anmeldelse.

Spil Nu

FÅ 100% OP TIL 1000 KR. I VELKOMSTBONUS

Nye 888sport kunder

Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk

888sport velkomst- og bonuskoder.

888sport har altid et stort udvalg af bonusser og kampagner, og der kommer hele tiden nye til. Dette har gjort dem meget populære blandt alle, der elsker at spille, og som måske benytter sig af mere end én bookmaker.

888sport på mobilen

Platforme
android-text-icon
ios-text-icon
Sportsgrene
30
Cash Out
Ja
Live Betting
Ja
Live Streaming
Ja
Bonus
1.000,00 kr.
Hent den nu!
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk

888sports mobilapp er tilgængelig til download til Android- og iOS-enheder. Appen giver dig mulighed for at spille på dit favorithold og dine ynglingssportsgrene. Appen er meget enkelt opbygget, hvilket gør det nemt at se sport live og satse på dit yndlingshold. Du kan naturligvis også følge dine kampe og odds via live-stream i realtid og håndtere dine indskud og udbetalinger med din mobile enhed. Du kan selvfølgelig også benytte de kampagner og specialtilbud, som 888sport tilbyder til din mobilapp. Du kan læse en grundig gennemgang af appen her.

888sport kontooprettelse

Det er nemt og hurtigt at oprette en spilkonto hos 888sport. Det eneste, du behøver at gøre, er at trykke på Opret konto øverst på hjemmesiden og herefter indtaste dine personlige oplysninger. Når det er gjort, er din nye konto klar. Husk dog at gøre brug af den velkomstbonus, som 888sport tilbyder.

888sport-dk-login

888sport spiludvalg

Spiludvalget hos 888sport er imponerende. Man kan naturligvis spille på de største og mest populære sportsgrene som fodbold, håndbold, tennis, formel 1 og tennis. Men man har også mulighed for at spille på mindre sportsgrene såsom motorsport, cricket, dart, snooker og mange andre. Ikke nok med det så giver 888sport også sine mange kunder mulighed for at spille på e-sport, der bliver stadig mere og mere udbredt.

888sport-fodbold

888sport – Desktop og mobil version

888sports hjemmeside er logisk opbygget, hvilket gør den meget nem at navigere rundt på og finde de spil og begivenheder, man ønsker at spille på. På hjemmesiden finder man således meget hurtigt et stort udvalg af alle de sportsbegivenheder og -events, man kan spille på. Alt, man skal gøre, er at finde ens favorithold eller -sportsgren, og så kan man spille. Hvis man hellere vil spille på sin mobil, downloader man bare 888sport-appen, som er tilgængelig til både Android og iOS.

888 live chat og kundeservice

888sport har en ganske fornuftig kundeservice. Det trækker dog lidt ned, at de ikke tilbyder live-chat på deres hjemmeside, og man kan således kun komme i kontakt med dem via telefon eller e-mail. Telefonen er åben mandag-fredag fra klokken 10-22 og lørdag-søndag fra klokken 10-18. Derudover kan man kontakte dem via e-mail. 888sport har en udførlig FAQ-sektion, hvor man kan finde svar på de mest stillede spørgsmål.

888sport kontaktinformationer

888sports kundeservice kan kontaktes på mail via kontakt@888.dk, eller på telefon mandag-fredag fra klokken 10.00-22.00 og lørdag-søndag fra klokken 10.00-18.00 via tlf. 80 25 10 22

888sport-kontakt-os

888sport værktøjer og funktioner

888sport live betting

Hvordan better man i løbet af kampen med 888sport?

Live-betting er blevet utroligt populært, og naturligvis tilbyder 888sport også sine kunder denne underholdende form for spil. Udbuddet af sportsgrene og begivenheder, man kan spille på, er stort, og man kan således spille på de største internationale kampe inden for fodbold, tennis, boksning og meget mere. Når man spiller på f.eks. en superligakamp, kan man spille på næste målscorer, antal mål, vinder af kampen og en hel masse andre muligheder. På de største kampe er der endnu flere muligheder. Når du spiller hos 888sport, får du mulighed for at se live grafik, så du kan følge kampens udvikling minut for minut. Så der er masser af årsager til at live-bette på 888sport.

Live Streaming hos 888sport

888sport tilbyder deres spillere at se spændende kampe og begivenheder via deres populære live-stream. Her kan man se en bred vifte af sportsgrene blandt andet fodbold fra de bedste ligaer, tennis og meget mere. Det eneste, som det kræver for, at du kan se de spændende kampe, er, at der er penge på din spilkonto, eller at du har lavet et væddemål inden for de sidste 24 timer på 888sport. At man kan følge med i kampen, mens man spiller på den, gør spiloplevelsen endnu bedre, og man kan naturligvis også streame kampe på ens mobil via appen fra 888sport.

Udbetaling 888sport

Hvordan får jeg pengene ud hos 888sport?

888sport har gjort det utrolig hurtigt og enkelt at få udbetalt sine gevinster fra ens spilkonto. For at få udbetalt ens gevinst skal man gå ind på sin spilkonto og derefter vælge det beløb, man ønsker overført til ens kort, bankbog eller e-wallet. Når man har valgt beløbet og betalingsformen, skal man blot trykke på knappen med Udbetal, og så er pengene på vej til ens konto. Det er gratis og uden gebyrer at få udbetalt sin gevinst eller bonus. Hvis man har problemer eller spørgsmål til udbetaling af penge, kan man altid kontakte 888sports kundeservice.

888sport depositum muligheder

Alle indbetalingsmetoder er gratis. Der er en minimums- og maksimumsindbetalingsgrænse afhængig af indbetalingsmetoden.

Betalingsmetode Behandlingstid Min. beløb (DKK) Maks. beløb (DKK)
Paypal-dark@2x
Med det samme 70,00 kr. 70.000,00 kr.
Neteller-dark@2x
Med det samme 70,00 kr. 105.000,00 kr.
PaysafeCard-dark@2x
Med det samme 35,00 kr. 14.000,00 kr.
Trustly-logo
Med det samme 40,00 kr. 24.000,00 kr.
Maestro-dark@2x
MasterCard-dark@2x
Visa-dark@2x
Med det samme 70,00 kr. 28.000,00 kr.

888sport udbetalings muligheder

Alle større udbetalingsmetoder er også tilgængelige. Behandlingstiden for hver metode varierer dog meget. Se behandlingstiden for de forskellige udbetalingsmetoder nedenfor:

Behandlingstid Udbetalingsmetode
Med det samme
Paypal-dark@2x
3-5 dage
Neteller-dark@2x
3-7 dage
Trustly-logo
5-10 dage
Maestro-dark@2x
MasterCard-dark@2x
Visa-dark@2x

Sikkerhed og pålidelighed

Hos 888sport sætter de kundernes sikkerhed meget højt, og de bruger altid den nyeste teknologi for at sikre et sikkert spil. De danske Spillemyndigheder fører løbende kontrol med 888sport, hvilket sikrer et sikkert og fair spil.

Betting typer

888sport enkelt bet

888sport tilbyder naturligvis alle de velkendte spiltyper som 1X2, over/under, europæisk handicap mv., mens man til en amerikansk fodboldkamp typisk finder kampvinder, handicap og over/under.

888sport kombinationsspil

Hvis du vælger at spille kombinationsspil hos 888sport, kan man kombinere flere spil på den samme kupon, og på den måde vil ens samlede odds blive større. Chancen for gevinst bliver dog på den måde mindre, da flere kampe skal gå hjem.

888sport systemspil

Hos 888sport kan man spille systemspil, og det kan være et smart spil, da du på den måde kan sikre dig mod tab på et eller flere væddemål. Hvis du f.eks. har spillet fire kampe, kan du vælge at spille 3/4 i dit system. Det betyder, at du som minimum skal have gættet rigtigt tre ud af dine fire valgte kampe, før der er gevinst.

Konklusion

Hvis du holder af at live-bette på et bredt udvalg af spil, så er 888sport en god bookmaker at vælge. Specielt, hvis man holder af at spille på fodbold, er der altid spændende væddemål, man kan finde. På kampe fra de store ligaer i Europa kan man dagligt finde omkring 150 odds hos 888sport. Det er alt lige fra over/under, europæisk og asian handicap, 1X2 til antal indkast og meget andet. Derudover byder 888sport alle sine nye spillere velkommen med en særdeles gavmild velkomstbonus.

Fantastisk velkomstbonus
Live-betting
E-sport
Besøg 888sport
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Skal jeg betale skat af mine 888sport gevinster?

888sport har allerede betalt skat, så når du vinder, er dine gevinster helt og aldeles skattefrie.

Hvordan lukker jeg min 888sport konto?

Det er nemt at lukke sin 888sport-konto. Alt, man skal gøre, er at gå ind under sin profil og derefter trykke på Luk konto.

Hvad kan man bette på hos 888sport?

Du kan stort set spille på alle sportsgrene hos 888sport, men specielt inden for fodbold er de eksperter og tilbyder deres kunder et imponerede stort udvalg af spil.

Findes der en 888sport app?

888sport har en mobilapp. Appen er meget let at bruge og har den fordel, at du ikke skal logge ind med NemID.

Er det sikkert at bette hos 888sport?

Det er sikkert at spille på 888sport. De bruger den bedst tilgængelige teknologi til at beskytte dine informationer.

Få 500 kr. i velkomstbonus

Nye Danske Spil kunder
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk
Spil Nu

OP TIL 500 KR. EKSTRA I VELKOMSTBONUS!

Nye Betsafe kunder
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk
Spil Nu

Få 100% op til 1.500 kr. i velkomstbonus

Nye Unibet kunder
Regler&Vilkår Gælder, 18+, spillemyndigheden.dk
Spil Nu

Seneste Tips